Sus in Scandinavia (19)
Raspunsuri - Pagina 4
lilanda spune:
Ziua buna ...(nu mai zic la scandinavi)
Noi ieri am fost invitati la cina, la socri ca l-am sarbatorit pe Morten cu carne de caprioara!!! :-)) Evident ca n-au lipsit cartofii din menu, in schimb am avut parte de o salata Waldorf ceva mai speciala ca socrela a pus si niste miez de nuca in ea.. Si ca veni vorba de socri: cum amindoi sint pensionari, fara ocupatie, si-au gasit una....se dau cumparatori!! In special la case si masini; cum apare un anunt interesant la vinzari (ptr. masini merg chiar direct la dealeri), ei se infiinteaza, studiaza oferta, cer amanunte, ii pun pe aia de intermediaza vnzarea sa le calculeze diferite variante de plata, lanseaza chiar si oferta de cumparare, iar daca se intimpla sa le fie acceptata vreuna, fac pe nazurosii...ce mai, teatru in toata regula. Ieri, de exemplu, pusesera ochii pe o proprietate (casa de vreo 300 mp si 11 ha de teren) si stabilisera sa o viziteze azi Si sa nu credeti ca asa, in necunstinta de cauza...cerusera parerea si unui evaluator!!! In drum spre casa am ris cu Niels si am zis ca musai ar trebui facuta o lista neagra pentru saleri, cu personaje din astea care le irosesc timpul de pomana!!!
Adeluci...cred ca ai un pup zemos de la Ilie!!! Asta in semn de recunostinta ca pe-aici, toata lumea-l striga Lassie!!!
Inca n-am apucat sa gust sild-ul (asa ii zice aici, iar la glögg- gløgg)...da' sarumina de reteta pentru gløgg :-)...iar cardamom-ul e chiar nucusoara!!!
pozulici
narancea spune:
hahahahahaha cum am plecat un pic cum v-ati facut gospodine hahahaha
lasa ca va sta bine, frumoase, grase, destepte si gospodine, va spargeti in retzete culinare hahahaha mmmmmmmmmmm giugiuc de fete nene.
eu am ajuns cu bine , asca ca nu duceti grija la baiatu
si va promit sa fiu cuminte no si no numa si si . pe cuvintul meu de pioner !
Rayuela spune:
ce fac fetili??
iete si baiatu
jura-te ca o sa ne fii fidel,pramatie!
Elena si pisicutza Amelie
doruletz spune:
Salut nordicilor
am lipsit un pic dar motivat (ahaaa, credeati ca ati scapat de "straini"? poate doar cu ajutorul ?)si iata rezultatul absentei, cu dedicatie speciala pentru cel mai vesel si mai primitor subiect, imagini cu marile magazine pariziene si vitrinele lor de Craciun proaspat decorate
Era foarte multa lume la vitrinele decorate pentru cei mici cu lumi de poveste, imposibil sa arunci un ac darmite sa mai faci si poze. Erau mamici cu tatici si cu pici purtati pe umeri ca sa vada mai bine, vitrinele spun fiecare cate o poveste, sunt muzicale si animate.
Fiindca n-am reusit sa fac poze din cauza aglomeratiei o sa ne multumim cu vitrinele pentru adulti (Christian Lacroix) si cu decoratiile luminoase.
Sper sa va placa
Ma duc repede sa-mi iau la revedere de la doctoru' Luca
Rayuela spune:
dorulet,eu am innebunit,turbat,cind am vazut pozele!!VREAU LA PARIIISSSSSS!!!
Cit despre autoare,frumusico!!
Mai vreau poze cu Parisu vesel
Elena si pisicutza Amelie
doruletz spune:
Gata a plecat Luca, s-a terminat si seria asta nu stiu cand o sa-l revad
Rayu, ma bucur ca ti-au placut pozele... o sa mai caut/fac poze cu Parisul vesel si o sa mai pun si altele. Si daca tot vrei sa vii, pai haideti incoace ca nu e chiar la capatul pamantului, e aci la o aruncatura de bat.
Lilanda, au imaginatie socrii tai . Ce mai ajunge omu' sa inventeze cand se plictiseste la pensie.
Vreau si io pupic zemos de la Ilieeeee
Adela, cardamomul e nucsoara, uite ca ieri nu am dat peste denumirea asta (nucsoara - Elletaria cardamomum, engl.cardamom). Cuisoarele sunt altceva (Eugenia caryophyllata engl.cloves). Uite aici pentru detalii.
imagini