Cine va fi presedinte din Noiembrie? (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

Doar ieri am citit si eu primul "COTIDIAN" NOU (care apare in noua sa formula din 15 nov) cu R. Turcescu redactor sef si care apartine 50% Academiei Catavencu.
Imi place sa cred ca e un ziar curat, transparent, realist iar D-nul Paler ne incanta in continuare cu comentariile dinsului.
In ce priveste Academia Catavencu e un ziar nelipsit din casa noastra; sotul meu pur si simplu il soarbe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Apropos de campania electorala, cine doreste o biografie a lui X bobo sa-mi trimita adresa de email.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

Din declaratia de avere a d-lui presedinte Ion Iliescu www.presidency.ro/?_RID=avere" target="_blank">aici
1 apartament de 156 m˛, 1 Cielo din 1997....si, citez "fata de declaratia din 2000, am cumparat din comert un aparat TV cu cristale lichide si ecran mare si unul cu plasma".
Sarac, dar tot ma uit la televizor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

quote:
Originally posted by Sibylle

As avea o întrebare pt cei care iubesc România ramânând rationali în acelasi timp. Ce ziare cititi voi, în ce mai aveti încredere?

Nu cred ca mai exista vreo televiziune libera în momentul de fata, toate sunt controlate. Insa în ce putem sa mai avem încredere oare, în afara de Academia Catavencu ? Evident citesc revista presei în fiecare zi si câteva ziare.

Ce parere aveti de noul Cotidianul? Oricum eu nu pot citi decât on line, dar poate exista si alte surse pe care înca nu le cunosc.

Nu cred ca toate televizunile sunt controlate. Pe Realitatea, de exemplu, discursul impotriva puterii e foarte virulent. Si nu doar cei aflati la putere sunt bombardati :) Cei care dezbat sau care modereaza sunt, de cele mai multe ori, oameni ce par destul de greu manipulabili: Alina Mungiu, Dinescu, Plesu, Liiceanu, Turcescu, Stelian Tanase si altii.

Sapte dintr-o lovitura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pnt_loredana spune:

La intrebarea pusa de cineva mai sus, daca in turul doi ajung Nastase si Vadim cu cine a-ti vota, ei bine cu Vadim pt. ca este imposibil ca el sa ajunga pana acolo.
1- nu cred ca va avea mai mult de 10-15% din voturi
2- nu stiu de ce dar chiar mi se pare ca este doar o manevra politica toata aceasta indarjire a lui impotriva PSD-ului pt. ca la final sa renunte la voturile sale in favoarea lui Nastase.
Apropo de Becali, l-ati vazut aseara pe Realitatea? A fost jalnic!

lory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Descantec, asa am crezut si eu despre Realitatea, dar am prins candva saptamanile trecute o emisiune cu Mona Musca, cu Tatulici, Liiceanu si Rodica Culcer si mi-am schimbat parerile. Liiceanu a fost ok, in schimb Tatulici si Culcer au atacat-o pe Moma Musca deplasat, dupa parerea mea, pt ca o chestionau tot timpul de ce nu a facut opozitia ceea ca ar fi trebuit de fapt sa faca puterea... adica toata emisiunea s-a desfasurat ca si cum Mona Musca ar fi fost la putere in ultimii patru ani, si uite cate lucruri nu a facut... In fine, parerea mea e ca Realitatea nu e chiar asa de anti-putere cum vrea sa para...

A intrebat cineva cum votam daca il turul doi iese Nastase si Vadim. Eu personal cred ca voi vota cu Vadim. Am fost in aceeasi situatie acum 4 ani, dar atunci l-am votat pe Iliescu. Situatia din tara imi demonstreaza ca nu am facut bine. De buna credinta fiind, nu am facut altceva decat sa pun umarul, fara sa vreau, la incurajarea hotiei si la saracirea acestei tari. Nu am de gand sa repet greseala, oricat ar fi de nebun Vadim si oricat nu-l simpatizez. Voi vota cu oricine, dar nu cu Nastase si PSD-ul.

