A iesit iar Bush?
Raspunsuri - Pagina 11
descintec spune:
gandacel,
, pot vota linistita
rog moderatorii acestui forum sa stearga ultimele replici, ca suntem pe aratura. Replicile gandacicai, adica, ale mele pot sa le lase 
D.
Cleomax spune:
quote:
Originally posted by descintec
totusi, io am o propunere, daca mi se permite Cleomax..si cum n-am voie sa-mi dau cu parerea despre trebile poporului american, poate duci tu jalba mea in varf de bat: cum America
e singura superputere
si deciziile pe care le ia ne ciupeste la interes pe toti, ca ne place sau nu (mie daaa), ar trebui ca tot mapamondu sa poata vota presedintelel american
D.
pai bine, mah deoki, al cui merit e ca ei au ajuns asa superputere de nu clipeste nimeni la alegerile lor si toti ar vrea sa aibe un cuvant de spus, nu al lor? e meritul tuturor emigrantilor care au avut taria sa-si ia toiagu-n mana si sa se duca hat-departe cand nu le-a convenit mizeria din tara lor, de si-au lasat copiii in urma pe care i-au vazut peste ani buni, au luat-o de la zero, dar prin munca si iar munca, au reusit mah. cum sa le ceri tu acum astora sa asculte de cei care nu s-au dezlipit de caldurica de la partidul unic si de vatra stramoseasca?
ce mi se pare intresant e ca nimeni nu pare sa fi ascultat primul discurs al lui bush catre natiune, ala de inaugurare, cand a spus ca a venit timpul pentru us sa inceteze din postul de militian al mapamondului,dar, deh, i-a mancat pe arabi sa-si bage codita.
pe mine oricum, nu ma trimite cu jalba-n varf ca-s mai timida si nici macar nu stiu sa dau spaga, descurca-te.
gandacelu spune:
quote:
gandacel,, pot vota linistita
rog moderatorii acestui forum sa stearga ultimele replici, ca suntem pe aratura. Replicile gandacicai, adica, ale mele pot sa le lase
D.
de 3 x tradare!nah! stergeti-o si p-asta si luati-mi toate punctele si canuta cu ratuska!
cipcipcip spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
doamnelor si domnilor, pe mine nu ma bagati in seama ca io nu ma pricep la politica...
da nu-mi place de mutra lu bush, esteticeste vorbind
ce sa fac!??!! cine ma convinge sa votez cu el?!
spus-am eu, un om simplu...
Are o mutra expresiva, dar face prea multe grimase prostesti, nu e deloc omul care sa-ti inspire incredere, zic eu.
Ca sa nu mai vorbim de gafele pe care le face, in mod repetat :(
iar la Polul Nord
liviujuristul spune:
S-a anuntat oficial,Bush este presedintele S.U.A. pentru urmatorii patru ani.
Contracandidatul sau a tinut un discurs prin care isi recunoaste infrangerea in alegeri.
Discursul sau a fost plin de eleganta.A multumit tuturor celor care s-au prezentat la vot.
A incheiat frumos "...dimineata ne trezim toti americani."
Cand vom vedea aceasta eleganta si tarie de caracter si la oamenii nostrii politici?
descintec spune:
quote:
Originally posted by Cleomaxquote:
totusi, io am o propunere, daca mi se permite Cleomax..si cum n-am voie sa-mi dau cu parerea despre trebile poporului american, poate duci tu jalba mea in varf de bat: cum America
e singura superputere
si deciziile pe care le ia ne ciupeste la interes pe toti, ca ne place sau nu (mie daaa), ar trebui ca tot mapamondu sa poata vota presedintelel american
D.
pai bine, mah deoki, al cui merit e ca ei au ajuns asa superputere de nu clipeste nimeni la alegerile lor si toti ar vrea sa aibe un cuvant de spus, nu al lor? e meritul tuturor emigrantilor care au avut taria sa-si ia toiagu-n mana si sa se duca hat-departe cand nu le-a convenit mizeria din tara lor, de si-au lasat copiii in urma pe care i-au vazut peste ani buni, au luat-o de la zero, dar prin munca si iar munca, au reusit mah. cum sa le ceri tu acum astora sa asculte de cei care nu s-au dezlipit de caldurica de la partidul unic si de vatra stramoseasca?
lojika mea imi spune ca e o contradictie..nu poate sa fi fost si caldurica si partid unic..si taria am putea sa o acordam amandurora: celor care au avut curajul sa plece si celor care au avut curajul sa ramana, stiind la ce renunta
regele a murit! (pacat, avea un zambet fermecator. nu, liris? ) traiasca regele!
D.
osolita spune:
quote:
Originally posted by Cleomax
ii dati inainte cu doamne-ajuta cu razboiul din irak, de parca ati fi orbi si surzi si n-ati sti ca e vorba de un razboi declarat tuturor dementilor musulmani extremisti, care iaca, de zeci de ani deturneaza avioane si iau oameni nevinovati ostatici. lockerbie va spune ceva? dar zborul pan-am fortat sa aterizeze in egipt? inteleg ca multi sunteti prea tineri, dar parintii vostri care au trait bine-mersi in teroarea lui ceasca chiar nu v-au informat? sau cand ati crescut voi si v-ati dus la facultate, nu v-ati putut interesa singuri?
De altfel SUA nu are nici o problema vizavi de Fidel Castro pe care-l suporta de vreo 30 de ani la cateva sute de km de Florida. Sau dictaturile din America de Sud.
Poate esti atat de buna sa ne spui cine erau aliatii lui Saddam prin '85 cand se batea cu Iranul sau cine erau aliatii lui Ossama in timpul razboiului din Afghanistan.
Parca razboiul din Irak a fost motivat de armele lui Saddam. Dupa vreo cateva luni, negasind nici o arma, au schimbat motivul in eliberarea poporului irakian. Din mesajul tau inteleg ca de fapt e impotriva musulmanilor dementi. Does this ring a bell?
quote:
de fapt ce va nemultumeste? ca statele unite sprijina israelul? eu va propun sa va obisnuiti cu ideea, asa face un aliat de nadejde, isi apara prietenii pana in panzele albe, nu ii intoarce fundul pentru cativa arginti, cel putin nu atata timp cat nu incearca sa muste mana care-l apara.
Daca tie un stat atomic sprijinit de SUA in mijlocul lumii musulmane nu-ti creeaza frisoane atunci ferice de tine. De ce nu sprijina Costa Rica?
quote:
sa va fie clar, americanii au ales, si au dat o lectie superba de democratiei tuturor, asa prosti si "anagramati"(vezi postarea cuiva mai sus) cum ii credeti voi, si asta s-a intamplat intr-o maniera extrem de civilizata si fara sa ceara voie de la nimeni.
De fapt au cerut voie dar cand s-au vazut refuzati au plecat singuri la lupta. Nu-i asa ca au respectat democratic votul din Consiliul de Securitate?
Elenalove27 spune:
Si raspunsul la acest subiect este -A iesit iar BUSH-![]()
Uraaaa !!!![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
Halloween
Cleomax spune:
quote:
Originally posted by osolita
De fapt au cerut voie dar cand s-au vazut refuzati au plecat singuri la lupta. Nu-i asa ca au respectat democratic votul din Consiliul de Securitate?
despre ce consiliu de securitate e vorba, ca eu nu pricep? eu vorbeam despre alegerile de ieri, tu despre ce vorbesti? te-ai luat cu fidel castro si cu costa rica, ce sa-tz fac, ai incurcat borcanele.

, poate duci tu jalba mea in varf de bat: cum America