Cererea in casatorie
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Frumoase povesti........
Sa va spun si eu cat de batuta in cap am putut fi:
Eu sunt mai mare decat prietenul meu, in consecinta am terminat facultatea mai repede decat el, iar eu am facut o facultate de 4 ani pe cand el una de 5 si uite asa eu am plecat din Bucuresti iar el a mai ramas acolo ca doar mai avea inca 2 ani de facultate.
E fost greu...eu lucram...eram vesnic pe drumuri Bucuresti dus-intors si la un moment dat am inceput sa-mi pun intrebari, oare nu o vrea sa ma ia de nevasta? de ce nu imi da si mie un ine? eram de 3 ani impreuna care era problema? si ce daca era student doar nu vroiam sa ma marit imediat!
Ma tot intreba lumea, eu il intrebam pe el, el zicea sa astept pana termina facultatea...nu stiam ce sa cred pana i-am zis ca daca nu primesc inelul pana termina facultatea am terminat-o si noi2!
In februarie ii fac o vizita la Bucuresti....stateam 3 zile!
In a 2-a zi iesim in oras, facem o vizita pe la sora-sa acre insista sa ramane sa dormim la ea, el refuza ca de obicei asa ca plecam si el imi spune sa mergem acolo unde ne-am cunoscut noi, e discoteca si un restaurant dragutel eu zic oooooo NU mi-e lene sa merg pana acolo, atunci sa mergem la alt restaurant zice el la care eu NU vreau acasa (acasa=camera de camin ca sa intelegeti exact) vedeam ca vrea sa iesim undeva dar chiar nu aveam chef si era seara si imi era cam somn.
Totusi cedez la insistentele lui si cumparam o sticla de vin desi ...NU vroiam nici vin.
Mergem in camera ... si eu ies si plec pana la baie ... cand ma intorc (colegii de camera ne lasasera singuri, asa cum fac de obicei cand merg eu acolo ei pleaca si avem o noapte a noastra)... lumanari aprinse prin camera...vinul deschis si pus in pahare! Ma gandeam ca avea saracu chef sa iesim si de asta a facut o atmosfera mai romantica in birou...
Ma aseaza pe scaun se pune ingenunchi si imi spune - Vrei sa fi sotia mea?...........normal ca DA, era prmul da pe care il ziceam in seara aia ca pana atunci zisesem Nu si la restaurant si la vin....
Am fost foarte fericita........pentru ca nu ma asteptam....ne-am petrecut urmatoarele ore uitandu-ne pe internet dupa rochii de mireasa si verighete........
M-am simtit foarte vinovata ca nu am vrut sa merg acolo unde ne cunoscusem sau macar la un alt restaurant pentru ca iuby al meu si-a dat silinta da eu NU si NU...asa ca exact asa cum m-ia propus prima intalnire pe coridor in caminul studentesc tot intr-un camin, altul de data asta, am fost ceruta de sotie si.......
.......la anul facem nunta!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
http://community.webshots.com/user/oananicoara
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;2/st/20060701/e/wedding/dt/7/k/084b/event.png
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
krelia spune:
quote:
Originally posted by ooana
de ce nu imi da si mie un ine? eram de 3 ani impreuna care era problema?
Mie mi-a dat un ine'
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile.gif)
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
ralu_trancu spune:
Noi ne-am cunoscut pe 28 octombrie 2000, participam amandoi la campania electorala a unui candidat la depautatie la Calarasi.
Eu aveam 2 relatii in Bucuresti, el era logodit cu Carmen, o pustoiaca super frumusica.
Ne-am cuplat, ne-am despartit de cei cu care eram cand ne-am cunsocut, si inainte de Craciun, mergem la Unirea sa imi ia ceva, ca el lua vacanta si pleca la ai lui, la Calarasi. Era 18 decembrie. de la Unirea mi-am ales un inelus, un solitaire de argint cu zirconiu.
Odata ajunsi acasa, eu cautam cate ceva de mancare. Si vine si el in bucatarie, cu inelul si mi-l pune pe deget. Eu ma uitam la el. Si il vad ca ingenuncheaza si zice "Vrei sa te mariti cu mine?". Eu am dat in balba, ca nu e momentul , ca mai incolo, ca dupa ce terminam facultatile, dar pana la urma zic DA.
Si DA a ramas pana azi, nu ne-am certat f rau niciodata, nu ne-am despartit niciodata. Avem sprijinul ambelor familii si a tuturor prietenilor actuali. Sa mentionam ca "prietenii" de atunci nu au fost de acord cu relatia noastra.
