Cine va fi presedinte din Noiembrie? (2)
Raspunsuri - Pagina 9
Chuny spune:
Of, si mie mi-e scârba de Antena 1. De TVR nici nu mai vorbesc. Ma uitam pâna acu ceva timp la Antena la stiri. Dar si mie îmi vine sa vomit când îi aud. Cel mai frumos e de analizat cu ce aleg ei sa înceapa stirile în functie de evenimentele zilei...pacat ca nu am o alta optiune...pacat...
Imi ramâne Evenimentul Zilei....si probabil Cotidianul...
Si când mai vad ca pe DC Geoana a aparut de câteva zile si nu mai dispare...ce pacat!
Stiati voi ca în ziua în care a venit Basescu în Timisoara umblau dubele politiei ca nebunele în tot orasul sa adune tinerii care împarteau esarfe portocalii...stiti cum au justificat aceste controale?? Ca nu aveau buletinele la ei si de asta i-au dus la sectie!!! Vorba cuiva de mai sus :"Va aminteste de ceva ...?" Eu sper ca da...
Cât despre convinsul altora sa nu voteze cu nastase...? Nu cred ca încearca cineva asa ceva...în primul rând pt ca cineva care are deja o astfel de optiune nu o are degeaba, nu? Nu cred ca vine pe forum ca sa o puna în vânzare sau sa o dea la schimb....dar mai bine ma opresc, mai nou fac autocenzura...
oake spune:
Am mai citit cateva dintre raspunsurile voastre si mi-am mai adus aminte de o faza:
Tata a iesit la pensie in '90, imediat dupa revolutie, ca a fost nush ce decret. A iesit cu o pensie de mizerie desi muncise vreo 45 de ani la stat (mi-a construit pana si mie facultate, ca sa am unde invata
).
Dar pt. ca era om sanatos, si "fara astampar" (moldovean, deh!), s-a apucat de vandut ziare, apoi a "evoluat" la cafea, tigari, whisky, dupa care la un moment dat, l-am ajutat si si-a deschis un AF micut, cu obiect de activitate "comercializare carte si presa", scutit de ceva impozite, profit de 3-400.000/luna, dar era un loc unde tata mergea doar ca sa nu stea acasa!!! Stiti ce idee i-a ramas intiparita lui in cap??? Ca datorita lui Iliescu a reusit sa faca asta (ca el era presedinte atunci). Si l-a tot votat pe Iliescu!!! In 2000, la primul scrutin, l-am imbatat pe tata doar ca sa nu mearga la vot! In al 2-lea tur i-am dus cu forta pe tata si pe mama sa voteze cu Iliescu doar ca sa nu iasa CVT presedinte... asa disperata eram!!! (Sper sa nu ajung si anul asta in situatia de a-mi duce socrii la votare pe acelasi motiv
)
V-as spune ce s-a intamplat cu tata pana acum 1 an 1/2, dar v-as intrista prea tare, si oricum ar fi o chestie subiectiva!!!
Deci va rog eu, nu mai credeti ca daca (asa cum spunea Dan Nica in seara asta) avem acces acum la Internet e datorita lui Nastase, si nici ca daca acum gasim in magazine de toate e datorita lui Nastase... ganditi-va cati dintre romani isi permit sa aiba Internet non-stop acasa (ca cica UE nu permite sponsorizari pt. abonatii casnici asa cum promite PNL-PD - sponsorizari pt. retele, nu pt. abonamente efectiv)... si cati dintre romani isi permit sa cumpere din magazin mai mult decat strictul necesar!!! (ca tot am vazut acum la Carrefour marca "1", cu preturi derizorii, si cu o calitate mai mult decat indoielnica, si stateam si ma gandeam ca saracul roman isi ia detergent cu 20.000 kg, si suc cu 10.000 lei sticla de 2 litri, si-i multumeste lui Nastase pt. asta, si nici nu citeste eticheta sa vada ce mananca si ce bea).
Mi-e scarba!!!
Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza
http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad
dante01 spune:
verheugen a cam dat-o cotita dupa ce l-au luat astia de la ue la intrebari...
dar oricum, treaba de tot kktul, sa fi fost in locul astora ii dadeam papuci...au scris astia de la prodemcratia o scrisoare, s-a facut ceva scandal dar pana la urma a ramas albastra...
dar cei de la tara au ramas si vor ramane cu ideea ca datorita lui bombonel vom intra cand vom intra in ue...ca el era impreuna cu verheugen cand asta a scos porumbelul...
in fine, au astia de la divertis o poezie, in care zic ceva de genul ca a dat tarii nato si o sa-i dea si ...ue...
daca vreti sa va distrati, dati-mi mailul si va trimit mp3 asta...
e mortal, va jur...
if you're grabbed by the balls you heart and soul will follow sooner
romana spune:
Vad ca aici sint discutii aprinse, dar v-ati intrebat sau macar sa va raspundeti cu sinceritate daca in turul 2 vor ramine Nastase si Vadim ... cu cine votati?
