Sus in Scandinavia (19)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

lilutzoooo,unde a "fugit" subiectul tau cu "De la forum adunate"???
Ca nu-l mai gasesc,si aveam chef de ris!

Elena si pisicutza Amelie

Mergi la inceput

iar m-ati lasat singura!!!
uritelor,graselor(vorba lu narancea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Rayule, beibi, pai chiar asa civilizati sa fie ursii nostri??...o fi doar praf sub buclele alea faine ale lu'Nicole...ce femeie frate!!

Subiectul ala super mega haios a aterizat din nou pe meleagurile lui, acolo unde-i sta bine...la "Un ochi rade..."

Pusy si sa aveti un week-end cat mai placut!

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

Claudici multumim!Ca nu de alta,da nu mi-am notat cum sa-mi spal closetu',inainte sa ma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

buna printesele nordice...
am trecut sa va salut si sa vad ce mai faceti da' vad ca e mare liniste pe aici... Ce preocupari de weekend aveti voi prin nord pe acolo?
Pe aici a venit frigul ala deprimant asa ca eu ma mai gandesc inca daca scot nasul din casa in seara asta sau mai bine nu...

Rayuela, de ce mi-ai amintit de subiectul ala cu ? iar râd du lacrimi Tot nu-mi vine sa cred ca e posibil

imagini

Mergi la inceput

dorulet,preocuparea nordicilor simbata seara:
io alaptez,asa ca stau pe bara,de straja pe forum
voi la Franta cum va distrati?

Mergi la inceput

aaa... acuma inteleg de ce e asa liniste p'aici
Pai si pe aici tot cam cu se ocupa lumea sambata seara. In plus mai e si (à la française).
Cum io n-aveam chef nici de una nici de alta, as fi vrut sa ma duc sa vad vitrinele de Craciun de la Galeriile Lafayette... Da' mi-e o leneee... Si mai e si frig. Deci si io tot pe forum.
Nu mai face nimeni focul prin locuri inedite sa ne mai amuzam un pic?

imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by Rayuela

Claudici multumim!Ca nu de alta,da nu mi-am notat cum sa-mi spal closetu',inainte sa ma

Eu am incercat azi noua reteta de spalat closetu', numai ca am itat sa-i dau foc

Doruletz, pai pe vreme de asta ce poti face mai bine de cat sa numeri banii, sa faci copii(cei ce n-au) si sa

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by Rayuela

Ati vazut-o pe Nicola Kidman la Jay leno show,cind s-a intors de la filmari?
Zicea ca in Romania ursii circula liber pe strada,ba chiar stau la semafor!Cit creier o avea sub buclele alea frumoase?
Avem ursi civilizati bre..cu oamenii mai greu

am vazut-o ... da' io am retinut faza cu cainii vagabonzi ... cica iesise ea intr-o seara la plimbare singura, si a dat peste o haita de caini ... Jay: si ce ai facut? ...ea, buclata: am luat-o la fuga ... io ... Jay: da' toti spun ca exact asta e recomandat sa faci cand dai cu ochii de o haita de caini

Mergi la inceput

Ai dreptate Claudelu... din pacate banii ii numara bancheru' pentru mine, pentru ar trebui sa-mi smulg consortu' din fata calculatorului ("misiune imposibila" ), nu-mi ramane decat .
In plus mai am un motif sa ca am aflat ca maine am ultima "programare" la doctorul Luka... Ma paraseste nemernicul, maine e ultimul episod
Nu-mi pot reveni din soc, ma duc sa dau iama in cutia cu ciocolata

imagini

Mergi la inceput