Nici eu nu ma pot abtine....

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

daca ti se pare mult prea grava - poti sa contactezi justitia.
Fiecare face pentru aceasta comunitate tot ce poate si crede de cuviinta.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Adriana nu o sa convingi pe nimeni ca PSD'ul avea nevoie de magnificii 3% ai PUR'ului si nu de trustul media din spatele sau.
Si crede-ma nu trebuie sa fii analist politic pitit dupa un TFT de 15'' ca sa vezi asta.
Sincer!

Cu stima,
Alin

*Ex astris, Scientia*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

dar cum ramne cu cei apolitici. ca mine de exemplu.
cand e campanie electorala la televizor, incep sa butonez telecomanda.
dar aici ce sa fac, sa nu mai intru pana nu se termina campania electorala?

scuze daca deranjez pe cineva, dar ...

dana

Mergi la inceput

dana - este exact ca si afisile pe care le vezi pe strada. E alegerea ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

quote:
Originally posted by Dana P

dar cum ramne cu cei apolitici. ca mine de exemplu.

gasesti pe cineva sa te ajute sa dezactivezi bannerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Desprecopii - Intr-adevar, n-am facut nimic pentru DC pina acum. Am profitat la maxim de tot ce mi s-a oferit aici, n-am dat nimic in schimb, sunt o egoista. N-o sa va ofer popularitate cu un proces... Era o ipoteza, nu te agata de ea. Mai stiu pe unul care are zeci de procese de calomnie, candideaza acum la presedintie... Nu stiu daca si el tot pentru reclama le-a comis.

Xenocid - esti un fin analist politic. Ce pacat ca aceste calcule matematice 3% + y% nu dau rezultatul argumentelor pe care ti le ceream. Sper totusi ca vei deveni un cititor fidel al "Jurnalului", in incercarea de a-mi demonstra ca ai dreptate...

Si de acuma, gata, chiar imi impun sa ma abtin, indiferent de ce raspunsuri voi primi. Mi se pare o polemica inutila. Btw, recititi mesajul postat de mine in deschiderea subiectului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

Oufff, orgoliile astea ...
Adriana

Mergi la inceput

Adriana, toata lumea de pe acest forum apreciaza ajutorul tau dat acestei comunitati. Stim si iti multumim.Si avem nevoie de oameni ca tine!

Nu am considerat insa democrat din partea ta sa ne ameninti cu datul in judecata ca urmare a opiniei ca ziarul Jurnalul este afiliat politic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

adriana, sincer nici mie nu mi-a placut capul ala hlizindu-se deasupra forumului nostru, ba chiar mi s-a blocat scroll-ul de cateva ori la jumatea paginii sa nu-i mai vad moaca .
Apoi am stat si m-am gandit, pana la urma reclama costa, si e posibil ca banii sa intre in pusculitza DC si si sa ajunga la niste copii care chiar au nevoie de ei, si uite-asa sa fac d-l geaona primul lui lucru bun din campania asta electorala .

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

am crezut initial ca am intrat in alta parte
ma oftica zambetul ala idiot

Mergi la inceput