Cererea in casatorie

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Am mai postat cererea mea in casatorie si la cea mai frumoasa declaratie, dar nu o mai gasesc si va scriu din nou. Eram la mare la Mamaia. Ne bucuram de razele calde ale soarelui si de apa fierbinte si ne scaldam in valurile marii. Deodata iubitul meu s-a scufundat in apa si eu am inceput sa tip la el de teama ca ma apuca de picior si ma trage in apa, eu nestiind sa inot. Cand colo s-a asezat in genunchi in apa si m-a luat de mana, mi-a infasurat o alga pe deget si m-a intrebat "VREI SA FI SOTIA MEA?". Normal ca am acceptat si ne-am sarutat mult timp.
Dupa cateva luni am mers impreuna si mi-am ales eu un inel dintr-un catalog si l-am comandat. Stiam ca trebuie sa-l primesc, dar el tot zicea ca inca nu a sosit, ca nu e gata. Intr-o zi cand faceam 6 ani de cand eram impreuna ne-am imbracat frumos ca sa iesim in oras si cand sa iesim pe usa mi-a zis sa astept putin ca se duce sa arunce gunoiul. M-am mirat putin ca de obicei eu il duceam, dar am acceptat. Si tot asteptam sa vina, asa, in usa, incaltata, aranjata. Si-l vad venind cu un buchet imens de trandafiri. Normal ca am ramas inmarmurita. M-a cerut iar in casatorie si mi-a dat si inelul mult asteptat. Peste un an am facut si nunta si traim asa fericiti pana la adanci batraneti.

TweetyGeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Superba povestea ta de cerere in casatorie.
Felicitari si sa ai o familie fericita si multa sanatate si tot ce iti doresti in viata sa se indeplineasca.
Noi aveam 7 ani impreuna si am fost la cumparaturi in 10 iunie 2005.Ne-am dus sa mancam la un restaurant si dupa ce ne-am asezat la masa a scos cutia cu inelul si mi-a spau:" asta este pentru tine".Nu ma asteptam la asa ceva si l-am intrebat ca cu ce ocazie ca doar ziua mea este pe 17 nu pe 10.Si mi-a zis" stii tu pentru ce".L-a scos din cutie si mi la-a pus pe deget.Chiar daca a fost o cerere in casatorie atipica, nu ma puteam astepta mi mult din partea lui, ca doar de romantic nu are nimic.
Oricum ca sa fiu sigura ca este o gluma l-am pus sa suna pe muma-sa si sa ii spuna.
Cam asta e povestea mea, dar sunt foarte fericita chiar daca a fost ceva mai rara si pe 20 august facem nunta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Sa va spun cum a fost cererea mea in casatorie.Noi suntem de 7 ani jumate impreuna,bine anul trecut cand a fost cererea in casatorie aveam 6 anu jumate.Noi am stabilit data nuntii,si am inchiriat restaurantul in data de 1 iunie.Dar cererea in casatorie inca nu era facuta oficial.In data de 11 iulie,au venit parintii lui sa ma ceara,ca cica asa era obiceiul.
In zilele urmatoare ne-am uitat dupa ineluse.Am tot umblat,a vazut cam ce mi-ar place si mi-a luat masura la deget,ca trebuia facut pe comanda,ca am degetele foarte subtiri.
Apoi,in 12 august a fost ziua mea.Inplineam 23 de ani.Dimineata a venit Radu(asa il cheama)si a batut la usa.avea un buchet imens de 23 de trandafiri.Mi l-a pus in brate si abia il tineam.Apoi a scos celebra cutiuta s-a pus in genunchi,si a spus:Ramonel,vrei sa fii sotia mea?Vreau sa va mentionez ca eu eram intr-o pijama cu iepurasi si ursuleti,iar elasticul de la pantaloni era slabit si eu imi tineam pantalonii cu mana,zici ca eram un copil prost.In cutiuta era un inel din aur alb si galben si cu diamant.Era superb.Si apoi au urmat sarutari si imbratisari,si peste nici un an a urmat o nunta ca-n povesti.

RAMON_RAMONEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Noi ne-am cunoscut in urma cu vreo 5 ani cand eu am iesit la un suc cu 2 prieteni(el si ea).Acestia erau prieteni cu el si venise si el.Nu mi-a placut de el atunci.
Eu aveam o relatie si mergeam tot timpul la acesti prieteni care locuiau impreuna.EL era mereu acolo dar eu nici macar nu-l vedeam acolo.Eram prea preocupata de actualul meu prieten cu care ma certam mereu.El incerca la un moment dat sa se bage in seama cu mine dar eu nici nu-l sesizam.La un moment dat am dormit o saptamana la rand la acesti prieteni (eu certandu-ma cu prietenul meu) iar el facea-ce-facea si ramanea mereu si el peste noapte.Ma asculta mereu, stateam de vb pana dimineata in acelasi pat fata-in-fata si a inceput o atractie intre noi(de fapt la mine pt el).Devenise psihiatrul meu.dupa o saptaman n-am mai rezistat si intorcandu-ne de la un bairam l-am sarutat.Atunci a inceput totul!Eu m-am despartit de fostul iar EL a fost pansamentul meu pt mult timp!
M-a cerut in casatorie la mare, eram la Kmy's cu sora si cumnatul meu intr-o seara pe 6 August 2004.Era ceva ciudat!Nu stiam ce!A venit chelnerul cu paharele de sampanie.....toti in picioare si......sa bem pana la fund(al paharului evident)!Hai-hai......hai-hai.....nu stiam de ce insista toti atat!Pana la urma sa aflu ca inelul era in pahar!Nu pot sa va spun ce am simtit!Avea emotii si el!Nici nu mai stiu ce mi-a spus pt ca nu-si gasea cuvintele!Stiu ca i-am raspuns plina de emotie:DA!".Si acum pe 23 iulie avem nunta!
URAAAAAAAAAA! printre miresicile lui 2005

