Adoptii de catre homosexuali

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

quote:
Originally posted by ocebine

Si totusi nimeni nu se pune in ipostaza de a fii parintele unui homosexual. Cum v-ati trata copilul vostru daca el/ea s-ar declara de asa orientare sexuala?

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick+Dulce.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex+telefon.jpg

In nici un caz nu l-as trata cu ura, cu dispretz si bineinteles ca tot copilul meu ar ramane in orice conditii.
Asta nu inseamna ca EU L-AM IMPIEDICAT SA_SI INTEMEIEZE O FAMILIE , si nici nu inseamna ca as fii de acord ca el cu un anumit barbat la un moment dat sa adopte un copil.M-ar durea pt el si framantarile lui, as suferi alaturi de el, as fii fericita alaturi de el. Dar bineinteles ca nu as fii de acord cu tot ce face.
Tu mergi prea departe.La fel si eu pot intreba ce ai face daca ai afla ca copilul tau e criminal si violator?
Intrebarile astea nu au inca o data nici o legatura cu topicul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

quote:
Originally posted by Andrada

Mie una studiul tau nu imi spune exat ce la spune lor sau tie.
Fratii si mai ales gemenii apartin unui grup compact (familia), grup care, poate face ca membrii sa isi imprumute trasaturile de la unii la altii. Fratele mai mic care se barbiereste ca cel mare, baietelul care imita tunsoarea tatalui...etc. Datele sint prea putine ca sa aflam ce se intimpla cu un copil crescut intr-un mediu homosexual.

Studiile comparative intre frati pur si simplu, gemeni neidentici si gemeni identici sunt deja clasice in determinarea comportamentelor innascute fata de ce dobandite. Sexualitatea e doar unul din ele. Ce am scris eu e doar un rezumat foarte, foarte succint. In general, studiile se fac si pe cazuri de gemeni identici separati, crescuti de familii diferite, deci in conditii diferite.

quote:

Eu una nu cred ca exista in toate cazurile de homosexualitate un inscris genetic care il face pe individ sa aleaga. Cred ca exista si alegerea individuala, influenta grupului, influenta chiar a modelelor in familie.

In acceasi idee, in studiul respectiv se sustine ca gena poate fi activata de factorii mediu.

Daca accepti faptul ca exista o determinare genetica, modelul familial nu sta in picoare. Gena se gaseste pe cromozomul X, provenit de la mama. Stramosii afectati sunt din partea ei, deci NU TATAL. In general, influenta unchilor, bunicilor nu cred ca e decisiva in orientarea sexuala.

quote:

In "Maimuta goala" Desmind Morris amintea de un alt studiu facut pe barbati homosexuali si care arata prezenta redusa a tatalui la indivizii respectivi, cu mama in compensatie avind un comportament "barbatos".
Si mai cred teoria lui Freud pe care o aminteai si tu mai sus(in explicatia noua medicala cu concentratia de hormoni masculini si feminini) cu procentele din noi de homosexualitate.
Ma uit la scolile dedicate baietilor, mediile de artisti sau la Hollywood sau chiar Olanda si incerc sa inteleg cine a fost primul oul sau gaina.? O societate si un mediu permisiv le-a ingaduit sa isi dezvaluie natura orientarii sexuale, sau, din contra, influenta mediului i-a indemnat "sa incerce" cealalta "tabara" tocmai atunci cind sexualitatea nu e bine definita in cei tineri. Deocamdata stim ca se intimpla insa mai des in aceste medii, si la scara redusa o familie de homosexuali nu ar crea acelasi mediu?

Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelalte stele

Teoria lui Morris: Asta ar insemna ca, in ghetourile negrilor, unde tatal e cvasiabsent sa fie un procent mult mai mare de homosexuali. Daca aveti astfel de date la indemana as fi curioasa sa le cunosc. Totusi, am indoileli mele. Modelul comportamental cel mai popular acolo e barbatul dur, stapan, in nici un caz homosexual.

Mai exista o teorie, in care se sustine ca tocmai prezenta unui tata prea autoritar, impinge copilul la revolta impotriva tatalui si a ideei de masculinitate pe care o reprezinta.

Tot cercetatorii spun ca inclinatiile artistice sunt explicate prin feminizarea creierului subiectilor respectivi. Inclinatia spre muzica, arta e o componenta feminina.

Concluzia mea? Suntem victimele cartilor pe care le citim

Sapte dintr-o lovitura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaM spune:

am intrebat si eu lucrul asta mai devreme...nimeni nu a raspuns....si nici nu cred ca o sa raspunda...

eu las iubi asa cum e..e copilul meu...pana la urma...pt ca nu face rau nimanui,...

L-as renega..daca DOAMNE FERESTE ajunge vre-un criminal..vre-un nenorocit de om...asta da ...chiar nu l-as mai recunoaste...si vorbesc foarte serios...

Si a mai pus cineva o intrebare...sa fiu singura pe lume, sa nu mai am pe nimeni din famile...si sa cunosc aceasta familie de homosexuali,,si sa-mi placa de ei...l-as lasa la ei..cat as fi plecata...decat intr-un orfelinat...mai ales vorbin de orfelinatele din romania...

quote:

Si totusi nimeni nu se pune in ipostaza de a fii parintele unui homosexual. Cum v-ati trata copilul vostru daca el/ea s-ar declara de asa orientare sexuala?

Maria&Vladut

Mergi la inceput

Ocebine, copilul de azi este adultul de maine care chiar daca este copilul meu poate sa faca bune sau rele, poate sa faca complet diferit fatza de cum as face eu .Ce spui tu aici suna ca si cum: hai sa acceptam ce face X ca si el a fost copil odata, ba chiar copilul meu...asta e o copilarie.
Sigur ca parinte nu-ti renegi copilul, si nici nu ai de ce, dar asta nu inseamna sa fii de acord cu toate deciziile lui.

