Sus in Scandinavia (19)
poftiti si fetele si...baiatu' ca am vazut ca nu-l lasa inima..
A
Raspunsuri
Rayuela spune:
am vazut colectia Lagerfelt..de toooot
Citeva rochite si lengerie,un palton,cam asta.Si urite bre!Si scumpe,pentru H&M
Pai o rochie sa coste 800 de coroane?Ha?
Am plecat caine surd la vinatoare,si n-am impuscat nici un iepure!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
AlbaIulia spune:
Rayu, Am vazut pozele!!!! Vai ce frumusetzi de fete!!
Sa traiti frumoaselor si elegantelor si finelor!!!
Si scriind asa a venit sefu' pest mine...
Va pupic
http://community.webshots.com/user/albaiulia101
doruletz spune:
Bonsoir... ce e cu linistea asta? uite cam cum ar trebui sa fim acuma de bucurie ca vine uichenduuu
Rayuela, mi-am bagat si io nasu' un pic la colectia aia (pe situl www.hm.com/" target="_blank">H&M) daca tot ai pomenit de ea. Si eu frecventez H&M-ul dar intradevar colectia asta pare cam nashpa. Au mai pus si mutra lui Lagerfelt peste tot in poze ca nu-mi ajungea de cate ori il vad pe la TV p'aici!
In ultima vreme mi-am luat multe chestii "Made in Romania" de la H&M, si pe la voi e la fel?
Alba, Corsica e numita "Ile de la beauté".. si au dreptate, e superb. Au de toate, munti de 3000m, statiuni de ski si doar la câteva zeci de km de ele... plaja si albastrul mediteranei. Insula frumusetii.(Pacat ca e locuita)
imagini
Rayuela spune:
Alba Iulia
si eu am tras un oki la albumul tau,si pot spunr acelasi lucru:frumuselelor!Mai ales dupa palariutza piticoatei m-am topit!
poze Amelie
Rayuela spune:
doruletz,curat de colectia,si cit tam tam au facut..ma doare capu'
poze Amelie
Rayuela spune:
nordicii le trag fie la masea fie la aghioase la ora asta...hmmm,curat murdar!
O sa ma duc si io ,poate visez ceva mai acatarii
poze Amelie
Claudelu spune:
Vise placute!!!
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
lilanda spune:
Saluti
Mare leneveala-n weekend pe aici!!! :-))
Adeluci am gasit sild la supermarket, dar am vaga senzatie ca e fabricat aici la danezi...io mi-am luat unul cu ierburi prin el (cred ca are si marar), iar Niels unul cu ccc curry..inca n-am incercat...miine. Si am vazut ca este si grög din ala (sau cum se numeste bautura aia hot?? )
narancea drum bun la Ukraina si petrecere frumoasa....aici grija la cadine
Beeey...doar am fost ieri in Aabenraa insa am uitat sa intru la H&M, da' vaz ca n-am pierdut nimic!!!
pozulici
Rayuela spune:
vaaaaaaaaai ,da ce puturosenie pe nordici..iar ati iesit ca puricii la soare?
Aseara am avut o tentativa sa ma uit la Cold Mountain,cu consortu,care era innebunit ca e filmat pe linga Brasov,dar m-am plictisit asa de tare dupa 10 minute ca l-am inchis.Aleluia!!
Ati vazut-o pe Nicola Kidman la Jay leno show,cind s-a intors de la filmari?
Zicea ca in Romania ursii circula liber pe strada,ba chiar stau la semafor!Cit creier o avea sub buclele alea frumoase?
Avem ursi civilizati bre..cu oamenii mai greu