Sus, in Scandinavia! (18)
Raspunsuri - Pagina 8
Adela99 spune:
si ... la lumanarelele alea din ferestre le zice "adventsljusstake" ... cu alte cuvinte sfesnice de Advent
uite aici
doruletz spune:
wow, asta da cuvant, m-am scrantit limba sa-l pronuntz (n-am reusit). Oricum, e tare frumos iarna la voi cand toate ferestrele au "adventurile" astea aprinse, e chiar ca in povesti. Aici nu prea se decoreaza casele de sarbatori (exceptie vitrinele de la Galeriile Lafayette ), se vede ca nu-i asta tzara lu'Mos Craciun!
imagini
Adela99 spune:
mey doruletz, daca-mi permiti sa te mey-uiesc (vine de la tutuiesc)..da il gasisi tu pe baietu' lu' narancea (si inca in ziaru' de maine - ca ne apuca ziua de maine pe forum ), ca el trebe sa fie, ca doar cati romani or fi in garda Margaretei? unu si buunnn
si noapte buna! ... ca vad ca gainile scandinave cu al lor cocos dorm deja
Rayuela spune:
io nu dorm!
si nici fi-mea
maine cre ca o sa fiu zombie
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
Rayuela spune:
doruletz,am bagat un ochi la albumele tale,muoamaaaa,ce mi-au placut pozele din Paris!!
Stiti care e visu' meu,comun cu al unui alt bolnav mintal ,respectiv Cioran:sa cistig la loto o avere,sa o cheltui la Paris si sa mor acolo pe un pod!
Sint macabra,e trecute de miezu noptii!!
poze Amelie
Rayuela spune:
Si ca tot n-am somn,hai sa va povestesc o faza de cind am fost ultima oara la Paris.
Fetele din nord stiu ca pe aici nu prea se omoara barbatii sa te fluiere pe strada,daramite sa te agate..si eu m-am obisnuit cu stilul asta,drept care mi se pare foarte ciudat daca se uita careva mai lung dupa mine.Boooon.Merg io la Paris,singurica singurea,cu posheta si gentzuta,sa-mi vizitez o amica.Iau metroul de la aeroport,urma sa ma intilnesc cu amica la Odeon..si io,ca o adevarata francofila ,zic ooo,ma descurc monsher,ne vedem la 12 fix la Odeon,parol!
Ma..la metrou..tragindu-mi eu geanta de voiaj dupa mine..odata aud in spatele meu:Bouge tes fesses..bouge tes fesses...am inlemnit(adicatalea misca-ti..cc.Intorc capul ,un ditamai negru,cu un zimbet libidinos..care mormaia printre dinti...tes fesses...mai fetelor,am luat-o la goana pe coridoarele alea,de am mincat pamintul.Mi-a sarit si motzu,si geanta,parca intrase draku in mine..si asta nu e nimic,ca fugeam io de negru,da nu fugeam oricum,ci cu fundu tras in fatza(cam greu de vizualizat..lasa ca voi aveti imaginatie)..vezi doamne sa nu-mi mai vada omu dorsala..ce inseamna bre sa uiti cum e sa te mai fluiere unu pe strada!Basca...aaaam uitat sa mentionez:NEGRU NU FUGEA DUPA MINE!Numa in imaginatia mea bolnava si tembelizata
poze Amelie
Rayuela spune:
noapte buna copii!
ma duc si eu ,ca iar exista riscul sa vorbesc singura ,si asta nu ar fi nimic ,dar incep sa ma cert!
gata
poze Amelie
Iris2002 spune:
Buna dimineata fete si baiat,
Vad ca doar eu sunt la job la ora asta... eu si capuccino meu.
Rayuela, ce faza in Paris... pai voi acolo in Suedia aveti muncitorii in constructii, astia sunt aici traditionali, daca treci pe linga ei si nu zic nimic incepi sa iti faci griji...Hai ca glumesc, nici aici nu e chiar asa, dar...se mai intimpla...
Dar, daca vrei o portie buna de priviri libidinoase si soapte pline de(sper eu) admiratie, sugerez Cairo, Luxor, nordul Sudanului.... succes garantat, chiar daca ai barbatul cu ochi de argus alaturi !
Si eu sunt cu glogg-ul de la IKEA... hmmm...
narancea spune:
aaaaaaaa alba iulia sin tparolist ma dar nu citisem in urma si nu vazusem intrebarea de cupilu
uite raspunsul il gasesti aici la pagina asta :
http://www.expres.ro/social/?news_id=171362&PHPSESSID=1750cdb980e025446ba65051b569a652
rayule mai slabeste-ma cu oliver al tau, baga ochi la pozele mele sa il vezi pe ala micu ( fratele lu soldatu ) si zi daca nu e oliver curat