Cine va fi presedinte din Noiembrie? (2)
Raspunsuri - Pagina 14
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by AdaByron
De vizionat: http://www.revistapresei.ro/arhiva_avt/114.wmv
"Age is an issue of mind over matter. If you don't mind,it doesn't matter."
si noi la fel
lily spune:
Cindva am votat cu taica Iliescu, tinara, somera, cu facultatea neterminata...
Se zicea de el in fel si chip, nici daca zimbea nu era bine, orice replica dadea tot nu era bine! Indirjirea asta contra unui om ma nedumerea, insa era normala dupa atita totalitarism-cenzura-partid unic-cultul personalitatii!!!
Mi-aduc aminte de o cunostinta care era tare anti-Iliescu, nu il suporta sa apara la Tv, cum spunea o vorba sarea in sus! Cum indraznea cineva sa spuna altceva, nu avea nici-o sansa sa dialogheze ca incepea cu jigniri si atacuri la persoana, in fine, cind mai vorbea in engleza, iar sarea in sus ca habar nu are cum se pune accentul etc.
Salt in timp-azi traieste bine merci intr-o tara europeana, dar dintr-un salariu platit din banii nostri -de la buget adica,la nivel occidental, cu pregatire pe banii nostrii cu diplome si atestate, insa cu experienta nula in domeniu respectiv . Nu l-a laudat, l-a contestat din totii rarunchii,iar regimul asta iliescian i-a permis un trai peste medie, in conditiile in care alti tineri trag din greu, fac o facultate-pe bune, dar nu au norocu` asta!
Cine a fost destept s-a descurcat;nu i-a pasat decit de propria persoana dupa cum mi-a spus si a ajuns departe!
Oricine iese-posibil Nastase ca e cunoscut deja in toata tara, la sate, posibil Vadim, posibil altul-tara asta va fi influentata de ex-securitate , de fostii ei agenti care cunosc prea multe, au finante, au informatie-cea mai scumpa marfa!
Cind le convine Basescu il sustin, cind nu le mai convine lor, scot dosare la 'bataie' - la momentul oportun!
madelaine spune:
Atitea pareri aud, ca nu mai stiu ce sa cred. Si nu as vrea sa gresesc cind votez. Imi doresc cei mai bun pentru tara si poporul meu, chiar daca nu traiesc permanent acolo. Pina la urma " Eu cu cine votez ?" hic...hic..
Madelaine si cei trei muschetari
joe spune:
Dumnezeule - nu imi vine sa cred!!! 
Eu am crezut pana acum ca majoritatea colegilor mei de internet - de aici si de aiurea - vor vota oricum - numai pro PSD - NU!!!
Deci imi cer scuze pentru incoerenta - da´pentru mine mai moare un mit - si vad ca ce credeam eu - ca o persoana care are acces la internet (egal daca de acasa sau de la serviciu) - e mai informata si ajunge inevitabil sa aiba mai multe surse decat pot oferi ziarele, televiziunile si mass-media in general - ca asta o poate ajuta sa aiba discernamant si sa judece altfel lucrurile - ochelarii de cal fiind cumva indepartati!
Sincer - personal, habar nu am de cat de corupt e Basescu - dar ma bate un gand ca Nastase i-a luat-o oricum inainte cu mult - si oricum - intre ei doi - ce m.a convins - e ca Basescu pare mai bun gospodar si pentru mine asta conteaza enorm.
Nu sunt naiva - nu cred ca exista clasa politica "ghiocel" niciunde in lumea asta - dar atata vreme cat eu ca cetatean ma bucur de niste drepturi si nu ma simt ca intr-o inchisoare in care ori joc cum mi se canta ori sunt pierduta - pot sa traiesc cu asta!
Pe Nastase l-am avut profesor un semenstru in facultate - ce e el acum e ca intr-un film SF fata de ce a fost! L-am apreciat candva - era o persoana cu charisma, educata - cu simtul umorului.
Acum - doar ghiulul de pe degetul mic, cu unghia putin mai lunga - ii mai lipseste!
Nu as fi crezut ca puterea, banii - pot sa corupa asa un om! 
Basescu pare mai cu picioarele pe pamant - nu cer minuni de la el si de la administratia lui - vreau sa cred ca el si partidele din alianta si-au invatat lectia in 2000 - si oricum - mi se pare firesc sa ii dau lui o sansa sa schimbe ceva (desi poate nu se va intampla) - decat sa fiu masa de manevra si carne de tun pentru mafia PSD!
