Nici eu nu ma pot abtine....

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Da, lasati-l ma sa zambeasca, atata timp cat intra banii la DC....trebuie sa ia si site-ul nostru bani de la cineva, iar candidatii astia au destui..

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Adriana nu as fi intervenit daca nu as fi "vazut" un jurnalist amenintand cu un proces de calomnie.
Trista ironie!

Cu stima,
Alin

*Ex astris, Scientia*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Tot ce tine de bannere sau publicitate apare pe bani. Acest spatiu privat este gratuit pentru toti utilizatorii. Avem in schimb o gramada de probleme (a se vedea cazul Paul). NU e pentru noi, e pentru Paul. Conturile sunt actualizate.

Amatori?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Nici eu nu ma pot abtine si sunt de acord cu Adriana.
Desprecopii, raspunsurile tale au fost nejustificat de dure la adresa Adrianei. Chiar nu merita.
Nici mie nu-mi place mutra lui Geoana si din fericire, mie nu-mi apare cand deschid pagina de dc.

Ruxi si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Din cate am inteles eu gazduirea site-ului costa. Se poate plati fie din fondurile proprii fie prin acceptarea aparitiei diverselor bannere pe site. Asa ca daca s-ar opta pentru eliminarea reclamei, banii respectivi ar trebui scosi din buzunarul comunitatii. Nu-i mai bine sa suportam niste reclame, indiferent care's optiunile noastre politice si sa folosim banii care se strang in scopuri umanitare?! Si sa nu ne mai luam la cearta degeaba?!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ufff, sper sa se fi inteles continutul acestui ultim mesaj. Acest site nu este politic, nu are legatura cu politica dar publicitatea este pe bani. Banii sunt necesari. Realitatea este realitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Luati-le banii si nu-i votati!!! Acum e toata lumea multumita?

Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Da, bibi corect! Le luam banii, le bem berea le mancam micii si in cabina votam cu cine vrem noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

quote:
Originally posted by anda141

Da, lasati-l ma sa zambeasca, atata timp cat intra banii la DC....trebuie sa ia si site-ul nostru bani de la cineva, iar candidatii astia au destui..

Macar de ar intra la noi dar majoritatea intra la Boom. Asta ca sa nu creada cineva ca ne imbogatim de pe urma acestui banner.

Cred ca s-a spus destul pe aceasta tema.

Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Stai sa ma bag si eu...
Nu ma intereseaza politica dar, asa cum suna si subiectul, nu ma pot abtine...
Ce aveti oameni buni cu moaca lui Geoana? adika inteleg ca nu sunteti simpatizanti(cum nici eu nu sunt) dar chiar sa ajungem sa zicem ca nu mai intram pe DC pana se termina campania electorala ca nu suportam fatza omului? Hai sa fim seriosi ca suna cam pueril...Nu va obliga nimeni sa stati pe prima pagina ca oricum intrati pe forum, nu? Asa ca....pana la urma ce atat tam-tam?

Andra
http://community.webshots.com/album/170190778fEpvgj

Mergi la inceput