Cine va fi presedinte din Noiembrie? (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Cu câta groaza ma gândesc ca România noastra se duce de râpa si ca sunt sanse atât de mici sa se mai întâmple ceva bun. Niste hoti ne conduc tara, iar cel caruia îi convine aceasta situatie, îi sustine pt ca profita si el.

Am o prietena foarte buna a carei tata e foarte bine pus cu partidul mama. Ea e prietena mea si nu pot s-o condamn, însa stiu atâtea dedesubturi despre cum se fac banii în acest partid.... Imi dau seama cam ce înseamna sa sustii asa ceva...sa încurajezi...

Mi-e mila pt familia mea, pt colegii mei de liceu care o duc greu, pt prietenii mei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Eeee pai nu e corect! Papadie, io sunt curioasa ca o pisica si vreau sa-mi inseninezi si mie ziua. Iti trimit si io mailu'?

Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns farmacist spune:

tocmai am aflat la radio ca un comandament de 6 autobuze cu muncitori de la RAFO onesti se deplaseaza catre Bacau pentru a boicota mitingul electoral al aliantei DA !

va aduce aminte de ceva cunoscut sau nu ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by farmacist

tocmai am aflat la radio ca un comandament de 6 autobuze cu muncitori de la RAFO onesti se deplaseaza catre Bacau pentru a boicota mitingul electoral al aliantei DA !

va aduce aminte de ceva cunoscut sau nu ???

Copilul nostru

Aveau si bate? Daca s-a inceput cu treburi de genul asta se pare ca va fi o campanie mai "distractiva" decat am crezut!

Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Votati, oameni buni, cu Nastase ca daca va ridicati dupa aia cu clontu' la el s-ar putea sa v-o luati pe coaja.
Ce tara frumoasa avem, pacat ca e locuita.

Melaroxy, crezi ca incearca cineva sa te convinga sa nu-l votezi pe Nastase??? Te vei convinge singura ca ai gresit tabara (asta doar daca nu ai alte interese pe care nu le spui aici). Beleaua e ca o sa o tragem cu totii.
Nu afirm ca va curge lapte si miere daca iese Basescu DAR mai exista o sansa sa iesim din kk. Daca nu...ultimul sa stinga lumina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Hahahaha! Ma faceti sa rad! Adica ce? Basescu e marele corect???? El nu fura??? Cred ca el a furat cel mai mult pana acum! Unde sunt banii nostri pe care i-am dat pentru celebra "Taxa de drum" inventata tot de dl.acesta "ONEST"??? Aha..mda..: in gropile din Bucuresti! Uitasem!
Si tu draga mea, stai linistita in Franta acolo ca noi ne descurcam aici cu gropile si cu mizeria noastra. Iti dai seama ce bogati suntem noi jumatate dintre romanii care il votam pe Nastase si profitam de pe urma lui... Atunci de ce ne mai plangi de mila?

PS: Ce pacat ca nu sunt din Bacau!

"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy

Daca vreti sa ne cunoastem :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Biby, WAKE UP, chiar crezi ca Basescu a furat cel mai mult pana acum??? Esti copil, draga mea. Ia arunca tu un ochisor in tabara celor pe care ii sustii cu atata inversunare. Eeeei? Ce vezi? Totul impecabil, sunt niste oameni cu principii solide ("sa furam cat mai mult de la prosti"), sunt fff buni profesionisti ("ce UE nu poate fi furata?"), sunt trup si suflet pentru oamenii acestei tari ("Mai na-va ma si voua niste bombonele, viermilor").
Nu-i asa ca merita sa fie votati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

quote:
Originally posted by papadie

sybille daca-mi dai un email o sa-ti trimit ceva sa te bucure. jur ca-ti inseninez ziua :-)

"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

pai si noi vrem sa avem ziua inseninata!!!

O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Celebra "taxa de drum" e numai una, mai bine ne-am intreba unde se se duc banii din toate taxele si impozitele pe care le platim zi de zi?

Sa incep eu enumerarea : in anulari de datorii imense ale fabricilor (inca) de stat, in reesalonari ale datoriilor in mod preferential, in ajutoare de incalzire, in reduceri la ROMTELECOM, in bonuri de masa transformate din biletele de tren cu reducere pt pensionari neutilizate, in "cornul si laptele", devenit "branza topita si biscuitele", in promisiuni de recalculare a pensiilor si lista poate continua.

Solutia nu este aceasta, ci crearea unor conditii in care muncind pentru un salariu normal, sa poti trai decent, fara sa astepti sa-si faca mila guvernul cu "cupoane" de caldura...

Parerea mea...

Madi si Mariuca (28.07.2003)

http://community.webshots.com/user/ianina2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

Fetelor cu pesedeu,

nu vreti sa platiti voi pt mine si tot neamu' meu aia 750.000/persoana pt RAFO = campania electorala a PSD??? ca daca tot v-a convins inseamna ca a fost eficienta, inseamna ca banii de la RAFO nu au fost cheltuiti aiurea, inseamna ca trebuie sa platiti pt convingerile voastre.
NU inteleg de ce trebuie sa platesc eu din salariul meu pt campania psdului.
NU inteleg de ce iliescu ne sfideaza facand campanie psedeului.
Nu inteleg de ce trebuie sa ne conduca aceeasi comunisti de dinainte de 89 (apropos, ati citit catavencu de azi????)

da' poate sunt io mai neintelegatoare...

O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA

Mergi la inceput