Inteleg nevoia de reclama, dar totusi!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Ahaaaaa, deci acum īnteleg de ce v-a deranjat semnatura mea despre BASESCU !!!! Pai fratilor, de ce nu ati fost sinceri de la īnceput! Ia spuneti, cu cāt va plateste PSD-ul??? sa stim si noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

quote:
Originally posted by Sibylle

Ahaaaaa, deci acum īnteleg de ce v-a deranjat semnatura mea despre BASESCU !!!! Pai fratilor, de ce nu ati fost sinceri de la īnceput! Ia spuneti, cu cāt va plateste PSD-ul??? sa stim si noi!

Hai ca iarasi o luam pe aratura - citisi ce se scrisese mai sus? Sau doar ai chef de un nou scandal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

sybille - nu pot decit sa observ ca nu intelegi aceasta discutie si ca metodele de publicitate pe internet te depasesc. ne pare rau.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:

Tu glumesti, nu-i asa????

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Domne, care e mai frumos la fatzau: Geoana sau Basescu?
Adevarul e ca o maaaare tragedie s-a intamplat. Aoleu, ce chestie.

Mergi la inceput

Doucement fratilor, ca eu nu vorbeam de PUBLICITATE, ci m-am folosit de ocazie ca sa vorbesc despre "PUBLICITATE".

Capurili voastri luminati poate ne vor lamuri cum sta traba cu Boom-ul si publicitatea

Mergi la inceput

Asta daca chiar va pare rau....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

quote:

Doucement fratilor, ca eu nu vorbeam de PUBLICITATE, ci m-am folosit de ocazie ca sa vorbesc despre "PUBLICITATE".

Capurili voastri luminati poate ne vor lamuri cum sta traba cu Boom-ul si publicitatea

Din pacate, atitudinea si ideile preconcepute pe care le ai nu cred ca o sa ajute la "luminarea" ta.
In rest, poti gasi cu usurinta informatiile necesare, asta numai daca ai bunavointa.
Succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Doamne, incep sa inteleg de ce consulul american la Cluj spunea chiar zilele trecute ca cea mai mare problema a romanului e faptul ca traieste cu convingerea ca in orice actiune, afirmatie a celui de langa el este ceva ascuns, o smecherie care incearca din rasputeri sa o afle...

E chiar atat de greu sa fim realisti? Un spatiu publicitar e un spatiu publicitar,cine-l vrea plateste!Atat!

DC

Raluca mama Ilincai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

quote:
Originally posted by desprecopii

Basescu apare doar daca plateste - ca toti altii de altfel. Chiar si voi daca doriti.
Si inca ceva interesant; - daca un anume candidat doreste sa apara pe un site anume inseamna ca acel site este important pentru el si ca il considera relevant. Altii ne ignora.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

...exact la asta ma gandeam si eu Mirela.nu stiu de ce,dar eu vad intotdeauna partea buna a unui lucru nu prea bun.daca se afiseaza geoana la noi pe site,inseamna ca suntem tari.

(despre bannerele acestea stiu si eu putin:exista situri care se ocupa numai de publicitate.astfel,cine are un site care trebuie facut cunoscut se duce gramada si plateste la situl care se ocupa de asa ceva.ei afiseaza un banner-rotativ(banner in care bannerele a mai multor situri apar pe rand pt. un anumit timp)cam asa ceva,dar sunt sigura ca multi stiti deja toate acestea:-)

hai noroc si la cat mai multi candidati:-)))

~flying without wings~

Mergi la inceput