Cine va fi presedinte din Noiembrie? (2)
Raspunsuri - Pagina 6
ana-oana spune:
Partenerii de afaceri ai Balkan Petroleum (RAFO)
RAFO GmbH (Viena)
Firma infiintata la Viena, la 20 noiembrie 2000
• capital 281.000 euro
• presedinte - Levente Solyom, roman nascut la Tirgu Mures, stabilit in Austria
• actionari: - persoane fizice 51%, Rafo Onesti 49%
• persoane fizice:
Levente Solyom (470.000 nereturnati la Bancorex)
Corneliu Iacobov
Razvan Temesan - ex-presedinte Bancorex
Andrei Serban (300.000 nereturnati la Bancorex)
Toader Gaureanu - ex-director Rafo Onesti
Gheorghe Chealfa - partener Iacobov
Marin Marin - ex-director APAPS Bacau
Bogdan Iuliu Dumitrescu, director Banca Unirea
Costel Bancila
Ioan Teodor Caramizaru
Teza grijii sociale
(Hahahahahahaaaaaaaaaaaa.... nu mai pot ei de grija sociala )
Si Mircea Ursache si premierul Adrian Nastase au incercat sa justifice indulgenta fata de Rafo si Carom folosind argumentul problemelor sociale care s-ar crea la Bacau. “Aici sint aproape 3.000 de locuri de munca(...)Nu este normal ca pentru situatia de la RAFO sa fie pedepsiti oameni care nu au nici un fel de vina pentru jocurile politice care se fac in campanie electorala”. Mai mult, Nastase a lasat sa se inteleaga ca platile compensatorii pe care statul ar trebui sa le plateasca miilor de disponibilizati, in caz de faliment, ar pune bugetul in dificultate.
Teza protectiei sociale paleste insa in fata altor exemple de concedieri colective pentru care guvernul nu si-a pus problema dificultatii in acordarea platilor compensatorii. Sidex, Termoelectrica, Tractorul, Electroputere, CS Resita, Republica, Aro, Roman, in total 23 de intreprinderi, au concediat oameni cu compensatii platite de guvern din buget. De fapt miza este alta. Pe de o parte, odata cu falimentul risca sa iasa la iveala cum s-au tocat miile de miliarde si in conturile cui au ajuns. Primul ministru a atins, in treacat, aceasta chestiune: “Daca sint, din punct de vedere al legii penale, incalcari, nereguli, atunci trebuie pedepsiti cei care au facut prostiile respective”. Autoritatile judiciare nu au demonstrat insa, deocamdata, ca sint hotarite sa traga pe cineva la raspundere si sa le spuna cetatenilor unde s-au dus banii lor. Pe de alta parte in conditiile in care puterea si opozitia sint umar la umar in sondaje, este clar ca pentru PSD conteaza fiecare vot. Iar Bacaul este cu atit mai important cu cit, la alegerile locale, PSD a pierdut controlul judetului.
pentru continuare, cititi mai jos, ca aveti ce!!
http://www.evz.ro/topstory/?news_id=171944&PHPSESSID=19a16bf773c554f1a0c76fe4b6873bbc
O. 
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA
bibyrox spune:
Voi tot nu intelegeti! Eu nu votez cu Nastase pentru ce a facut sau n-a facut el. Votez impotriva lui Basescu!!!! Si pentru ca dupa parerea mea, razboiul se da intre ei doi, il votez pe celalalt. Asa cum voi votati impotriva lui Nastase!
Taxele plateste-ti-le singura ca si io mi le platesc! Sau pune-l pe nenea Basescu sa ti le plateasca! Stai linistita ca daca iese presedinte vor fii si mai multe taxe! atunci pe cine mai rogi sa ti le plateasca?
Da Alina!!! Cred ca EL a furat cel mai mult! In primul rand a furat mintile unora.. si dupa parerea mea e cea mai mare hotie. E un prefacut si un criminal! Asta e parerea mea despre el! Si imi pare rau ca nu am puterea sa fac mult mai multe impotriva lui... Tot ce pot sa fac este un VOT rivalului!
Si pana una alta...voi faceti mult mai multa campanie lui Basescu decat noi!
"You only live once, but if you live right, once is enough!" 
Roxxy
Daca vreti sa ne cunoastem :)
lu.more spune:
N-o sa incep sa spun de ce asa si nu pe dincolo, vreau doar (deocamdata) sa raspund, cum ma pricep, la intrebarea "unde sunt banii din taxa de drum".