Nastase ar fi putut sa duca partidul asta departe - a si facut-o intr-un fel - numai ca asta se vede doar in proprietatile PSD nu si in viata oamenilor!
Eu vreau sa ma intorc acasa - simt ca votul asta e pentru viata mea si a copiilor mei - si va spun serios si fara patetism - daca iese iar PSD-ul - imi reconsider total hotararea - am o varsta, un copil, mai vreau unul - nu imi permit sa acord sanse la nesfarsit la unii care ma scuipa exact ca boierul pe Mos Roata!
Nu va suparati pe mine - insa - fara a polemiza - doar discutind civilizat in contradictoriu - cei care ii sustineti asa fervent pe Nastase si ai lui - puteti sa imi punctati si mie 3 (trei) motive! Sper sa nu se regaseasca in lista ca au furat destul! 
Ref. la acuzatiile aduse lui Basescu in legatura cu flota - mi se pare imposibil sa credeti asa gogoritze! Daca ar fi fost adevarat ce tot scriu acolo - credeti ca l-ar fi iertat?! Stie cineva care era situatia flotei Romaniei si din ce contracte reusea sa supravietuiasca pana in revolutie? Cate din vase au fost vandute si cate confiscate datorita datoriilor?!
Pentru o viata mai buna si mai demna! 
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by joe
Pentru o viata mai buna si mai demna!
Eu pentru asta vreau sa votez ! Dar cu cine
??? Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
cataghe spune:
Bibyrox, 'geaba ii dai cu regulamentul cata vreme eu nu am folosit nici cuvantul "prost" nici alt apelativ asemanator, si nici nu am mentionat absolut nici un nume, adica nu am incadrat pe nimeni intr-o categorie sau alta. Parerea mea personala ramane aceasta: ca cei care voteaza in continuare cu PSD-ul, atata vreme cat tara asta merge atat de prost, fie nu stiu ce fac, fie au un interes sa o faca. Mi se pare foarte logica aceasta afirmatie si daca nu esti de acord, hai cu argumente. Cand vezi ca lucrurile merg din ce in ce mai prost si persisti pe o anumita linie, inseamna ca fie nu stii ca s-ar putea sa iti mearga mai bine, fie, dimpotriva, ai motive sa crezi ca tie personal iti va merge din ce in ce mai bine. In ce categorie te incadrezi tu personal, bibyrox, nu e treaba mea, te priveste. Cat castigi, de asemenea te priveste. Ce pretentii ai de la viata, e tot problema ta. Eu am facut o afirmatie generala, nu m-am referit la tine personal in nici un fel. Asa ca nu vad rostul mesajului tau.
In alta ordine de idei, am urmarit azi dezbaterea cu candidatii la prezidentiale de pe antena 1 si am aflat un lucru foarte interesant: in 2000, la sfarsitul guvernarii Conventiei, Romania avea incheiate cu UE 6 capitole de negociere, exact ca Bulgaria. Haideti sa ne uitam unde e Bulgaria acum si unde suntem noi. Prin urmare, or fi furat si aia, ne-or fi lasat grele mosteniri, dar la capitolul asta in mod clar am ramas mult in urma sub PSD, si nu ma mir.
Pe de alta parte, am citit la gazeta ca domnul Gunther Verheugen a recunoscut zilele astea ca e imposibil sa se incheie negocierile de aderare luna asta, asa cum era stabilit intru gloria PSD-ului inainte de alegeri. Sunt unele posibilitati care chiar nu se poate, domnisoarelor si domnilor, oricat ar fi de interesata "stanga" parlamentului european ca Romania sa intre in UE sunb guvernare de "stanga" si oricate contracte ar da domnul Nastase la schimb... asta e, in UE inca nu se fura chiar pe fata ca la noi.
Si, ultimul punct, tin sa va anunt ca pt circul de la RAFO platim fiecare din buzunar, se pare, cate 100$. Mie personal mi-ar fi prins tare bine banii astia de Craciun... voua nu? Partea proasta este ca din datoriile de care sunt iertate RAFO si Carom fac parte si contributiile sociale si la sistemul de sanatate, care le-au fost retinute oamenilor la momentul potrivit. Deci, unde s-au dus acesti bani? In buzunarul lui Basescu?
