Sus, in Scandinavia! (18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

astea is starile prin care am trecut cand l-am vazut pe ala micu'

si acum tocmai ca nu am nici o sansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Acu`l-am vazut pe ala micu` Narancea... au incepe sa imi bata inima rauuuu.... pai eu am slabiciune pentru blonzii inalti cu ochi albastri...
Ce noroc pe ei ca seamana cu mamica ! Just teasing... ai baieti faini si gata...daca imi dai si mie reteta (da`sa iasa la fel de faini, altfel nu discut!) ma apuc desi mai vroiam sa astept vro trei ani....
Si...inainte sa capeti idei(si eu raspunsuri) in doi peri, pruncii o sa ii am cu olandezul meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

secretul e ..... tzuica de zalau ! inainte de a trece la fapte, seara, cite o jumate de sticla ! restul vine de la sine.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Pai e bine daca beau eu tuica? Al meu nu prea e cu alcoohul(no problem, eu sunt!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

Raaayuuu, vino mama repede la computer sa-l vezi pe Olivier a lu' narancea si-ti trece doru' de frantuz.
Mah naranceo, mor bre de invidie cand iti vaz copiii.Frumosi baieti mai ai, sa-ti traiasca!Da' ma-ncearca asa o frustrare si-un sentiment de neputinta ca nu-s copilu' tau si-a lu' nevasta-ta...Imi si inchipui acu' cum as fi fost: frumoasa, inalta si cu lipici la negrii din Paris...eheheee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Narancea, sa iti traiasca baietii ca frumosi mai sint...Ce le-ai pus la radacina de au crescut inalti si voinici ca brazii?

Si felicitari pentru cel mare...mindrete de romanas in garda reginei...cred ca esti tare mindru. Nu dai un paharel de vin? Hai noroc si sa-ti traiasca!

Pupici la toata lumea!

"Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

wow..." ala micu"...
cat e de mare coada de gagici la usa voastra, narancea?
sa-ti traiasca frumuseii!

imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Buna ziua la toti nordicii si francezii,

Aici e dimineata si inchipuiti-va zi libera, dar au uitat astia sa ne spuna ieri (e o zi nou introdusa)asa ca vedeti dvs. nu numai la Romanica sa intampla din astea...da'cica o s-o putem lua (ziua) in alta zi...sa speram.

Pai asa dom'narancea, in sfarsit, de ce nu te lauzi bre, ca io sa fi avut asa un cupil pai trimeteam cate un link din asta la toti de pe forum, ba si de pe alte forumuri sa vaza si ei roman frumos, may! Sa-ti traiasca, si spune sincer in afara de tuica de zalau alt secret n-ai? Ca io tuica de zalau cu tot regretu' n-am si nici o sansa de gasit aci'... Felicitari, si faceti multe poze sa aveti ce arata si povesti la nepoti!

Lilanda, aici zapada nu e ca e prea frig de zapada -3C, de obicei ninge pe la inceputul lui dec si din cauza frigului tine pana prin mai mai bine sa nu ma gandesc, Rayuela tie ti-au inghetat lentilele de contact, mie anu' trecut mi'a inghetat incalzirea, fara gluma, si erau -38C afara! SA fi vazut atunci disperare!

Hai noroc!

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Alba hai ca-i faina faza cu liberu' muncitor Da' si voi aveti aceeasi sarbatoare ca si frantujii lui dorulet?? Am mai auzit si pe la belgieni ca e liber azi!!!

Si la noi e sarbatoare!!! "Mortens Dag"!!! narancea, ti-ai luat gisca??? Sau rata (iaca nu mai tin minte care din ele se maninca azi)

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

La noi e Ziua Veteranilor (Remembrance Day), nu cred ca frantujii si belgienii sa sarbatoreasca tot pe veteranii canadieni care in razboaie luptau sub steag de Anglia da' nu stii niciodata...

Ce inseamna "Mortens Dag"?

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput