A iesit iar Bush?
Raspunsuri - Pagina 12
osolita spune:
Pai si tu m-ai derutat cand ai spus: fara sa ceara voie de la nimeni Eu ma refeream la decizia de a participa la razboiul din Irak.
lu.more spune:
O sa-i zic bravo lui Bush cand s-o baga sa faca ordine si in Coreea de Nord. Sau acolo nu-i petrol ...
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld
Cleomax spune:
quote:
Originally posted by descintec
lojika mea imi spune ca e o contradictie..nu poate sa fi fost si caldurica si partid unic..si taria am putea sa o acordam amandurora: celor care au avut curajul sa plece si celor care au avut curajul sa ramana, stiind la ce renunta
mey, da' lojika ta nu ti-o soptit ca poate am uitat sa pun neshte ghilimele?
cat despre tarie, eu o acord, dar nu tuturor celor care au ramas, pentru ca printre ei au fost si multi d-aia care i-au injurat pe cei plecati, ca sa dea bine la partid.
si o s-o fac atunci cand nu te mai prind ca ne iei dreptul sa comentam ce se intampla in tara noua, astora plecati.

quote:
regele a murit! (pacat, avea un zambet fermecator. nu, liris? ) traiasca regele!
D.
daca zici tu, traiasca
Cleomax spune:
quote:
Originally posted by osolitaPai si tu m-ai derutat cand ai spus: fara sa ceara voie de la nimeni Eu ma refeream la decizia de a participa la razboiul din Irak.
pai veeezi, daca nu esti atenta ?
Sabina spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
iaca la ce ma refeream... www.boa-constrictor.de/comik4.htm" target="_blank">aici
bey Gandacule, de unde le scoti?toata familia mea moare de ras....

Sabina si
Sofia Galagiawww.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
Cleomax spune:
quote:
Originally posted by lu.more
O sa-i zic bravo lui Bush cand s-o baga sa faca ordine si in Coreea de Nord. Sau acolo nu-i petrol ...
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld
iubita mea, crede-ma ca ce-ti spun acum nu este cu rautate, pur si simplu nu pricep ceva: cine crezi tu ca-ti cere tie( sau oricui altcuiva din alta tara) sa-l aplauzi sau nu pe presedintele american?
iar chestia cu petrol deja e fumata, problema e muuult mai adanca, nu te lasa pacalita de presa liberala (adica asa, mai de stanga, ca inteleg ca in europa liberal are alt sens decat aci peste balta) .
descintec spune:
quote:
Originally posted by Cleomax
[quote]si o s-o fac atunci cand nu te mai prind ca ne iei dreptul sa comentam ce se intampla in tara noua, astora plecati.
asta se cere musai lamurita: negru pe alb cand EU, macar o data, am facut asa ceva! Sau daca nu mai exista negru pe alb, aminteste macar un subiect, fiindca daca e adevarat imi asum critica!
D.
Cleomax spune:
promit sa caut, subiecte sunt destule, poate prea multe. da' acum, cu regret, tre'sa plec, am promis sa fiu undeva la 4, e 3:38 si eu stau pe forum ca o nemernica ce sunt. daca gresesc si te confund, imi asum eu raspunderea, sa fii convinsa.
descintec spune:
am pledat pentru Ro (minunata tara, neasemuit popor), am aparat-o, am mangaiat-o, am consolat-o..dar nici macar cu gandul nu am gandit ca ar putea exista cineva pe lumea asta care sa nu aiba dreptul sa spuna (de bine) ce gandeste, ce simte..
cum cineva (nu spui cine, persoana importanta), cateva pagini mai sus, a pretins vizavi la parerile exprimate relativ la americani 
noapte buna, America, oricine te-ar pastori
D.
vikinga spune:
Alegatorii americani au demonstrat ca nici unul dintre candidati nu a fost indeajuns de bun. 51% Bush 49% Kerry. Cred ca au fost exact in situatia in care vom fi noi romanii peste ceva timp. NICI UNUL indeajuns de bun incit sa cistige detasat si clar. Toate posturile atit germane cit si americane spuneau ca de cind cu Bush americanii s-au divizat foarte mult in optiunile lor. Cleomax dupa logica ta cred ca cele 49% din alegatorii americani s-au inspirat de pe site-uri "dubioase", ca daca sunt contra ideii de razboi sunt total neinformati si ca nu stiu pe ce lume sunt. La fel sa ii pui la punct si pe acei americani care gindesc altfel decit tine, asa le vei demonstra cita democratie si cit respect pt opinia si libertatea celuilalt ai invatat de cind esti pe meleagurile lor. Sau poate ca numai romancutele care vai de capul lor nu stiu pe ce lume traiesc, au dreptul la asa tratament.Si uite asa sunt unii mai catolici decit Papa, oh pardon..mai americani decit americanii insasi!Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109