Sus in Scandinavia (19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

un fel de amestec de smantana cu branza, cred ca se poate inlocui cu succes cu smantana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

narancea, te asteptam cu dor si drag si suntem curioase cu ce poze de calatorie ne vei delecta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

ne-a venit baiatu!
Vezi naranceo ce fete de comitet sintem,daca ne baga in seama frantuzoaice,elvetience,canadience??Sa fii un domn mey,treci si tu la un "sarut minusitele",ca tu este febletea noastra!
sinikko,ma duc sa vad unde te certi,ca e amuzant.Nu pune la sufletel,ca strica la ten!
Adelutzo,te-ai mai dus pe la "homosexuali"??Eu am citit recent ca homosexualii umbla cu pene si chiloti in ,hahahha,pe asta nu o stiam!

Elena si pisicutza Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

buna seara scandinavi..... vad ca sunteti ocupati in weekend, foarte bine , distrati-va cat puteti, nu ca unii mai fraieri care sunt la servici sambata la ora asta! da acu o sa incep si io sa plec spre casa ca imi tzipa pisicii de foame (asta ca sa-i raspund Rayuelei la intrebarea de aseara: nu,n-am -inca!! sper insa sa nu se mai lase asteptat prea mult ... Deocamdata am doar 2 pisoi.Unu' obez si unu' normal.)
Adela, merci de reteta, stiam de branza aia ca gasisem ingredientele in franceza pe situl ala frumos cu poze din Suedia ( fromage blanc = branza alba (250 g) - en Suède : Kesella) . Tare bune par prajiturelele alea in poze . M-am uitat pe siturile alea, e o sarbatoare interesanta Sankta Lucia, si melodia e frumoasa, vezi astia pe aici au cam pierdut din traditii si nu prea sunt sarbatori d'astea.
Narancea, imi pare rau ca te-am suparat bagându-ne nasul pe aici de pe alte meleaguri.Acuma iarta-ne si tu si trimite pozele alea la fete (promit sa nu ma uit la ele...) Iar subiectul tot scandinav a ramas, nu vezi ca vorbeam de spre cum se poarta lumanarile pe cap?!...

imagini
Ne prenez pas la vie au sérieux ; de toute façon, vous n'en sortirez pas vivant

Mergi la inceput

doruletz,tot la munca?Maaai,cita harnicie prin Frantzia,si io care vroiam sa emigrez acolo...cred ca ramin totusi la scandinavi,ca lenea e mare
Eu in locu' tau asa as hoinari prin Montmartre..auuuu,viata mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir mes dames et musiu'
pe-acilea a nins...si e zapada (nu multa, doar un strat)...si e frigut bine!!!
Noi azi am haladuit (am avut program de vizionari de case) si din trei cite-am cercetat, am pune de una ideala!!! Ehhhh...rabdiare si tutiun Casele ca ccc casele, sint bucuroasa insa c-am gasit foi de vita la borcan, in apa cu sare!!! Asa ca anu' asta de Craciun sigur fac sarmale!!!
doruletz, du-te mama acasa ca e weekend!!!
Hai narancea, pune repede pozele alea sa te vedem baiat mumos la Ukraina!!

pozulici

Mergi la inceput

gata, am ajuns acasa. unde sa merg in Montmartre Rayu ca aci plouaaaa de rupe! Si cand aud ca la altii ninge imi vine sa , pe aici nu se intampla niciodata minunea asta.

ba da, ba da , emigreaza aci ca n-avem ninsoare da'avem vacantza multa.
Hai sa va povestesc ce traznaie a facut consortu'meu corsican de ma duc io acu' weekendurile la servici din cauza lui! Ne luasem si noi vreo 10 zile de concediu de sarbatori sa mergem in ro, totul era ok la serviciile noastre respective, treaba mi-o programasem sa o termin inainte de plecare (pe 23 dec) mai ramaneau decat biletele de avion. Si cumpara el bilete, suntem fericiti vreo doua zile pâna isi da seama ca a gresit data plecarii si a pus-o cu o saptamana mai devreme pe 16 in loc de 23 . ca cica ar fi avut el insemnata data asta in agenda pentru nu's ce chestie importanta la serviciul lui si ca a confundat-o cu data plecarii in Ro! Evident ca biletele sunt 'inchise', nemodificabile si mai evident ca suntem 'dans la merde', vorba lui, pentru ca singura solutie este fie sa plecam pe data respectiva fie sa cumparam alte bilete dus /intors (va spusei ca nici intorsu' nu mai e valabil daca nu folosesti biletul de dus?!), adica o gaura de vreo 700€ in bugetul de sarbatori... Noroc cu sefii intelegatori (si cu vacantza frantzuzeasca multa!) da'tot trebe sa termin ce aveam de facut cu o saptamana mai devreme si cum sa fac asta daca nu merg la munca in weekend?! Iete ca imi spusei si io ofu' aci, nu ma bagati in seama!
Aaa, ba nu, bagati-ma in seama acu trebe sa gasesc gradinita de pisici, o saptamana nu era mare lucru da' doua? Care sunteti tentate sa petreceti sarbatorile la Paris (si va plac pisicutele - conditie obligatorie!), haideti aci ca cedez apartament cu doua pisici in el pe perioada 16dec-2 ianuarie!

imagini

Mergi la inceput

auuuuu doruletz,m-ai pus pe jar!!Eu as veniiiiii,dar nu pot din motive de bebe plus parinti in vizita,dar cu alta ocazie,sint prima pe lista!Poate vreti si voi sa vedeti Göteborg?Facem schimb

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Rayuela

auuuuu doruletz,m-ai pus pe jar!!Eu as veniiiiii,dar nu pot din motive de bebe plus parinti in vizita,dar cu alta ocazie,sint prima pe lista!Poate vreti si voi sa vedeti Göteborg?Facem schimb

Rayu, da, nici o problema si eu am mai demult ideea asta cu schimburile. Sigur ca ma tenteaza Goteborg-ul, nu am fost niciodata, am auzit ca e foarte frumos

imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by sinikka
[br...I-am raspuns unei proaste,care face pe desteapta pe forumul Stiinta si Religie!

Sinikka nu e prima oara cind incalci :

05. Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste sau xenofobe
Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste sau xenofobe. Adresati-va celorlalti membri cu respect si incercati sa ii ajutati. Lipsa de respect duce la 'exmatricularea' de pe forum si la blocarea vizionarii sale. Desprecopii.com isi rezerva dreptul de a sterge fara explicatie mesajele care nu se incadreaza in zona sa de interes sau care creeza tensiune si dezaprobare in randul comunitatii.
Te rog editeaza-ti mesajele respective si incearca sa respecti regulamentul pe viitor,
moderator,

Mergi la inceput