Sper ca ai inteles unde bat, mai explicita de atat nu pot fii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

De ce homosexualitatea nu este o situatie normala? Pentru ca normal inseamna echilibru. Un barbat si o femeie inseamna echilibru, nu doi barbati si nu doua femei. Parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

quote:

Eu te inteleg perfect...si consider ca tocmai incapabilitatea de a tolera altfel de oameni (homosexuali, travestiti, bisexuali = a nu se confunda cu zoofili, pedofili care sunt bolnavi psihic) ne face sa nu fim de acord cu adoptia unor astfel de cupluri...care la urma urmei sunt oameni si ei, si au posibiliatea de a iubi si ngriji un copil la fel de bine ca orice parinte!!!
Copilului nu ii pasa cu cine sau pe ce parte faci sex!!! Ca doar nu sta cu tine in dormitor!
Eu mi-as lasa copilul cu prietenii mei gay...fara nici cea mai mica indoiala...si asa petrec ceva timp impreuna si sunt absolut normali...
Eu nu vad de ce va cramponati asa mult de "gender"????? Conteaza asa mult? Este o porcarie, o limita impusa de societate ca sa ne contranga si sa ne controleze...
Baietii fac aia...fetele fac aia...
Sunt foarte multe defecte genetice, care nu ne fac nici barbat nici femeie...daca ai fi unul dintre ei cum te-ai simti intr-o societate atat de stricta? Unde te situezi?
De ce sa le luam niste drepturi? Nu sunt tot oameni? Nu sunt in stare sa educe un copil doar pentru ca au alta orientare sexuala? Cine spune ca copilul va avea probleme? Si va deveni gay? Cati copii isi urmeaza parintii in ceea ce fac (meserie, preferinte)???? Nu stim!!! De ce sa nu incercam???
Pot infia un copil si un cuplu de pedofili heterosexuali sau parintii care violenti, alcoolici etc...si riscul e mai mare sa distrugi viata unui copil!!!

Sinzi si David
The best of David, new

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina73 spune:

E legea naturii ca un copil sa aiba o mama si un tata,buni,rai cum or fi
Copilului infiat de un cuplu de homosexuali i se neaga acest drept natural.Eu cred ca e impotriva drepturilor omului

Mergi la inceput

Pana la urma, sanziana, "porcaria asta impusa de societate" e realitatea in care traim, singura probata si in masura sa ne ofere repere si modele.

Nu ai tu cum sa spui ca daca situatia s-ar inversa, si femeile ar face copii de ex, pe care sa-i ofere unor cupluri homosexuale (utopie) , nu ar exista alte "porcarii impuse de societate".

Pana una alta: cum ati face alegerea : care copil sa fie dat unui cuplu hetero, care sa fie dat unui cuplu homo.
Atat timp cat oricat ati incerca sa demonstrati , egalitate intre cele 2 nu se va putea pune niciodata.
Sunt niste bariere care nu tin de prejudecati ci de limitelele conditiei noastre umane.
Si inca o intrebare: Cate cupluri homosexuale(mai mult sau mai putin stabile) credeti ca isi doresc IN REALITATE sa infieze un copil strain(ca la o adica propriul copil daca l-ar dori l-ar putea face, nimeni nu-l impiedica pe X daca e homosexual sa faca totusi propriul lui copil cu o femeie, sau pe Y daca e lesbiana sa ramana totusi insarcinata cu un barbat), pt ca simt nevoia, pt ca asta le-ar uni iubirea,etc.Ma refer in special la cuplurile de barbati.Pt ca hai sa fim seriosi, noi ca si femei avem acel instinct matern care rasare la un moment dat, dar il vad eu pe barbatu-meu sa se uite pe strada dupa copii straini? vezi de treaba, nici nu-i vede.L-ar vedea pe a lui, ca ar fii fii-su.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Atita vreme cit se pune semnul de egalitate intre homosexualitate si criminalitate, nu se va putea ajunge la nici un rezultat. Homosexualitatea nu este ilegala si nu stribeste cu nimic calitatea de a fi un parinte bun. Sa ne fie cu iertare, dar citi tati heterosexuali nu sint care isi abandoneaza copiii lor naturali, indeamna prietena sa faca avort, abuzeaza sotia sau copilul. Asta in virtutea legii naturii cum ca unui copil ii trebuie un barbat si o femeie Exemple sint cu nemiluita. Intrebarea era daca se poate incredinta unui cuplu homosexual (care sa treaca prin acelasi proces de selectionare ca si restul cuplurilor) un copil. Asta presupune ca acel cuplu si-l doreste din toata inima.

Tine un pic si de mentalitatea noastra cum ca numai mama trebuia sa aiba grija de un copil. La noi se obisnuieste mama sa stea acasa 2 ani iar multi tati habar nu au cum sa se comporte cu un sugar cind mami nu-i acasa (citi barbati nu stiu care le e tirseala sa schimbe un pampers...........).

Mergi la inceput

Ocebine ori m-am tampit eu de tot, ori nu stiu ce se intampla.Cine pune semnul egalitatii intre homosexualitatye si criminalitate?Nimeni care este IMPOTRIVA nu a facut asemenea afirmatii.
Din contra.
Din partea mea este normala si relatia zoofila atata timp cat pe mine nu ma deranjeaza, nu o face in fatza mea si animalul este de acord, nu musca.

De ce esti off topic?

Mergi la inceput