Domnul Nastase a spus in seara asta ca toata povestea cu RAFO nu are nici o legatura cu Iacobov&Co., ci cu salariatii care ar trebui dati afara in cazul falimentului si ar ramane pe drumuri. Cu toata sinceritatea, si riscand sa iau diverse chestii in plina figura, tin sa va anunt ca pe mine personal nu ma intereseaza acesti salariati. Nu eu trebuie sa ii am pe constiinta, ci cei care au dus acele societati la faliment. Nu este problema mea. Au platit cotizatie pt somaj in cazul in care isi pierd locul de munca, daca nu ajunge somajul nu au decat sa voteze altfel. Nu e de datoria mea sa tin pe absolut nimeni in spate, dupa cum nici pe mine nu ma tine nimeni in spate. Fiecare se descurca cum poate. Nu am auzit ca pe undeva in lumea asta sa intervina guvernul sa le poarte de grija salariatilor cand da fabrica faliment. Exista un sistem de protectie sociala care ar trebui sa functioneze. Ca nu functioneaza nu e vina mea, astfel incat eu sa scot bani din buzunar.
Si peste toata povestea asta, care e un mic varfuletz al icebergului si ni se arunca in nas cu o nonsalanta extraordinara acum inainte de alegeri, noi zambim ingaduitori si votam PSD-ul! Halal tara, halal popor!!!... Se comfirma din nou ca fiecare popor are exact conducatorii pe care ii merita.
To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!
Llaura spune:
Asa frumoasa mireasa si tine cu nastase, pfui! Casa de piatra, bibyrox!
Am si eu o parere, si anume ca pentru Romania alternanta la putere e pur si simplu sanatoasa (nu comentez ce scrie mai sus, poate totul o fi adevarat, cine stie pana la urma), una ca pana isi fac parghii de furat tot dureaza ceva, doi ca dupa parerea mea ne-am pesederizat de ne-au mers fulgii, patru ani si am ajuns la partid aproape unic, daca mai ies astia inca patru ani parca vad copiii de clasa unshpea iar pe stadion cu portrete ca pe vremea mea!
conchita spune:
quote:
Originally posted by Sibylle
Mi-a trimis si mie Papadie un text despre ce a facut Basescu...Pai daca ar fi toate astea adevarate îl terminau de mult Nastase si Iliescu....nimeni nu s-ar fi pus în pericolul de a pierde alegerile daca ar fi fost vreo posibilitate sa-l distruga din fasa...
Iar despre flota...care FLOTA mai fratilor? ce flota avea România?
sybylle....cum sa-l matraseasca iliescu pe basescu, draga mea? nu cu parafa lu iliescu s-a dat flota pe daiboj? fusera in aceeasi tabara, ai uitat? basescu se pupa cu nastase mai deunazi, cativa anisori doar in urma, sau ne-a lovit amnezia subit? se au la mana cumplit si se santajeaza oribil, d'aia nu e nici unul in puscarie sau la azilul de scrantiti politici. de ce nici CDR nu i-a luat la purecat pe fesenisti, cat fusera cederistii la putere? tot din cauza de santaj, din pacate. si-au iertat dosare unul altuia, asta au facut. te-ar mira enorm daca ai auzi nume de bastani politici care au fost si sunt in partide rivale, dar cu afaceri comune in culise. prin talk showuri se muscau cu ferocitate si dupa aia ciocneau sampanii la resto si faceau misto de prostime. dau in scris si cine, cu semnatura. ca martor la proces, ala de pe lumea ailalta, ca pe lumea damboviteana n-ai sa vezi asa ceva.
situatia Ro in momentul de fata e neagra taciune, cu trei nebuni rapace candidand la presedintie. mi-e rau!
-----------------------
este suficient sa judeci bine spre a proceda bine. (descartes)
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by conchita
Situatia Ro in momentul de fata e neagra taciune, cu trei nebuni rapace candidand la presedintie. mi-e rau!
-----------------------
este suficient sa judeci bine spre a proceda bine. (descartes)
Eu nu sunt de acord ! Nu stiu in alte parti cum este, dar in Timisoara este Lumina, Soare, si Pace... desi a venit frigul ! Si atunci cum poate sa fie situatia neagra ? Nici noaptea nu e neagra, ca a pus Ciuhandu becuri peste tot - nici pisi nu poti sa mai faci la un copac

Cat despre candidatii "nebuni si rapace", sa-mi fie cu iertare, dar de ce trei ? De ce nu unul sau cinci sau toti 12 ?
Si acum, ca sa ies din starea de
am o intrebare: eu cu cine sa votez ?Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
timea spune:
Am vazut si eu candidatii ( cei mai importanti) la "seara presedintilor" chiar e tragica situatia... rasu' plansu'...