A iesit iar Bush?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

asa e, deoki, sunt incrancenata astazi, nu cred ca ma vezi sarind la toate subiectele, dar totul are o limita.

..si-altaaa dataaaa si-altaa dataaa........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
Originally posted by liliprejbeanu

Urmarim alegerile din SUA cu sufletul la gura!
Pacat ca nu putem vota .
Sunt sigura ca Bush nu ar castiga in cazul acesta !

Liliana

pai de ce sa votam noi frate?? in virtutea carui drept?? vin americanii sa voteze in franta? america e tara americanilor, muncesc cu doar 10 zile de conced/an ptr ea. mor in Irak ptr ea. atunci?? ... americanii nu se iau nici dupa binladen, nici dupa francezi. din fericire.
Ramonika, Ciprianc, sherezada, manolache, ana-oana, Cary, elenalove27, dcm, conchita, Cleomax!!! ptr voi!

Once a grump, always a grump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

totusi, io am o propunere, daca mi se permite Cleomax..si cum n-am voie sa-mi dau cu parerea despre trebile poporului american , poate duci tu jalba mea in varf de bat: cum America e singura superputere si deciziile pe care le ia ne ciupeste la interes pe toti, ca ne place sau nu (mie daaa), ar trebui ca tot mapamondu sa poata vota presedintelel american

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by descintec

totusi, io am o propunere, daca mi se permite Cleomax..si cum n-am voie sa-mi dau cu parerea despre trebile poporului american , poate duci tu jalba mea in varf de bat: cum America e singura superputere si deciziile pe care le ia ne ciupeste la interes pe toti, ca ne place sau nu, ar trebui ca tot mapamondu sa poata vota presedintelel american

D.

moaaaaaaaaaaaaama asta a fost tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Cleomax si Conchita
1. Eu nu dau lectii nimanui, ci spun ceea ce cred.
2. Nu cred in teoria conspiratiei, dar ma informez. Ca si voi si tragem concluzii diferite, care-i baiul?
3. Nu cred ca a spune despre cineva ca este simplu este egal cu a spune ca e timpit sau cretin, vorbe care mie nu mi-au iesit din tastatura, ci voua.
4. Am facut o generalizare si nu am aratat cu degetul catre nimeni.

Mergi la inceput

doamnelor si domnilor, pe mine nu ma bagati in seama ca io nu ma pricep la politica...

da nu-mi place de mutra lu bush, esteticeste vorbind

ce sa fac!??!! cine ma convinge sa votez cu el?!

spus-am eu, un om simplu...

Mergi la inceput

iaca la ce ma refeream... www.boa-constrictor.de/comik4.htm" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:

totusi, io am o propunere, daca mi se permite Cleomax..si cum n-am voie sa-mi dau cu parerea despre trebile poporului american , poate duci tu jalba mea in varf de bat: cum America e singura superputere si deciziile pe care le ia ne ciupeste la interes pe toti, ca ne place sau nu (mie daaa), ar trebui ca tot mapamondu sa poata vota presedintelel american

D.

asta-i argumentul obisnuit ... ca ne priveste pe toti. ca cine e in fruntea americii, si cum e america guvernata, ne afecteaza pe toti intr-un fel sau altul. da,asa e, dar asta-i doar meritul americanilor ca prin munca lor, prin politica lor, au ajuns ce sunt. iar cei care chitaie, o fac doar din invidie. iar noi nu avem nici un drept sa le alegem liderii. dintr-o natiune adunata din patru zari sunt acum o super-putere si aleg pe cine cred ei ca trebuie sa fie ales sa le fie lider.

si oricum cine vrea sa voteze in state, sa plateasca taxe si-n State.si mai ales sa mearga si sa munceasca-n state.

nici dacii nu votau ptr senatul roman.

daca pe tine te convinge estetica unui candidat sa votezi cu el , inseamna ca Basescu n-are nici o sansa cu tine, asa-i?

Once a grump, always a grump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

vrei sa spui ca Basescu nu-i o frumusete?? S-avem pardon!

D.

Mergi la inceput

quote:

vrei sa spui ca Basescu nu-i o frumusete?? S-avem pardon!

D.

draga, basescu e tztza de mtza

un barbat nu trebuie sa fie frumos, trebuie sa fie sublim
kant

Mergi la inceput