S-am incalecat pe o sa si v-am spus povestea asa.
http://community.webshots.com/user/trenurelu
kriss79 spune:
am tot citit povestile voastre foarte emotionante si m-am gandit sa va povestesc si eu cum a fost la noi cererea in casatorie. Noi ne-am cunoscut pe mIRC, daca va vine sa credeti,la inceputul anului 2001.Pana la sfarsitul lui septembrie am vb numai pe mirc, fara sa stim cum arata celalalt. In toate lunile astea el avea pe cineva atunci cu care urma sa se casatoreasca in toamna(inca nu stabilisera data) si eu la randul meu ieseam cu un tip din cand in cand, dar nu vorbeam despre relatiile noastre ci doar banalitati. In septembrie ne-am spus ca ar fi cazul sa iesim la un suc sa ne vedem pe viu.Cum imi spusese ca se despartise intre timp de iubita lui am acceptat si am iesit la un suc. Nu a fost dragoste la prima vedere,dupa 4 intalniri am acceptat ca simtim ceva unul pentru celalalt,iar dupa doua saptamani deja se mutase la mine.
Cererea in casatorie a fost de ziua lui, in aprilie 2004, la un restaurant din oras cand eu nu ma asteptam.La un moment dat s-a ridicat sa mearga la toaleta si cand a revenit avea un buchet splendid de trandafiri rosii. Ne-am sarutat, i-am multumit si l-am intrebat cu ce ocazie,ca doar era ziua lui. Nu am primit o motivatie clara, iar buchetul l-am pus pe masa langa mine. Dupa ceva timp mi se parea ca era cam nerabdator si nu intelegeam de ce. La un moment dat am luat buchetul sa miros trandafirii si in acel moment mi-am dat seama ca unul din ei era fals, floarea se deschidea(era o cutiuta pt inel) si deshizand-o am gasit o frumusete de inel. Nu era diamant,dar pentru mine a fost si este cel mai frumos inel pe care l-am vazut vreodata.(este aqua-marin piatra).Dupa ce am gasit inelul m-a intrebat daca vreau sa fiu sotia lui si bineinteles ca am zis DA. Ne-am sarutat si toti ceilalti de la mese au inceput sa aplaude si sa ne felicite. A urmat o seara super romantica acasa, dar deja m-am intins prea mult.
http://photos.yahoo.com/darbyshaw79
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by kriss79
am tot citit povestile voastre foarte emotionante si m-am gandit sa va povestesc si eu cum a fost la noi cererea in casatorie. Noi ne-am cunoscut pe mIRC, daca va vine sa credeti,la inceputul anului 2001.Pana la sfarsitul lui septembrie am vb numai pe mirc, fara sa stim cum arata celalalt. In toate lunile astea el avea pe cineva atunci cu care urma sa se casatoreasca in toamna(inca nu stabilisera data) si eu la randul meu ieseam cu un tip din cand in cand, dar nu vorbeam despre relatiile noastre ci doar banalitati. In septembrie ne-am spus ca ar fi cazul sa iesim la un suc sa ne vedem pe viu.Cum imi spusese ca se despartise intre timp de iubita lui am acceptat si am iesit la un suc. Nu a fost dragoste la prima vedere,dupa 4 intalniri am acceptat ca simtim ceva unul pentru celalalt,iar dupa doua saptamani deja se mutase la mine.
Cererea in casatorie a fost de ziua lui, in aprilie 2004, la un restaurant din oras cand eu nu ma asteptam.La un moment dat s-a ridicat sa mearga la toaleta si cand a revenit avea un buchet splendid de trandafiri rosii. Ne-am sarutat, i-am multumit si l-am intrebat cu ce ocazie,ca doar era ziua lui. Nu am primit o motivatie clara, iar buchetul l-am pus pe masa langa mine. Dupa ceva timp mi se parea ca era cam nerabdator si nu intelegeam de ce. La un moment dat am luat buchetul sa miros trandafirii si in acel moment mi-am dat seama ca unul din ei era fals, floarea se deschidea(era o cutiuta pt inel) si deshizand-o am gasit o frumusete de inel. Nu era diamant,dar pentru mine a fost si este cel mai frumos inel pe care l-am vazut vreodata.(este aqua-marin piatra).Dupa ce am gasit inelul m-a intrebat daca vreau sa fiu sotia lui si bineinteles ca am zis DA. Ne-am sarutat si toti ceilalti de la mese au inceput sa aplaude si sa ne felicite. A urmat o seara super romantica acasa, dar deja m-am intins prea mult.
