Cine va fi presedinte din Noiembrie? (2)
Raspunsuri - Pagina 10
Chuny spune:
Ultimile doua mesaje sunt flagrant de asemanatoare;..acelasi stil, acelasi discurs...
Hmmmmmmm....?....Ma pune pe gânduri chestia asta.
Nimeni nu vrea sa va convinga de nimic...pt asta ar fi nevoie de comunicare...
bibyrox spune:

Sibylle!!!! Fa o reclamatie!
1. Nu sunt casatorita. daca vrei te invit sa ma urmaresti la subiectul deschis de mine "miresele 2005"
2. Nu am copii inca...
3. Care-i problema ta de fapt????
Si imi permit sa rad iar 

Pana acum singura care face "fata" este Alina! Alinaaaaaaaa?????
"You only live once, but if you live right, once is enough!" 
Roxxy
Daca vreti sa ne cunoastem :)
Melaroxy spune:
aaaaaaa si noi ne comunicam acum? eu asa am crezut. va rog sa ma scuzati.
eu intelesesem de la bibyrox ca maidanezii au convinso pe ea de Basescu. eu nu am nici o legatura cu cainii. nici macar unu de rasa nu am acasa. eu am explicat mai devreme de ce nu am incredere in partit....dar ma rog, daca semanan....poate suntem frati....
bibyrox spune:
Melaroxy dar nu mai scrie draga imediat dupa mine ca seamana mesajele intre ele si inducem "oamenii" in "t"-eroare!
PS: Daca vrei iti imprumut eu un catelush ca si-asa am 3!
Roxxy
Chuny spune:
As avea o întrebare pt cei care iubesc România ramânând rationali în acelasi timp. Ce ziare cititi voi, în ce mai aveti încredere?
Nu cred ca mai exista vreo televiziune libera în momentul de fata, toate sunt controlate. Insa în ce putem sa mai avem încredere oare, în afara de Academia Catavencu ? Evident citesc revista presei în fiecare zi si câteva ziare.
Ce parere aveti de noul Cotidianul? Oricum eu nu pot citi decât on line, dar poate exista si alte surse pe care înca nu le cunosc.
alina023 spune:
Biby, nu dispera ca vin acusica si o mai punem de-un
. Am nitelus mai multa treaba azi dar cred ca imi gasesc citeva minute sa te mai com(bat) putin
.
bibyrox spune:
Alina! Hai ca m-am gandit eu mai bine si.. te las sa-ti faci treaba!![]()
Azi chiar nu am chef de cearta! Sunt foarte bine dispusa si promit sa nu mai postez aici... Cel putin azi!
Va las cu Base.. pana vin eu cu Nastase! ![]()
Pupici grasi
la toate!!!(inclusiv Sibylle)
Roxxy
AdaByron spune:
quote:
Originally posted by Sibylle
As avea o întrebare pt cei care iubesc România ramânând rationali în acelasi timp. Ce ziare cititi voi, în ce mai aveti încredere?
Nu cred ca mai exista vreo televiziune libera în momentul de fata, toate sunt controlate. Insa în ce putem sa mai avem încredere oare, în afara de Academia Catavencu ? Evident citesc revista presei în fiecare zi si câteva ziare.
Ce parere aveti de noul Cotidianul? Oricum eu nu pot citi decât on line, dar poate exista si alte surse pe care înca nu le cunosc.
Sibylle, ai perfecta dreptate in ceea ce priveste televiziunile, din pacate.
Eu citesc "Dilema Veche" si "Evenimentul zilei". Am aruncat acum o privire pe Cotidianul, redactor-sef e Robert Turcescu, imi plac articolele scrise de el in Dilema, asa ca eu ii acord credit, deocamdata.
AdaByron
dede spune:
Spicuiri din declaratia de avere a d-lui prim ministru Adrian Nastase www.gov.ro/declavere/afis-index-decl-ai.php" target="_blank">aici
Spatii de locuit: 1 (un) apartament de 378 (treisutesaptezecisiopt) m˛ plus 191(osutanouzecisiunu) m˛ dependinte dobandit in 2004
Masini: 1 (una) dobandita in 2002
Bunuri dobandite din protocol (>200euro): DA (da)
alina023 spune:
quote:
Originally posted by AdaByronquote:
Originally posted by Sibylle
Sibylle, ai perfecta dreptate in ceea ce priveste televiziunile, din pacate.
Eu citesc "Dilema Veche" si "Evenimentul zilei". Am aruncat acum o privire pe Cotidianul, redactor-sef e Robert Turcescu, imi plac articolele scrise de el in Dilema, asa ca eu ii acord credit, deocamdata.
AdaByron
"Age is an issue of mind over matter. If you don't mind,it doesn't matter."
Ai perfecta dreptate in ceea ce priveste Dilema Veche dar la EZ ma abtin pt ca nu prea mai sunt impartiali. Pt impartialitate trebuie sa prezinti si bune si rele din ambele tabere, pe cand ei sunt pro opozitie. Si nu ar fi rau deloc dar par a deveni f subiectivi.