Cine va fi presedinte din Noiembrie? (2)
Raspunsuri - Pagina 4
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by angelp
Poezie patriotica...
Si daca ramuri batin geam
Si iese iarasi Bombo,
Imi bag p..icioru 'n el neam
Si emigrezin Congo!
pa
Super poezia!

Alina & Dragos
(2,5 ani)
pozici
DARAEL spune:
Se poate remarca in porzia “patriotica” de mai sus dorinta de a emigra calare pe un mijloc de transport “amfibiu”
, probabil cu gandul
la plajele mediteraniene...
poezia !
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
bebetica spune:
Concluzie:
Daca Basescu ar fi fost cu adevarat vinovat, la cate acuzatii diverse a fost supus credetioare ca am mai fi auzit de el ?????????????
Eu cred ca nu !
Apropo stiati ca TOATE institutiile importante ale statului sunt arhipline de absolventi(nepotisti) fara experienta, dar care pot fi usor manipulati datorita atractivelor facilitati cu care au fost atrasi ? Si ca in aceste locuri rar mai gasesti cate un om cu experienta de la care se mai poate invata ceva ?
Ex: la noi in institutie jurista a fost inlocuita de 20 de nepoti juristi cu salarii exorbitante pe care daca ii vezi lucrand iti dai seama ca se tarasc mai mult decat traiesc si ca nici macar nu stiu principalele reguli de conduita datorita piedestalui pe care se cred asezati ?
In acest mod nu vom ajunge NICAIERI !
Exista desigur si tineri ambitiosi, talentati, preocupati de munca lor, dornici sa demostreze ca au meritat sansa uni loc de munca cu perspectiva, dar acestia sunt din pacate putini si cu mult bun simt.
Despre Tariceanu toata stima si respectul. cred ca se poate avea incredere in pragmatismul lui.
Fata de Nastase @ Co vreau doar sa spun ca in spatele unui limbaj academic care din cand in cand arunca elegant cu pietre, se poate afla obisnuita pUTERII si mai putin dorinta de a impartasii din experienta dobandita in acesti ani.
Pe cand Basescu mai putin elegant, dar intransigent, fara interese personale (deloc zic eu) spune lucrurilor pe nume fara perdea.
Sansa ne apartine, noi trebuie doar sa batem fierul cat e cald.
sa auzim de bine !
.... Ioana si al ei STEFAN DIMITRI ....... (de 2 anisori)
http://share.shutterfly.com/osi.jsp?i=EegNWjFi0btWKT
bibyrox spune:
Concluzia acestui subiect (dupa parerea mea
): Nimeni nu voteaza pentru cineva ci toti voteaza impotriva cuiva! Eu una votez impotriva lui
Basescu!
"You only live once, but if you live right, once is enough!" 
Roxxy
Daca vreti sa ne cunoastem :)
Melaroxy spune:
lasa bebetica, ca si Vadim si Becali spun lucrurilor pe nume. asta inseamna ca ar putea fi buni presedinti? atunci hai sa votam cu Vadim. pare un om drept, tupeist, stie sa-si sustina pct de vedere, e destept, dar e si impulsiv, certaret si un pic nebun. nimeni nu e perfect. si ce?
papadie spune:
sybille daca-mi dai un email o sa-ti trimit ceva sa te bucure. jur ca-ti inseninez ziua :-)
"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
Melaroxy spune:
te obliga cineva sa citesti? pt. greata, mananca lamaie.
PS. tot cu Nastasa votez. nu m-ati convins sa-l votez pe Basescu.

in geam 

... comentariu literar al versului de mai sus?