CIC 2005

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Nu are relevanta venitul pentru acordarea acelei indemnizatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

indemnizatia se acorda pentru orice femeie care a nascut pana la al patrulea copil cu conditia sa depui cererea la primaria de care apartii in termen de 6 luni de la nasterea copilului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette spune:

Buna seara,

Am pus o intrebare si pe forum, dar observ ca nu am primit inca nici o parere. Va expun in cateva fraze o speta. Femeie, asociat unic la o firma(fara nici o alta sursa de venit), asigurata la Casa de Pensii si CASAOSNAJ la salariul minim din luna iunie 2003. Acum insarcinata in luna a saptea. Stie cineva daca beneficiaza de concediu de sarcina si lauzie si de CIC pana la 2 ani si in ce conditii?

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

cel putin in buc cererea nu se depune la primarie (sau nu se mai depune ca sa fiu mai exacta) ci la nu stiu ce centru de protectie sociala (scuze ca nu retin numele) din soseaua Oltenitei. Nu stiu nici daca e valabil pt sec 4 sau pt tot buc. In 2002 pt Maria am luat alocatia de nastere de la primarie in 2004 de la sediul asta din Soseaua Oltenitei unde se depun dealtfel si actele pt alocatia lunara.

quote:
Originally posted by Mercedes

indemnizatia se acorda pentru orice femeie care a nascut pana la al patrulea copil cu conditia sa depui cererea la primaria de care apartii in termen de 6 luni de la nasterea copilului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

quote:
Originally posted by Musette

Buna seara,

Am pus o intrebare si pe forum, dar observ ca nu am primit inca nici o parere. Va expun in cateva fraze o speta. Femeie, asociat unic la o firma(fara nici o alta sursa de venit), asigurata la Casa de Pensii si CASAOSNAJ la salariul minim din luna iunie 2003. Acum insarcinata in luna a saptea. Stie cineva daca beneficiaza de concediu de sarcina si lauzie si de CIC pana la 2 ani si in ce conditii?

Multumesc

Da, beneficiaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ohaulica spune:

Dragi moderatori.
As avea si eu o intrebare : in cazul in care concediul post natal se incheie pe data de 28.11.2004 , s-ar putea sa solicit cic incepand cu data de 01.01.2005?.

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe spune:

Parerea mea este ca nu se poate! O solutie cred ca ar fi dc te-ai intoarce la serviciu, pe perioada asta, si apoi sa intri in cic, nu stiu dc se poate si dc cei de la munca nu-ti vor face "scandal" ca vi, pleci....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

oana, evident ca se poate! poti sa soliciti oricand pana face bb-le 2 ani!

variante:
- lucrezi 28-31
- concediu medical "aranjat" pt tine 28-31
- concediu pt copil bolnav "aranjat"
- concediu fara plata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe spune:

Ai dreptate dandana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Cineva sa ma lamureasca si pe mine!!
Am intrat in prenatal pe data de 1 sept si am nascut pe 26 oct. Vreau sa stiu daca nu e nici o problema legala astfel incat sa intru in CIC de pe data de 1.01.2005. (stiti voi de ce)
Eu am calculat si mi-au iesit 122 de zile pana pe 1 ian dar vreau sa cer si alte pareri avand in vedere ca nu stiu daca trebuie neaparat impartite intr-un anumit fel.

Elena si bb Denisa

Mergi la inceput