Sus, in Scandinavia! (18)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Virgil,alias narancea iti aparu baietu in evenementu zilei mey!sa-ti traiasca sa te bucuri de el!

Valentina
Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

bey, naranceo unde e ala micu?

nu vazusi ca doruletz baga link-ul deja azi noapte?

P.S. ' neata la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Fain baiatu`sa-ti traiasca !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

neatza!
ce fac cupii?

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

'Neata mai pe la amiaza!!!
narancea, asa bre, ca merita baiatul sa stie lumea de el!!! Lui Niels i-au placut pozele, mai ales cind esti tu pe linga Alexandru, in pozitia "sa traiti!!" Da' e adevarat ca n-are voie nici macar sa zimbeasca in garda??? Si trebuie sa stea locului??? Valeeeu, chiar ca face munca patriotica la regina!!! :-)) Da' chiar asa, ala micu unde e???
Adeluci saru-mina de reteta...cred ca fac si io, da' dupa Craciun!!!

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

'neatza la nordice, azi sunt si eu p'aici mai devreme e ca liber la noi aci(cica sarbatorim sfarsitul la primu' razboi , "noroc" ca astia s-au batut cu toata lumea si au avut o gramada de razboaie ca sa am io ce sarbatori acu')
Rayuela, m-ai terminat de rās cu negru' tau parizian , imi si imaginez faza . Macar de-ar fi fost frun Olivier in locu' lui ca atunci io n-as mai fi fugit chiar asa repede (sau m-as fi impiedicat) ...
Altfel ma bucur ca iti place Parisul, de fapt numai pe unii dintre francezi i-am auzit ca nu le place, niciodata pe un strain. Pe mine ma incanta de fiecare data cand ies la plimbare prin oras, mai descopar o stradutza, sau o lumina care cade diferit... Toamna cred ca e cel mai frumos (in plus predispune la romantism ... )
Acuma am auzit ca s-au deschis deja vitrinele de la Galeriile Lafayette, o sa merg in curand sa fac poze si o sa le pun la dispozitia publicului iubitor de Paris

Mai, mai, am vazut azi noapte articolu' ala din Evenimentu, ce celebritati aveti voi pe aici...

imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

care ala micu ma ? e in pantaloni e bine, ce va intereseaza asa de-odata soarta lui ?

Mergi la inceput

aaaaaaa fimiu ala micu, pai apasa pe pagina urmatoare la albumul de poze hahahahahaa ce neintelegere era sa iasa .............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bine c-ai inteles tu ce e ala micu!!!! Meeey, da sa stii ca seamana cu tine...la par!!! In rest tot e frumusel...uuuoooof, batrina mai sint!!!

pozulici

Mergi la inceput

sarumina de complimente la fetele si sa va traiasca si ai vostrii care avetzi, care nu, punetzi mina si facetzi.....

si eu daca era, puteam ajunge sef de tzeava la compania de pompieri militari din Bucuresti, dar nu am avut taria de caracter si am renutzat la incorporare.

Mergi la inceput