Sus in Scandinavia (19)
Raspunsuri - Pagina 2
Rayuela spune:
lilutzoooo,unde a "fugit" subiectul tau cu "De la forum adunate"???
Ca nu-l mai gasesc,si aveam chef de ris!
Elena si pisicutza Amelie
Rayuela spune:
iar m-ati lasat singura!!!
uritelor,graselor(vorba lu narancea)
Claudelu spune:
Rayule, beibi, pai chiar asa civilizati sa fie ursii nostri??...o fi doar praf sub buclele alea faine ale lu'Nicole...ce femeie frate!!
Subiectul ala super mega haios a aterizat din nou pe meleagurile lui, acolo unde-i sta bine...la "Un ochi rade..."
Pusy si sa aveti un week-end cat mai placut!
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Rayuela spune:
Claudici multumim!Ca nu de alta,da nu mi-am notat cum sa-mi spal closetu',inainte sa ma
doruletz spune:
buna printesele nordice...
am trecut sa va salut si sa vad ce mai faceti da' vad ca e mare liniste pe aici... Ce preocupari de weekend aveti voi prin nord pe acolo?
Pe aici a venit frigul ala deprimant asa ca eu ma mai gandesc inca daca scot nasul din casa in seara asta sau mai bine nu...
Rayuela, de ce mi-ai amintit de subiectul ala cu ? iar râd du lacrimi Tot nu-mi vine sa cred ca e posibil
imagini
Rayuela spune:
dorulet,preocuparea nordicilor simbata seara:
io alaptez,asa ca stau pe bara,de straja pe forum
voi la Franta cum va distrati?
doruletz spune:
aaa... acuma inteleg de ce e asa liniste p'aici
Pai si pe aici tot cam cu se ocupa lumea sambata seara. In plus mai e si (à la française).
Cum io n-aveam chef nici de una nici de alta, as fi vrut sa ma duc sa vad vitrinele de Craciun de la Galeriile Lafayette... Da' mi-e o leneee... Si mai e si frig. Deci si io tot pe forum.
Nu mai face nimeni focul prin locuri inedite sa ne mai amuzam un pic?
imagini
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
Claudici multumim!Ca nu de alta,da nu mi-am notat cum sa-mi spal closetu',inainte sa ma
Eu am incercat azi noua reteta de spalat closetu', numai ca am itat sa-i dau foc
Doruletz, pai pe vreme de asta ce poti face mai bine de cat sa numeri banii, sa faci copii(cei ce n-au) si sa
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
Ati vazut-o pe Nicola Kidman la Jay leno show,cind s-a intors de la filmari?
Zicea ca in Romania ursii circula liber pe strada,ba chiar stau la semafor!Cit creier o avea sub buclele alea frumoase?
Avem ursi civilizati bre..cu oamenii mai greu
am vazut-o ... da' io am retinut faza cu cainii vagabonzi ... cica iesise ea intr-o seara la plimbare singura, si a dat peste o haita de caini ... Jay: si ce ai facut? ...ea, buclata: am luat-o la fuga ... io ... Jay: da' toti spun ca exact asta e recomandat sa faci cand dai cu ochii de o haita de caini
doruletz spune:
Ai dreptate Claudelu... din pacate banii ii numara bancheru' pentru mine, pentru ar trebui sa-mi smulg consortu' din fata calculatorului ("misiune imposibila" ), nu-mi ramane decat .
In plus mai am un motif sa ca am aflat ca maine am ultima "programare" la doctorul Luka... Ma paraseste nemernicul, maine e ultimul episod
Nu-mi pot reveni din soc, ma duc sa dau iama in cutia cu ciocolata
imagini