Sus in Scandinavia (19)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!

si aici e zapada si soare cu dinti

doruletz, io tocmai am terminat de citit Codul lui da Vinci (pe care ti-l recomand, ca tot iti plac tie romanele politiste) si sunt foarte-foarte curioasa daca intradevar exista piramida inversa la Louvre? americanu' asta m-a zapacit si ma enerveaza ca nu stiu ce e realitate si ce fictiune

lilanda bafta va doresc cu casa

rayu de ce nu dati voi o fuga pana la Paris de sarbatori? spune drept ca la al tau nu-i plac pisicile

unde sunteti frantz, Katarina?

sinikka, azi ce mai gatim?

narancea, iesi cu pozele si cu jurnalul de calatorie (amanunte picante, ceva?)

Alba Iulia mai ninge la voi? in Danemarca e deja zapada si si aici a nins si s-a depus. Kulta, la voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

pai stai bre ca abia am facut ochi si tre sa le pun pe pc si sa le micsorez ca sint mari de tot, le pun acu. mama ce le place lor sa vaza poze sa aibe dupa aia ce sa toace hahahaha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela spune:

buna dimineata ! cu ajutorul lui Sinika am reusit sa va gasesc! parca a intreba cineva pe aici daca ninge..da.... ieri a nins toata ziua nici nu mai vedeai de atita ninsoare, azi nu a dat soarele dar totul este alb si frumos......

Mergi la inceput

mirabela, bine ai venit!

narancea, invata-ma si pe mine cum sa le micsorez (pozele) ... ca de marit stiu (nu pozele)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Adela, am citit codul Da Vinci, l-am terminat acum câteva saptamani. Mi-a placut foarte mult. Acum citesc "Codul da Vinci decriptat", de Simon Cox. cartea incearca tocmai o decantare a realului de imaginar. Ca sa citez caracterizarea autorului, zice ca: Simon Cox e redactorul sef al revistei Phenomena consacrata studiului dogmelor, traditiilor si jumatatilor de adevar (interesanta revista, oare s-o gasi pe net?)

Piramida inversata exista dar nu e vizibila din exterior. se afla la iesirea din culoarele de metrou, inainte de accesul in muzeu; a fost construita de aceeiasi arhitecti ca si 'la grande pyramide', piramida de sticla din fata muzeului. seara, piramida iversata e iluminata in asa fel incat seamana cu un candelabru.
O sa merg intr-o zi pe acolo sa fac poze;

Pâna atunci vreau si io sa vad pozele lu' Narancea (mai uit decât putin, promit )

imagini
Ne prenez pas la vie au sérieux ; de toute façon, vous n'en sortirez pas vivant

Mergi la inceput

doruletz, multumesc pentru tips, am cautat cartea lui Cox, deocamdata nu a aparut pe suedeza, dar m-am inscris pe lista celor care o asteapta (e tradusa, dar needitata, inca)

restul gastelor, scularea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

neatza!!!
Adeluci,iar gatim?
doruletzule,singur facem "schimb" cu vreo ocazie,ca prea imi place mie mult Parisul si tie Scandinavia!
sinikka,vad ca ti-ai facut "botezul" pe forum,,mai bine aici la noi,la scandinavi,nu?Nu ne arati si noua gemenii tai?
mirabela,bine ai venit!
naranceooo,hai cu pozele alea,si vezi,nu scoate deoparte pe alea secsi,ca noi vrem sa vedem!
lilutzooo,desteptarea!

Elena si pisicutza Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

gata ! am rezolvat ! sint 12 bucatzi ...

Mergi la inceput