Cine va fi presedinte din Noiembrie? (2)
Raspunsuri - Pagina 8
AdaByron spune:
quote:
Originally posted by bibyrox
A fost sincer cand a refuzat sa raspunda la intrebarea pusa de Tuca nu?! Intr-adevar e cam complicat pentru dumnealui....
Nu ma mira ca unii ziaristi - formatorii de opinii cum isi zic ei - il iau in brate pe Base.
Interesu' lor ( au afaceri ) le poarta fesu'...si scriu in consecinta . Eu de-aia v-am dat un exemplu petrecut in direct la TV si nu scris de un ziarist.
Asa cum corb la corb nu-si scoate ochii , nici turnator la turnator, sau securist la securist ....
luati-o cum vreti.
"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy
Daca vreti sa ne cunoastem :)
Bibyrox tu spui ca ne dai "example petrecute in direct" dar daca ar fi asa ar trebui sa ne trimiti documentul video al emisiunii de la Antena 1.
Tu doar ai citat cateva din raspunsurile lui Basescu comentate desigur atat de "obiectiv" de ziarul "atac-online":
http://www.atac-online.ro/archive/octombrie/22/6.php#
Basescu a furat cel mai mult? Probabil ca el a condus Romania timp de 11 ani si noi nu ne-am dat seama...
Mergeti la vot, oriunde ati fi!
numai de bine,
AdaByron
Androix spune:
Hai mey, biby taman can credeam ca ne dai exemple nemanipulate de ziaristi care poarte diverse "FESE" care rimeaza cu "INTERESE"
Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
angelp spune:
ne/au replicat unii deja..
Nici in puu
...nga nu ne doare
Cat e psdu'-n
floare ! 
Pleaca-ai nostri
, vin ai nostri, 
Noi ne bucuram ![]()
![]()
ca...
... va las pe voi sa completatzi....
Androix spune:
Noi ne bucuram ca ROMANIIIIIIIII 

Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
lumit spune:
quote:
Originally posted by bibyrox
...Da Alina!!! Cred ca EL a furat cel mai mult! In primul rand a furat mintile unora.. si dupa parerea mea e cea mai mare hotie. E un prefacut si un criminal! Asta e parerea mea despre el! Si imi pare rau ca nu am puterea sa fac mult mai multe impotriva lui... Tot ce pot sa fac este un VOT rivalului!
Si pana una alta...voi faceti mult mai multa campanie lui Basescu decat noi!
"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy
Daca vreti sa ne cunoastem :)
as avea si eu o intrebare...
cum iti explici tu ca basesc, care asa zici cum zici tu a furat cel mai mult si cel mai tare e inca in libertate?...
cu coruptia din justitie, cred ca il papau de mult...mai ales acum in toiul campaniei...
stiu ca in momentul in care a fost anchetat el si-a dat demisia din functia de parlamentar, tocmai pentru a se putea pune 100% la dispozitia justitiei...
mai zi-mi si mie cine a mai facut chestia asta, cand multi se folosesc de imunitatea parlamentara tocmai pentru a face faradelegi...
eu zic sa fim seriosi...
votati cu cine-oti vrea fratilor si eu fac la fel dar pentru mine nu-i asa groasa...
in schimb, pentru romanii din tara e CRITICA situatia si parerea mea e ca daca iese iar psd-ul s-a dus draq orice speranta de a mai putea trai in tara aia normal...o sa ajungem un fel de nigeria/columbia sau mai stiu eu ce tara in care coruptia e politica de stat...
post scris de dante01, eram logat ca lumit(soata mea)caci faceam niste modificari la profil si am uitat...
bibi spune:
quote:Emisiunea am vazut-o si eu si intradevar a cam balbait-o la prerogativele presedintelui, dar ceea ce mie mi s-a parut super ok a fost momentul de sinceritate in care a recunoscut ca nu a invatat constitutia ca un tocilar de clasa a III a, iar stralucit a fost modul in care a transformat dezavantajul in avantaj si mojicul de moderator a devenit din vanator - vanat.
