Inteleg nevoia de reclama, dar totusi!
Raspunsuri - Pagina 4
cataghe spune:
Io nu pricep... adica daca boom.ro asta e o retea care gazduieste mai multe site-uri, si reclama lui geoana apare pe DC doar pt ca e gazduit pe boom.ro, de unde putem trage concluzia ca "nu ne ignora"?
To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!
desprecopii spune:
cataghe: pentru ca de exemplu: pe lista unde el a vrut sa apara a pus si desprecopii.com (alaturi de alte site-uri)
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
marius spune:
Pentru clarificare:
In cazul in care nu se intelege cum functioneaza (mult prea rar) sustinerea financiara a acestui site pentru ca toti utilizatorii(toti!) sa aiba acces gratuit tin sa precizez ca spatiul de reclama este pe bani. Desigur exista varianta de a plati o suma mai mare decat altcineva cu scopul declarat de a aparea o alta reclama in locul celei care deranjeaza. Cine doreste sa apara Basescu putem sa comunicam conturile bancare pentru publicitate precum si tarifele. Cine doreste sa para Geoana sau X-ulescu este de asemenea valabila oferta. Cine doreste doar sa astepte in mod gratuit deci fara a fi interesat in plata unei sume de bani cu scop de publicitate este bine venit.
Enjoy!
cl spune:
quote:
Originally posted by marius
Pentru clarificare:
In cazul in care nu se intelege cum functioneaza (mult prea rar) sustinerea financiara a acestui site pentru ca toti utilizatorii(toti!) sa aiba acces gratuit tin sa precizez ca spatiul de reclama este pe bani. Desigur exista varianta de a plati o suma mai mare decat altcineva cu scopul declarat de a aparea o alta reclama in locul celei care deranjeaza. Cine doreste sa apara Basescu putem sa comunicam conturile bancare pentru publicitate precum si tarifele. Cine doreste sa para Geoana sau X-ulescu este de asemenea valabila oferta. Cine doreste doar sa astepte in mod gratuit deci fara a fi interesat in plata unei sume de bani cu scop de publicitate este bine venit.
Enjoy!
Marius, cat costa? Poate fac un efort financiar si va trimit moaca mea! Promit ca-mi aleg cea mai reusita poza!

Claudia
flafi spune:
Buna!
Nu stiu ce ati discutat voi in astea 3 pagini ca nu mai aveam rabdare de nervi , dar azi de cum am deschis pagina dau cu ochii de geoana si brusc am soc. Pai fratilor nu se vorbea pe forum sa nu facem politica?
adica nu avem noi voie sa vorbim despre canditati si pe cine sa votam si pe cine nu, dar ei au voie sa faca campanie electorala pt un canditat. Au pus pe cine a platit primul sau doar pe cine au simpatizat? Sunt enervata! Ma duc sa citesc ce ati scris voi si revin!!!
So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame
flafi spune:
ok
am revenit. am inteles despre ce e vorba, suntem, chipurile economie de piata, asa ca...
tot enervata sunt, dar poate i-o da prin cap si lu Base sa apara pe aici!
So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame
saphir spune:
bey...mie nu-mi apare si ma oftiiiiiiic 
![]()
Saphir
si
Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre