Cine va fi presedinte din Noiembrie? (2)
Raspunsuri - Pagina 13
roxana1974 spune:
[quote]Originally posted by cl
Va urmaresc de la inceputul subiectului si am tot zis ca nu ma bag. Dar tentatia e mare.
O sa incerc insa sa fie prima si ultima mea postare la acest subiect.
[quote]
asa si eu...
am discutat cu mai multi, care vroiau sa voteze cu Stolojan. Acum stii ce spun? Ca vor vota cu Nastase! Da, ai auzit bine, ei spun ca pentru nimic in lume nu vor vota cu Basescu!
[quote]
jaaale mi-e si nuuuu ma pot hotariiiiiiiiiiiiiii
[quote]Originally posted by cl
eu nu voi vota nici cu Nastase, nici cu Basescu, nici cu Vadim. De ce? Pentru ca N-AM UITAT! Si pur si simplu NU POT! O sa votez cu unul dintre ceilalti candidati (nu cu Becali
), dar nu va spun cu cine.
[quote]
he he daca facem un calcul matematic simplu, cum era chestia aia ... prin excludere, nu? cre ca iese cu cine votezi, da sa te 
Roxana
bibyrox spune:
Pentru Dante01
In 10-01-1980 lui TRAIAN BASESCU, pe atunci ofiter angajat la Intreprinderea de Exploatare a Flotei Maritime NAVROM Constanta, i s-a repartizat din fondul locativ de stat un apartament cu 4 camere plus dependinte, situat in Aleea Zmeurei nr. 2, bl. U, sc. A. Cum la acea data familia sa se compunea din sotie si un copil, repartizarea s-a facut cu incalcarea normelor legale in vigoare pentru ca avea dreptul la doar 2 camere).
In 26-05-1992 TRAIAN BASESCU a cumparat locuinta respectiva, pe baza contractului nr. 1415 achitand pe loc suma de 140.000 de lei.
In 10 ianuarie 1991 Primaria Capitalei, cu adresa nr. 118053, a pus la dispozitia Ministerului Transporturilor apartamentul nr. 4 din strada Argentina nr. 2, bl.12, et. 2 (Piata Victoriei). Acest apartament a fost ocupat de TRAIAN BASESCU.
In 22.08.1991, TRAIAN BASESCU a renuntat la apartamentul din strada Argentina si a primit in aceeasi zi, cu aprobarea lui Petre Roman, repartitie pentru imobilul de lux din Bulevardul Aviatorilor nr. 57 prin comunicarea Secretariatului General nr. 15/4086/1991. In baza acestor acte ICRAL Herastrau a intocmit contractul de inchiriere 60165 din 28 august 1991.
In 9 august 2000, TRAIAN BASESCU a cumparat un teren intravilan de 3.700 de metri patrati, situat in Aleea Privighetorilor, pe care a platit pe loc 1.483.244.000 lei. O adevarata afacere, avand in vedere ca a reusit sa achizitioneze cu numai 50.000 de dolari un teren de 3.700 de metri patrati in Baneasa, cumparand cu 13 dolari metrul patrat de teren, care in ofertele agentiilor imobiliare era cotat la peste 100 de dolari.
Cel care i-a vandut lui TRAIAN BASESCU terenul din Baneasa la acest pret derizoriu este Costel Casuneanu, om de afaceri care are peste 100 de TIR-uri, o fabrica de parchet, o benzinarie si o statie de service auto in comuna Oituz.
Explicatia acestei afaceri imobiliare este ca pe vremea cand era ministru al Transporturilor, Traian Basescu i-a facilitat lui Casuneanu obtinerea de autorizatii de transport complet scutite de taxe pe destinatiile Ungaria, Cehia, Slovacia, Slovenia si Franta.
La sfarsitul anului 2003 TRAIAN BASESCU a vindut terenul din Baneasa pe care-l achizitionase si a cumparat o vila pe soseaua Bucuresti-Ploiesti pentru care a achitat pe loc suma de 280.000 de dolari.
Desi in prezent locuieste efectiv in aceasta vila impreuna cu sotia, TRAIAN BASESCU a trecut-o in mod fictiv pe numele ficei sale Ioana, pentru a nu fi obligat sa justifice in fata legii provenienta banilor cu care a achizitionat-o.
TRAIAN BASESCU mai detine un apartament de 370 de metri patrati intr-o vila de lux in zona Foisorul de Foc din Bucuresti, pe strada Stefan Mihaileanu, nr. 2, achizitionat in 2002 si achitat pe loc."
S-a mai dat site-ul asta... si promit ca voi cauta si mai mult. Te asigur ca este destul de bogat si el!
"You only live once, but if you live right, once is enough!" 
Roxxy
Daca vreti sa ne cunoastem :)
Chuny spune:
Va rog nu īncercati sa transformati discutia īntr-un razboi. Fiecare are dreptul la replica si la constatarile lui. Nu cred ca Cataghe se adresa cuiva īn particular si nimeni nu e obligat sa se regaseasca īn cele scrise de ea.
Si la fel de bine ideile ei pot fi combatute prin argumente solide, nu?
daca se doreste, evident...
Nu am Realitatea pe net, dar tind sa cred ca nu prea mai sunt televiziuni necontrolate de PSD. Mai ales televiziuni de-astea mici, pline de datorii pe care le plateste...ghiciti cine...
