Sus in Scandinavia (19)
Raspunsuri - Pagina 5
lilanda spune:
'Neatza fetili frumoase...si pramatia pribeaga!!!
doruletz sa-nnebunesc la pozele alea!!! O la-la-laaaa Auzi, da' preturile cum sint???? Cit despre pup-ul lui Ilie, sa stii ca el e foarte generos cu damele!!!
Am incercat ieri sild-ul si mi-a placut...tare...mai ales ala cu ierburi!!! Nici ala cu ccc curry nu e rau, dar aroma e destul de puternica pentru gustul meu...azi ma duc sa iau gløgg si gløggmix si gogoselele alea, æbleskiver
pozulici
Adela99 spune:
bey, m-am chinuit sa bag poze cu gogosile alea daneze, da' n-am reusit...in fine io inca nu auzisem de ele ... intr-o poza pareau umplute ... cu ce se umplu in cazu'asta? (probabil ca cu ce-ti trece prin cap si-ti place )
Katarina, frantuzoaica, pe unde umblati?
doruletz multumesc pentru poze, asa intru si io in atmosfera si te vazui si pe tine sa stiu cu cine ma conversez in miez de noapte
Rayuela spune:
neata fetele plus golanu!
eu acu am facut oki,nu stiu daca sa ma "clatesc" cu niste poze de la Paris sau cu Olivier
lilutzoo,vaz ca tot degustati bunatati..hmmm,nu cumva e ceva bizar in Danemarca..respectiv:???
dorulet,mi-am amitit de o strada in Paris pe unde haladuiam cind am fost ultima data,era plina de baruri(dada,shut up,eram betiva pe atunci),si unul mi-a ramas in cap..era decorat cu sutiene de toate marimile si culorile..adica serveai practiv un drink cu o cupa 75C in cap!..maaa.ce mi-a placut!
Adeluci neatza!
Celelalta fetite cu fundite nu mai apar sa ne salute?
Elena si pisicutza Amelie
lilanda spune:
Uite aici gogosi daneze, cu tot cu reteta: www.arla.dk/APPL/HJ/HJ401/HJ401D02.nsf/O/553C286E4EC2C53CC1256F24003567B7" target="_blank">Æbleskiver. Din cite am inteles io, cele clasice n-au nici o umplutura...se servesc calde cu sirop de artar sau gem. Se fac in tigaile alea speciale cu ochiuri...Insa aici se gasesc gata preparate si congelate, doar le incalzesti...io azi n-am gasit in schimb mi-am luat gløgg si combat acu' la el
Rayu...nu-i nimic bizar in Danemarca, situatia e sub control...zic io Misto ideea cu barul ala cu sutiene!!! Io as folosi ideea la niste hot ice!!! :-))
pozulici
AlbaIulia spune:
Buna Dimineata la toti (cu toate ca la voi e aproape seara),
Doruletz, faine poze, asa da poze, ca vitrine am ma vazt noi si pe la altii, da Corsica nu...
Lilanda, danezii mananca clatite cu sirop de artar? Pai canadienii sint convinsi ca siropul de artar e inventie proprie ssi singurul loc din lume unde se consuma, hi, hi, hi
Ce mai ziceti fetili, ca aici daca intrebi pe cineva ce mai zice apoi numai de serviciu iti spun ca atata ii duce mintea...am fost sambata trecuta la restaurant cu niste fosti colegi de servici si doua ore numai l-au disecat pe sef et comp., am ajuns acas' cu migrena
http://community.webshots.com/user/albaiulia101
Rayuela spune:
Alba Iulia,si aici la fel,daca iesi la o bere cu colegii,pai numai de munca vorbesc,de-ti ramine berea in git
Elena si pisicutza Amelie
lilanda spune:
'Neatza Alba, ca aici deja e intuneric!!! Au sirop de artar, da' iaca nu stiu daca il fabrica aici sau il importa...probabil ca o fi obicei ajuns la danezi via Groenlanda!!! :-)
Nu prea am auzit pe aici, pe la danezi, discutii despre sefi, iar capitolul serviciu este unul foarte interesant...au reguli clare in cimpia muncii, stabilite bine pe hirtie, si poate sa se puna seful in cap, ca daca tu, ca subordonat, nu esti obligat sa faci acel lucru (scriptic), apai nici nu-l faci...asa ca nu prea au motive de acumulare a frustrarilor.
pozulici
Adela99 spune:
si aici ... si aici ...da' io am gasit remediu ... cum vorbesti despre sex, uita si ca au servici ...incercati si voi
Adela99 spune:
lilanda, e drept ca voi in danemarca mancati wienerbröd la micul dejun?
si apropo de siropul de artar, aici il folosesc si in aluatul de paine
lilanda spune:
mey...da' ce galbene sintem!!! Skål Adeluci ...nu vaz ce fel de piine e aia in linkul tau!!!
---------
Hai ca am vazut ce-i aia. Am vazut si eu pe la brutarii si e un dulce mincat la scoala sau la serviciu, in loc de pachetul traditional cu sandwichuri...:-) La micul dejun in familie ei maninca piinite din alea mici (congelate) si bagate in cuptor...sint o bunatate!!!
pozulici