Nici eu nu ma pot abtine....

Nici eu nu ma pot abtine.... | Autor: adrianangi

Link direct la acest mesaj

Ce cauta nenea acela in Capul (la) pagina web rizind la noi in vreme ce conversam despre tuse magareasca, pampersi si piure-uri de diversificare?
S-a politizat acest spatiu de discutii? Sa stiu si io, daca are nevoie de puncte, i le donez...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marittamarina spune:

quote:
Initial creeata de adrianangi

Ce cauta nenea acela in Capul (la) pagina web rizind la noi in vreme ce conversam despre tuse magareasca, pampersi si piure-uri de diversificare?
S-a politizat acest spatiu de discutii? Sa stiu si io, daca are nevoie de puncte, i le donez...

"Nu exista dragoste.Exista doar dovezi de dragoste" Jean Cocteau

SUPER !!!!

Bravo, bine zis Adrianangi!

Marittamarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina-alina spune:

char asa!ce cauta pe aici?s-a ratacit?

http://community.webshots.com/user/gianinaalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35420&whichpage=1" target="_blank"> aici gasesti explicatia

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Dupa cum ati aflat, suntem în campanie electorala !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

adrianaangi - cind te uiti la televizor (pentru care platesti abonament prin cablu) faci reclamatie cind iti apare Vadim? Sau cind ziarul la care scrii face plocoane la Voiculescu si Pur //// faci greva setei?

astept sinceritate completa.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

quote:
Originally posted by desprecopii

adrianaangi - cind te uiti la televizor (pentru care platesti abonament prin cablu) faci reclamatie cind iti apare Vadim? Sau cind ziarul la care scrii face plocoane la Voiculescu si Pur //// faci greva setei?

astept sinceritate completa.

1. Inchid televizorul. N-as vrea sa fac, din nou, acelasi lucru cu DC, desi punctul 2 ma impinge...
2. Daca mi-ai fi spus acest lucru in fata, te-as fi anuntat, cu sinceritatea mea completa, ca te pot da in judecata pentru calomnie la adresa ziarului. Si insulta la adresa mea. Si ti-as cere, inainte, sa-mi arati un singur articol cu plocoane aparut in "Jurnalul". Citeste ziarul cu atentie! Editia on-line www.jurnalul.ro

Si nu inteleg de ce atac de inima: ma legasem de fata lui Geoana, eu, aia care lucrez la un ziar care face plocoane unui partid aliat, culmea!, cu PSD... Se pare ca in alta parte sunt partizanatele politice....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

---
[size=2]1. Inchid televizorul. N-as vrea sa fac, din nou, acelasi lucru cu DC, desi punctul 2 ma impinge...
2. Daca mi-ai fi spus acest lucru in fata, te-as fi anuntat, cu sinceritatea mea completa, ca te pot da in judecata pentru calomnie la adresa ziarului. Si insulta la adresa mea. Si ti-as cere, inainte, sa-mi arati un singur articol cu plocoane aparut in "Jurnalul". Citeste ziarul cu atentie! Editia on-line www.jurnalul.ro

Si nu inteleg de ce atac de inima: ma legasem de fata lui Geoana, eu, aia care lucrez la un ziar care face plocoane unui partid aliat, culmea!, cu PSD... Se pare ca in alta parte sunt partizanatele politice....[/size=2]---

-------------------------------------------

cred ca un proces de calomnie ar face cel putin un beneficiu acestui site: popularitate. Pentru ca de asta suntem aici, ca sa putem dovedi ca ne pasa de copiii nostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

" Presedintele Partidului Umanist, Dan Voiculescu, i-a adresat ieri o scrisoare deschisa Alinei Mungiu Pippidi, prin care cere scoaterea numelui sau de pe "lista neagra" a Coalitiei pentru un Parlament Curat."

www.jurnalul.ro

hmm!...

*Ex astris, Scientia*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

quote:
Originally posted by xenocid

" Presedintele Partidului Umanist, Dan Voiculescu, i-a adresat ieri o scrisoare deschisa Alinei Mungiu Pippidi, prin care cere scoaterea numelui sau de pe "lista neagra" a Coalitiei pentru un Parlament Curat."

www.jurnalul.ro

hmm!...

E o stire. Apare si-n alte ziare, xenocid. Vreau sa-mi dai exemplu de plocoane, de articole sevite... Acuzatia mi se pare mult prea grava ca sa o argumentezi astfel!

*Ex astris, Scientia*

Mergi la inceput