Bibyrox tu spui ca ne dai "example petrecute in direct" dar daca ar fi asa ar trebui sa ne trimiti documentul video al emisiunii de la Antena 1.
Tu doar ai citat cateva din raspunsurile lui Basescu comentate desigur atat de "obiectiv" de ziarul "atac-online":
http://www.atac-online.ro/archive/octombrie/22/6.php#
Bibi si
David (08.07.2003)http://community.webshots.com/user/bgoran
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by Melaroxy
e exact cum spuneam. hai sa votam cu Becali, sa fure si el.
Mela+Vladut Alexandru
Incepe sa-mi placa aceasta idee… mai ales dupa ce l-am vazut la TV ! Mortal individul si simpatic foc !
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
oake spune:
Eu n-am apucat sa citesc intreg subiectul, dar nu aveam unde sa-mi exprim si eu oful la ora asta.. ma uit la Antena 1 la o "confruntare" intre Dan Nica si Nistoreanu de la PNL-PD...
Nica, ministru IT&C sau cum s-o chema ministerul lui, habar nu are ce inseamna aia o configuratie de calculator.. si habar nu are ce vorbeste.. imi vine s-ai trag un pumn prin ecran...
Iar Antena 1 imi face scarba din ce in ce mai mult.. inainte urmaream stirile doar la Antena 1... si am sperat ca alianta care au facut-o cu PSD-ul sa nu le afecteze integritatea jurnalistica... dar a facut-o.. si inca in mod barbar.. mi-e scarba rau de tot... de Dan Nica in secunda asta...
Si m-am saturat sa-mi scoata Nastase in fata cele 400 de sali de sport construite in fata... cand 1/2 din ele se prabusesc deja... si mi-e scarba ca pana la alianta Antena 1 prezenta chiar salile alea care se prabuseau iar acum au uitat de ele...
Am multe de spus dar acum mi-e prea scarba de Dan Nica si Antena 1
Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza
http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad
oake spune:
Aaaaaaaa... ca veni vorba.. nu stiu, poate ati mai discutat problema.. UE spune ca nu are nici o treaba in faptul ca vor anunta daca Romania intra in UE pe 24 noiembrie, cu 4 zile inainte de alegeri... ca cica data a fost stabilita anterior.. si chiar nu puteau sa o mute cu 5 zile???
Mi-l si imaginez pe Bombonel aparand la TV: "vedeti, v-am dus in UE"!!! Numa daca ar si explica ce inseamna intrarea asta in UE, poate ar intelege si romanu' si ar gandi de 2 ori si ar vota 1 data.
Oake si Bebitza
oake spune:
Ce calitati, ce lucruri bune stiti despre primul ministru pe care il aduce Basescu? Intrebare la modul serios.
Si a doua intrebare: unde ar fi mai folositor Basescu? Ca Presedinte sau ca Prim Ministru?
Si ce cauta PNL-ul cu Basescu? Pacat de el.
Am vazut acum si intrebarile:
1. Lucrurile bune pe care le stiu despre Basescu sunt cele pe care le-a facut pt. Capitala. Calitati: hotararea. Pt. cei care cred ca e corupt: voi nu ati vazut cat de sigur e pe el cand combate orice acuzatie care i se aduce... pentru asta trebuie sa fii ori: a) sigur ca ai dreptate; b) nebun; CVT e nebun si e convins ca are dreptate de fiecare data. Basescu cred (sper) ca e sigur ca are dreptate. Daca ar fi fost vinovat chiar si cu un capat de ata, PSD-ul ar fi scos asta in fata ACUM!!! Da vad ca deja nu mai spun nimic. Doar Antena 1 mai aduce aminte din cand in cand de DOsarul FLota.
2. Eu l-as fi preferat ca Prim Ministru nu ca Presedinte. Ar fi putut face mai multe. Si cred (sper) ca si el tot asa se vedea, de asta nu cred ca EL l-a sapat pe Stolo.
Eu nu sunt convinsa ca ne va fi mai bine cu Basescu... numai ca... si ma repet.. mi-e scarba de Dan Nica in secunda asta
... glumesc, mi-e scarba si de Antena 1 ![]()
Oake si Bebitza