Din ceea ce observ eu, categoriile de oameni care mai voteaza cu PSD-ul sunt doua: cei care habar nu au pe ce lume traiesc, adica aia care voteaza cu domnu' Iliescu din '90 incoace pt ca altceva nu stiu, si cei care o duc bine sub PSD, au reusit sa isi dezvolte o retea de relatii care le face viata mai usoara si mai prospera, si au tot interesul sa continue in acest fel.
Despre prima categorie nu comentez, insa a doua categorie, sa ma scuzati, este aici pe forum ca si in viata: oameni care te iau de sus considerandu-te fraier ca nu te-ai dat cu puterea si acuma te plangi. Parere personala, cu regret daca supar pe cineva.

Cat despre opinia cuiva ca Basescu nu iese pt ca nu il voteaza Ardealul... hm, io as zice sa nu contati prea tare pe asta!! "De la fata locului" pot sa va amintesc ca Ardealul nu a fost niciodata fieful PSD-ului, iar acum cu atat mai putin. Mi se pare mai mult subversiva aceasta constatare...

To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

Cu totii, suntem tineri pe acest forum...
Ce parere aveti despre URR si candidatul sau la presedintie Ovidiu Tudorici?
E clar ca nu au sanse , deocamdata, dar ... cum vi se par?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Frumos Cataghe! Ia zii draga pe mine in ce categorie ma incluzi d-ta? Ca tot esti atotstiutoare! Parca aici nu avem voie sa jignim! Sa NE jignim intre noi..indiferent de opinii! Crezi ca este necesar sa iti fac o copie aici la punctul 5 din Regulament? Eu cred ca da, stimata doamna!
05. Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste sau xenofobe

Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste sau xenofobe. Adresati-va celorlalti membri cu respect si incercati sa ii ajutati. Lipsa de respect duce la 'exmatricularea' de pe forum si la blocarea vizionarii sale. Desprecopii.com isi rezerva dreptul de a sterge fara explicatie mesajele care nu se incadreaza in zona sa de interes sau care creeza tensiune si dezaprobare in randul comunitatii.
Eu nu te-am catalogat si nici nu te-am jignit pe tine pentru ca tu votezi cu Basescu sau cu cine votezi tu! Personal nu ma regasec in nici una din categoriile "made Cataghe":
1. Am spus inca de la inceput ca votez cu Nastase! (Deci nu cu Iliescu.. inca mai am rationament si inca ma mai uit la TV)
2. Traiesc dintr-un salariu de 200 USD, asistent manager fiind si nici firma nu am.
Daca vrei tu neaparat sa-ti faci o idee despre mine te invit la o cafea sa discutam si promit sa vin cu album de poze, diplome.. daca vrei o iau si pe mama!

Deci, inca odata, haideti sa nu ne mai batem joc unii de altii si nici sa ne jignim, daca vrem sa respectam acest site minunat!

O zii placuta

"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy

Daca vreti sa ne cunoastem :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Buna Bibyrox, ma alatur si eu grupului de prosti,,in care ai fost inclusa, pentru ca in nici un caz nu ma consider superioara nimanui si nici nu trag de urechi pe nimeni ca de ce voteaza cu cine voteaza. Daca tot e sa gandim "spune-mi cu cine votezi, ca sa spun cine esti". Eu nu votez cu Basescu, deci sunt proasta.

Va pup si weekend placut,
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

bine mai, bine...
votati cu nastasila si cu neamul lui de hoti, lasati-ne si pe noi sa votam cu base si cu ai lui si hai sa nu ne mai certam...
oricum, chiar daca e sa iasa bombo
parerea mea e ca a furat la voturi de a iesit asa...
nu va mai aduceti aminte ce a fost pe la locale?...
se plimbau cu urna prin sate pe la fiecare poarta cersind voturi sau cumparandu-le pe un kg de zahar si o sticla de ulei...
sa-mi ziceti mie cutu' daca nu se destrama psd-ul de mai raman o mana de oameni cu taica iletu' in cazul in care iese alianta la prezidentiale...
vorba unora, mai bine il impaiem pe bunicuta si-l avem presedinte for-ever, bombo e mult mai parsiv si mai lacom...
mai vorbim...

if you're grabbed by the balls you heart and soul will follow sooner

Mergi la inceput