Sunt sigura ca va amintiti multi dintre voi ca la putina vreme de la inventarea renumitei taxe, pe marginea multor drumuri din frumoasa noastra tara au aparut panourile cu "Aici sunt banii dumneavoastra". Si, ce e mai frumos, e ca in zona panourilor chiar se lucra la repararea drumurilor. Am trecut de nenumarate ori pe langa acele noi "indicatoare de circulatie". Vazand omanenii la munca si vazand treaba buna care s-a facut, mi-am spus atunci ca banii au intrat, poate, in pamant, dar au intrat cu folos.
Si inca ceva, ca nu ma pot abtine, bibyrox, asta cu statul fiecare linistit in tara lui nu-si are locul aici.
Cu bine.
« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld
bibyrox spune:
Miercuri seara - Marius Tuca Show
„Puteti jura ca n-ati fost colaborator al Directiei a IV-a a Securitatii? Sau ca nu ati semnat nici un angajament?“. Primarul general a evitat sa dea un raspuns categoric, spunand doar ca nu a facut politie politica. La insistentele lui Tuca, Basescu a avut nefericita replica: „E complicat ce-mi cereti“. Chiar daca este dificil sa lamureasca definitiv chestiunea, asemenea ambiguitati in perioada preelectorala il pot costa enorm pe prezidentiabilul Basescu. De altfel, nu a fost singura gafa comisa in cadrul emisiunii. Desi a venit in studio fluturand Constitutia, se pare ca lectura acesteia este destul de noua si superficiala, astfel incat consolidarea cunostintelor s-a dovedit insuficienta.
„Constitutia? Nu o stiu pe toata!“
In ciuda faptului ca a propus o noua interpretare a atributiilor prezidentiale, candidatul Aliantei a dovedit ca nu le cunoaste prea bine in momentul cand i s-a cerut sa spuna care sunt circumstantele in care presedintele poate dizolva Parlamentul. Din pacate, Basescu nici macar nu a incercat sa se eschiveze intrebarii: „Sa citim Constitutia. Nu o stiu pe toata. Puteti sa-mi spuneti articolul? Vedem cand poate fi dizolvat“. Nu a fost insa ultima gafa a lui Basescu; el a mai confundat Transparency International cu Amnesty International s.a.m.d.
Emisiunea lui Tuca a aratat ca Traian Basescu este vulnerabil cand apare „pe sticla“ tocmai datorita gurii prea mari care il pune in dificultate.
Asta a fost in direct pe Antena1!!!
Roxxy
alina023 spune:
Mi se pare mai mult decat ok. A fost omul sincer. Si sa nu-mi spui ca un presedinte trebuie sa stie constituia ad literam. Consilierii pt ce mai sunt platiti?
bibi spune:
quote:Mai tempereaza-te fata draga!!! Risti sa faci un accident vascular si e pacat de mirele care te asteapta
E un prefacut si un criminal! Asta e parerea mea despre el! Si imi pare rau ca nu am puterea sa fac mult mai multe impotriva lui...
Bibi si
David (08.07.2003)http://community.webshots.com/user/bgoran
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by bibiquote:Mai tempereaza-te fata draga!!! Risti sa faci un accident vascular si e pacat de mirele care te asteapta
E un prefacut si un criminal! Asta e parerea mea despre el! Si imi pare rau ca nu am puterea sa fac mult mai multe impotriva lui...
Bibi siDavid (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
Bibi

A fost sincer cand a refuzat sa raspunda la intrebarea pusa de Tuca nu?! Intr-adevar e cam complicat pentru dumnealui....
Nu ma mira ca unii ziaristi - formatorii de opinii cum isi zic ei - il iau in brate pe Base.
Interesu' lor ( au afaceri ) le poarta fesu'...si scriu in consecinta . Eu de-aia v-am dat un exemplu petrecut in direct la TV si nu scris de un ziarist.
Asa cum corb la corb nu-si scoate ochii , nici turnator la turnator, sau securist la securist ....
luati-o cum vreti.

Roxxy
alina023 spune:
"Asa cum corb la corb nu-si scoate ochii , nici turnator la turnator, sau securist la securist ....
luati-o cum vreti."
Iti dai seama ce-i mai turnam la Secu pe colegii mei de gradinita
![]()