Cine va fi presedinte din Noiembrie? (2)
Raspunsuri - Pagina 12
romana spune:
Cataghe:
Nu am zis nici o clipa ca ardelenii voteaza cu Nastase, dar ma gindesc ca Basescu nu e prea simpatizat . Poate daca alianta DA ar fi avut un alt candidat era alta situatia.
Mie nu-mi plac nici Nastase si nici Basescu si cred ca ar trebui sa avem cu totii curajul sa votam cu cine ne place chiar daca in sondaje nu e asa de bine clasat.
Din pacate oricine iese ca presedinte situatia din tara va depinde de ce partide ies cistigatoare ( adica cu procente mari). Iar aici e o situatie disperata deoarece o sa fim condusi de aceeasi oameni (care au distrus tara) pina peste vreo 50 de ani cind vor iesi la pensie.
Romana, Cristian (22.06.2003) si Alin (25.06.2004)
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
cl spune:
Va urmaresc de la inceputul subiectului si am tot zis ca nu ma bag. Dar tentatia e mare.
O sa incerc insa sa fie prima si ultima mea postare la acest subiect.
quote:
Originally posted by dante01
bine mai, bine...
votati cu nastasila si cu neamul lui de hoti, lasati-ne si pe noi sa votam cu base si cu ai lui si hai sa nu ne mai certam...
oricum, chiar daca e sa iasa bombo![]()
parerea mea e ca a furat la voturi de a iesit asa...
if you're grabbed by the balls you heart and soul will follow sooner
Dante, poate ca da, poate ca nu vor fura. Ce pot sa-ti spun, este ca am discutat cu mai multi, care vroiau sa voteze cu Stolojan. Acum stii ce spun? Ca vor vota cu Nastase! Da, ai auzit bine, ei spun ca pentru nimic in lume nu vor vota cu Basescu!
Bibyrox, ma distrez citind postarile tale, trebuie sa recunosc
.Si inca ceva, nu stiu si nici nu ma intereseaza in ce categorie ma veti incadra, dar eu nu voi vota nici cu Nastase, nici cu Basescu, nici cu Vadim. De ce? Pentru ca N-AM UITAT! Si pur si simplu NU POT! O sa votez cu unul dintre ceilalti candidati (nu cu Becali
Toate cele bune!
Claudia
ana-oana spune:
Nastase era in campanie pe la tara si mergand pe o ulita dintr-un sat, in fata masinii lui, o babuta se impiedica si cade. Bombonel coboara si se repede s-o ajute pe batrana. Batrana se ridica si Nastase o intreaba:
-Mamaie, tu stii cine sunt eu?
Batrana:
-Da maica, cum sa nu stiu...Adrian Nastase, prim-ministrul Romaniei.
Nastase:
-Si nu-i asa ca la alegeri o sa votezi cu mine?
Batrana:
-Maica, am cazut in cur, nu in cap!
O. 
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA
dante01 spune:
eu as fi votat cu stolo daca ar mai fi fost in cursa...
cei de care zici tu ca ar fi facut la fel INSA acum se dau de partea lui bombonel, la un eventual tur 2 intre ei doi ar fi votat TOT cu nastase...
parerea mea e ca nu poti migra atat de mult, DOAR pentru ca nu-ti place persoana (moaca lui, ce ai citit prin ziare ca a facut sau ce mai auzi la coltul strazii)...
ok, pai de ce sa il votam pe base, mai bine il votam tot pe nastase ca sa stim ca se duce draq de tot treaba in tarisoari aia...
nu?...
FRATILOR, treziti-va, vreti sa ajungem un fel de nigerie a europei?...
vreti ca copii nostri sa inceapa inca de mici sa invate cum sa corupa si cum sa treaca de barierele sistemuli folosind aceeasi metoda, vreti sa ajungem sclavii unui partid si ai unei clase politice marsave care ar face si pe draq in patru sa-i mai votam inca un mandat?...
eu zic ca daca iese alianta, peste 4 ani sigur tot alianta iese...
base fa face ceva, va pune mana la treaba si in astia 4 anni va face mai mult decat a facut nastase si ilietu pana acum...
mai, ziceti-mi simie ceva, cum se explica mai frate averea lui nastase, geoana si a celorlalti mari din psd?...
cum?...altfel decat prin CORUPTIE, FURT SI JAF LA DRUMUL MARE PE SOCOTEALA NOASTRA?...
of...hai ca m-am infuriat degeaba...
sorry...
cl spune:
Scuze, acu' e chiar ultima oara cand intervin. Da, respectivii au averi mari, dar nici cu Basescu nu mi-e rusine! Are si el o avere mai mult decat frumusica! TOTI sunt LA FEL!
Claudia
dante01 spune:
unde vad si eu cata avere are base?...
pe bune, chiar nu am habar...
Melaroxy spune:
eu sunt...habar n-am ce sunt. din ce ati spus voi, sunt tampita. habar nu am pe ce lume traiesc. nu te contrazic, dar as fi si mai tampita daca EU as vota cu basescu.
PS pt.cataghe
motanik spune:
La locale, magazinele psd-iste dadeau paine pe gratis....Ma intreb acum ce vor da?
Andra
Nunta noastra 
Noi
motanik spune:
La locale, magazinele psd-iste din zona mea au dat paine mocca...Ma gandesc acum ce vor da?
Andra
Nunta noastra 
Noi

,