Normal ca o sa votati cu Nastase ca doar uitati tot ce e rau si tot ce s-a intimplat sub guvernarea psd si nu veti avea curajul sa-l votati pe Vadim.
Chiar daca ziceti ca e nebun, el nu a profitat de faptul ca e senator si in plus chiar va face ceea ce promite pentru tara. Eu asa zic.
V-ati intrebat cum au reusit sa acumuleze atitea averi cei de la putere? Daca-ti stii...
Parerea mea e ca Basescu nu ajunge in turul 2 deoarece nu-l voteaza ardelenii.
Si de altfel lumea s-a cam lamurit si ce poate psd-ul si ce poate pnl-ul si chiar pd-ul.
Romana, Cristian (22.06.2003) si Alin (25.06.2004)
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Edip spune:
si ne mai miram de ce merg lucrurile asa cum merg... cine zicea ca o sa dispara generatia parintilor nostrii si scapam de mentalitatile comuniste??? nu o sa se schimbe nimic in tara asta... apropos... romana.. tu chiar crezi ce scrii??? cine voteaza psd-ul ? am o intrebare si pentru voi... daca nu era "taticu" nu aveati acces la atatea,nu? votati in continuare... si vorba cuiva de pe forum... poate platiti voi pensiile alea mari si datoriile la Rafo si etc...
dyana spune:
quote:
Originally posted by oake
Ce calitati, ce lucruri bune stiti despre primul ministru pe care il aduce Basescu? Intrebare la modul serios.
Si a doua intrebare: unde ar fi mai folositor Basescu? Ca Presedinte sau ca Prim Ministru?
Si ce cauta PNL-ul cu Basescu? Pacat de el.
Am vazut acum si intrebarile:
1. Lucrurile bune pe care le stiu despre Basescu sunt cele pe care le-a facut pt. Capitala. Calitati: hotararea. Pt. cei care cred ca e corupt: voi nu ati vazut cat de sigur e pe el cand combate orice acuzatie care i se aduce... pentru asta trebuie sa fii ori: a) sigur ca ai dreptate; b) nebun; CVT e nebun si e convins ca are dreptate de fiecare data. Basescu cred (sper) ca e sigur ca are dreptate. Daca ar fi fost vinovat chiar si cu un capat de ata, PSD-ul ar fi scos asta in fata ACUM!!! Da vad ca deja nu mai spun nimic. Doar Antena 1 mai aduce aminte din cand in cand de DOsarul FLota.
2. Eu l-as fi preferat ca Prim Ministru nu ca Presedinte. Ar fi putut face mai multe. Si cred (sper) ca si el tot asa se vedea, de asta nu cred ca EL l-a sapat pe Stolo.
Eu nu sunt convinsa ca ne va fi mai bine cu Basescu... numai ca... si ma repet.. mi-e scarba de Dan Nica in secunda asta... glumesc, mi-e scarba si de Antena 1
Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza
http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad
Apreciez ca ai raspuns la intrebarile mele.
Am intrebat insa ce calitati si pregatire are Tariceanu, el personal, nu bunicii lui BOIERI cum zicea cineva, care ar fi facut o politica extrordinara acum 60 de ani.
dpintilie spune:
quote:
Originally posted by romana
Parerea mea e ca Basescu nu ajunge in turul 2 deoarece nu-l voteaza ardelenii.
Serios....Da de unde stii tu cu cine voteaza ardelenii???
bibyrox spune:
Mai mai mai ce v-ati mai incins!!!
pana la urma Motanik avea dreptate: ne luati la bataie pe mine, Melaroxy si Dyana!
Da' stiti ceva? Tot nu mi-e frica! Si tot cu Nastase votez!!!!! 
Si mai stiti ce???
Ma distrez al naibii de bineeeeeeeeee!!!!!!!!![]()
Da! Intr-adevar acel pasaj l-am luat din pagina Atac, dar am vazut emisiunea si totul s-a petrecut exact cum se povesteste acolo! Mi-era lene sa scriu si ma infierbantasem cu Alina!
Mai mai prea luati totul in serios!
Hai noroc si sanatate ca-i mai buna decat toate!
"You only live once, but if you live right, once is enough!" 
Roxxy
Daca vreti sa ne cunoastem :)
Melaroxy spune:
Mai dragilor! Eu tind sa cred ca voi sunteti platiti de Alianta sa ne convingeti pe noi ca Basescu e cel mai bun. Nu i-ati gasit nici un defect major. El e perfect.
Si sa-mi intelegeti pct de vedere, sa va mai zic ceva. Acum vreo 2-3 ani sotul meu lucra la o anume firma, unde i-a fost sugerat sa se inscrie in PNL, pt ca majoritatea colegilor sunt inscrisi si ca asa ar da bine mai departe. S-a inscris, a fost la cateva sedinte, a vazut ce e acolo, a fost scarbit si nu a mai participat la nici o sedinta. Acum si-a schimbat locul de munca si probabil ca e inca inscris in partid.
Nu ne intereseaza lucrul asta si votam cu Nastase.