Cam atat!
VA PUP SI CASA DE PIATRA!
http://photos.yahoo.com/alinafobl

Vedeti aici poze de atunci!
Ciao!

Alyna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

paparazzi, singurul mire activ, ia zi, baiatu', cum ti-ai cerut nevasta ?

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Eu inca nu mi-am revenit pt ca la mine s-a intamplat recent, pe 4 iulie 2005...eram la mare si in prima zi mai spre seara el ma intreaba daca nu m-as supara sa plec si eu vreo 15 min, ca are o surpriza pt mine.Nu ar fi avut cum sa "scape" de mine pt ca eram doar noi doi la mare si nici n-ar fi putut sa ma trimita sa cumpar ceva de ex, probabil m-ar fi deranjat.
Oricum, m-am gandit ca vrea sa pregateasca o noapte romantica, cum de altfel a mai facut-o, dar nicidecum la asta. Ma intorc, in camera era semintuneric pt ca facuse un fel de drum de lumanarele prin toata camera (cred ca erau vreo 50), el asezat pe un fotoliu de piele, ....ce sa mai, atmosfera superba. Se ridica, imi saruta mana si ma aseaza pe mine pe fotoliu, iar el langa mine si imi spune ca ma iubeste foarte mult, ca imi multumeste pt ca am fost alaturi de el in toti anii astia...eu ma ridic sa-l imbratisez si sa-l sarut (nu ma gandeam ca mai urmeaza ceva)dar el se aseaza in genunchi, scoate din buzunar cutiuta magica ma intreaba daca vreau sa fiu sotia lui....toata viata mi-am imaginat ca in momentul in care voi fi ceruta voi spune un DA hotarat, dar atunci de-abia mai puteam sa vb. S-a lasat cu plansete de fericire, cu telefoane la prieteni, rude (desi toti stiau pt ca el spusese tuturor ca a dat comanda pt inel si ce are de gand sa faca)...a fost superb, mult mai mult decat imi imaginam....multumesc Bebitzu, m-ai facut cea mai fericita femeie din lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

a, si am uitat sa va spun....la anul, pe 22 iulie avem nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

hmmm... Noi avem aniversarea de Revelion... shi in fiecare an sarbatoream in Zalau... fie organizat, fie acasuca. Anu asta de Rev am facut 8 anishori shi iubi meu a hotarat sa petrecem Revu la Predeal... Cabana super dragutza... izolata...shi cu o zi inainte de Rev pe cand ne-am trezit eram inconjuratzi de zapada... super dragutz. Ca sa n-o lungesc, in ajunul Anului Nou, cand toata lumea se pregatea pt petrecere...noi mai eram inca pe partie...iubi nu mai avea chef (cica ) asha ca am coborat numai eu ... putzin botoasa ca di ce nu vrea shi el... Cand am urcat, el nu mai era... urcase mai sus... Am mers shi eu spre el... shi cand am vazut inimioara imensa care mi-o facuse in zapada, mi-au trecut nervii shi supararea M-a luat de manutza si m-a dus in mijlocul ei... shi m-a intrebat ca intr-o doare daca vreau sa fiu sotzia lui. Mai discutasem despre asta...shi eu am zis ca stie bine ca vreau... Atunci... a zis " Sa reformulez..." shi s-a pus in genunchi in fata mea si a mai intrebat o data de data aceasta cu o cutiutza dragutza in mana Normal ca in primele secunde m-am blocat... shi el...ca sa destinda atmosfera a zis " Hai iubi....zi ceva...ma vrei pe mine...sau pe urs? " ca doar eram in varful muntelui.

Bine-nteles ca a zis un DA mare...shi am ramas acolo in zapada vreo juma de ora.

Numai ca...niste prieten lasasera cheia de la camera la noi...shi ei stateau saracutzii la baza partiei ashteptand cheia...shi inghetzasera... Saracutzii...si-au cam dat seama ce se intampla shi n-au vrut sa deranjeze

N-a fost ceva iesit din comun...dar pentru noi a fost ceva deosebit...

Pe 27 mai 2006 avem nunta
Va pupik

Nunta noastra
Noi doi

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

A fost cererea in casatorie........au fost pregatirile.........ce mai agitatie!!!!!!!!
Si a fost si nunta!

Iata si pozele:http://photos.yahoo.com/alinafobl

Astept pareri!
Pupici!

Alyna

Mergi la inceput