Dilema Veche o mai citesc si eu....
Chuny spune:
Mi-a trimis si mie Papadie un text despre ce a facut Basescu...Pai daca ar fi toate astea adevarate īl terminau de mult Nastase si Iliescu....nimeni nu s-ar fi pus īn pericolul de a pierde alegerile daca ar fi fost vreo posibilitate sa-l distruga din fasa...
Iar despre flota...care FLOTA mai fratilor? ce flota avea Romānia?
bibyrox spune:
E clar ca haina nu-l face pe om savant cat despre "arta conversatiei in cercuri simandicoase" s-avem pardon acolo mai bine nu inceci sa zgarii poleiala.
Si in final vorba aceea "fereste-ma doamne de prosti ca de inteligenti am eu grija"!
Si pe cuvant de onoare ca nu fac referire la nimeni!
Sa auzim numai de bine 
PS: pai n-avea flota cum nici Cta nu exista!
Roxxy
dante01 spune:
"bibyrox
da-mi si mie link-ul unde ai citit ce ai luat despre basescu...
daca e din atack sau mai stiu eu ce, nu te mai osteni...![]()
2. Tu zici ca e corupsi si base, da? ca a vandut flota ca mai stiu eu ce a facu...
e, explica-mi si mie cum se face ca e inca in libertate, desi cand a fost anchetat in dosarul flota el a renuntat la imunitatea parlamentara...
eu cred ca il mancau cu tot cu fulgi daca avea bube in cap, la cat de disperat e nastase si psd-ul acum, numai sa se fi auzit ca a calcat pe bec si era la mititica sau macar cu un dosar greu pe instanata sa-i dea bine acum in campanie...
a, inca o chestie...
ma fratilor, daca tot ziceti voi ca fura, nu face treaba sau mai stiu eu ce chestii nasoale face, de ce draq l-au mai ales bucurestenii a doua oara primar?
de prosti, sau de ce?...
hai sa fim seriosi...e o vorba, care zice cam asa: cand toata lumea iti spune sa te duci sa te culci ca esti beat, inseaman ca asa e... nu mai pierde timpul si te du la culcus...
bafta!
if you're grabbed by the balls you heart and soul will follow sooner
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by conchita
lasa, ca nici Basescu nu e mai putin cioflingar. amandoi din aceeasi ramurica fesenista, crescuti la aceeasi scoala speciala pentru baietii cu oki albastri, dedati la acelasi narav de a huzuri pe banul public si din furtisaguri... iata aici un resumat foarte pe intelesul maselor, ca tot intreba lumea despre calitatile basescului:
http://www.orbitspace.com/host/basescu/
asa ca poporul nu e de vina cu nimic, el stie toate astea, dar n-are de ales, ce s-o mai dam la intors. vorba cuiva de pe topic, iar au votat americanii si rusii pentru noi
-----------------------
este suficient sa judeci bine spre a proceda bine. (descartes)
Sus ai link-ul dante! Acum cativa ani pe acelasi link a fost si o "caracterizare" a lui Nastase!
Si uite ca eu nu vreau sa ma duc la culcare!
Ma obligi?Hai pupici

Roxxy
dante01 spune:
da, vreau sa zic ca mai autentica metoda de a caracteziza un personaj politic zau ca nu exista...
asa iti fac si eu un site in 5 minute despre tine si pot sa zic o gramada de lucruri, tu nu o sa sti cine a facut sit-ul si pana sa iei actiune pe cale legala te stie toata tara...
apoi, astfel de chestii sunt relativ atent masluite, se amesteca realitatea cu minciuna, se dau jumatati de adevaruri, se ofera raspunsuri banuite la intrebari tendentioase...etc...
cine a vazut fahrenheit 9/11 si a stiut sa vada dincolo de tesatura de intrigi intelege ce vreau sa zic...
a, si din partea mea poti sa nu te duci la culcare, ba chiar te-as ruga sa mai stai poate imi raspunzi la intrebarile postate mai sus...
pa!
if you're grabbed by the balls you heart and soul will follow sooner
bibyrox spune:
Hai mai sa fim seriosi. Tu chiar crezi ca or sa-i bage pe Basescu sau pe Nastase la zdup?? indiferent cate dovezi exista impotriva lor... Niciodata nu se va intampla asta!
De ce l-au mai ales primar? Zau ca nu stiu sa-ti raspund nici eu! Dar eu am votat impotriva lui! Si acum la fel o sa fac! Dar..am mai spus asta!
Raspunsul la intrebarile tale chiar daca ti-l dau eu degeaba o fac pentru ca niciodata nu o sa ajungem la un consens. Nu vei fi de acord cu mine cum nici eu nu sunt de acord cu tine.
Fiecare are parerile lui... acum tine de la om la om... cum stim sa ni le respectam. Eu vi le respect pe ale voastre! De aceea va rog sa imi respectati si voi mie parerea sau..decizia, luati-o cum vreti! Si JUR ca stiu pe ce lume traiesc!![]()
Acum chiar trebuie sa plec... asa ca va doresc un week-end placut! E si Luni o zi... pan' la votare sa ne mai tot paruim!
Va pupa fata pe toti (chiar daca unii m-au suparat, acum mi-a trecut.) 

Roxxy