Wow, kriss79, si voi tot pe mIRC v-ati cunoscut? Si eu cu ubi al meu tot pe mIRC, pe un canal de trivia. Eu raspundeam mereu inaintea lui la intrebari si se enerva teribil. Pana la urma, furios, mi-a scris un mesaj privat si...din vorba-n vorba, am inceput sa ne certam: eu ca e nesimtit, el ca sunt infumurata
![](icon_smile_big.gif)
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
kriss79 spune:
anangel_lexi> wau, mai e cineva in situatia mea?cand i-am spus mamei dupa un an si ceva cum l-am cunoscut nu m-a crezut.a zis ca nu sunt sanatoasa. Eu spun ca am avut noroc,ca am mai dat peste o gramada de neseriosi si nesimtiti pe Mirc. Ne-am cunoscut pe canalul #iasi.M-am intalnit cu mai multi inainte de el de pe mirc, dar nu am trecut niciodata la o a doua intalnire.
Nu mai spun ca el avea un netcafe pe vremea aia si vb cateodata toata noaptea pe Mirc.A fost o perioada tare romantica,eu alma si el questy, cateodata intra cu alt nickname sa ma necajeasca, la inceput nu vroiam sa vorbesc cu el pt ca ma `agata` mereu cu aceeasi intrebare "alma mater?" si eu ma enervam si ii dadeam eject.:)e si acum romantic dar mai rar din cauza jobului stresant. Chiar ne-am gandit ca pe invitatii sa scriem ceva de genul "alma si questy s-au hotarat...samd" dar am zis ca rudele nu vor fi atat de incantate, fiind mai de moda veche.
Hirondella spune:
hehehe...netul asta ....noi ne-am cunoscut pe Yahoo Messenger.Era sfarsitul lui noiembrie 2002.Eu lucram la o firma de traduceri din Pitesti;era intr-o dupa-amiaza, mi se terminase programul si trebuia sa plec acasa.Prietena mea ,cu care eram si colega de servici, imi spune ca un amic de-al ei din Italia cu care vorbea pe Messenger ar vrea sa ma cunoasca.Din ziua aceea am inceput sa vorbim zilnic pe net.Intalnirile nostre virtuale au devenit din ce in ce mai dese si mai lungi , iar daca se intampla sa nu putem intra pe net,ma suna . Au trecut astfel doua luni.Pe 1 februarie, ziua mea de nastere , mi-a dat telefon sa-mi spuna sa ma duc acasa la el ,la Pitesti , ca are o surpriza pentru mine .Speram din tot sufletul sa-l gasesc pe el dar n-a fost asa . Ma astepta mama lui cu tort ,sampanie si un buchet imens de trandafiri din partea lui . Calculatorul era deschis si el ma astepta pe Messenger. Am inceput sa vorbim ,m-a lasat sa mananc o felie de tort ,am dat noroc virtual si mi-a zis sa-i spun mamei lui sa-mi dea cadoul . Ce credeti ca era ??? UN INEL....ramasesem cu gura cascata ,nu-mi venea sa cred ...cand ma uit sa vad ce-mi scria , tocmai ma ceruse in casatorie ....mi se parea ca visez ...erau 2 luni de cand ne cunosteam ,nu ne vazusem niciodata pe viu si el ma cerea de nevasta ...dar am zis DA.Nu am cuvinte sa pot explica magia acelor clipe. Dupa inca o luna ,in martie , mi-am luat zborul la propriu si am plecat la el in Italia.Au trecut doi ani si jumatate de atunci iar peste mai putin de doua luni ,in august , ne casatorim .Si suntem fericiti,cu adevarat fericiti si ne iubim la nebunie
Cunoaste-te pe tine insuti !
Oana T spune:
Sa va povestesc si eu...
Ne-am cunoscut in 2 octombrie 2003,de ziua lui de nastere. Ne-a facut cunostinta un prieten comun, care m-a dus la chef...Dupa 6 ore m-a cerut de sotie...de fata cu toti prietenii lui. Va dati seama. Raspunsul meu initial a fost un nu hotarat!!!! Apoi, cu timpul...mi-am mai schimbat parerea
Un an mai tarziu, 1 octombrie 2004 ne logodeam, o petrecere frumoasa, destinsa, intre prieteni si cele mai apropiate rude.
16 iulie 2005 ne casatorim! O petrecere grandioasa, invitati de vaza, rochie de basm...organizare pana la cel mai mic detaliu.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
Mai scrieti, mai scrieti !...
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)