Cutremur in Romania, zona Vrancea

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

quote:
Originally posted by Lia

astept cu nerabdare ora 7 am in tara,sa-i sun pe ai mei.in momente de felul asta ma simt teribil de vinovata ca-s atat de departe..
Lia&Andrew

Te inteleg foarte bine, Lia...si eu simt la fel lucrul asta.

Numai bine tuturor!

"Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

Noi l-am simtit din plin...si ne-am speriat cam rau...inclusiv pisoiul, saracutul, s-a nu mai voia sa iasa...
Bine ca sunteti toti bine, va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Fetelor,stiti cumva daca la Brasov s-a simtit cutremurul? Ca mama e singura ,iar eu acuma vad ce s-a intimplat!!O sa o sun putin mai tirziu!!
Bine ca nu a patit nimeni nimic!!

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Doamne fetelor, bine ca sunteti bine.
Pupici sa va treaca sperietura.

_

~~Adela, mamica de Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliprejbeanu spune:

'Neata dragelor,

Iar s-a desteptat balaurul ce sprijina pamantul ! Bata-l vina de animal! Presimte el ca se apropie alegerile in Romania.

La o parte cu gluma eu sper ca sunteti toate tefere si nevatamate,

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

Si noi am scapat intacti
Mai rau m-a "ranit" telefonu' de verificare care m-a trezit de dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciprianc spune:

La noi, la et 10/10...am crezut ca nu se mai opreste...
Eram la calculator, si cu putin timp inainte, am oprit camera web, ca inregistram tot ce zgaltzaia prin camera. A fost sperietura atunci, a fost ceva dupa, dar am dormit bustean :)
Sa stam linistiti ca a trecut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

[quote]Originally posted by Anina_n

[size=3][font=Times New Roman]In ciuda lantului muntos ce ne apara de calamitati, in general si la M-Ciuc s-a simtit destul de tare.

Da, Nina , si la Toplita s-a simtit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

da fratzilor, eram la taverna la catziva km buni departe de casa (si da-i si mananca si bea si razi)si cand m-am gandit ca stam la etajul 9 si copilul e acolo m-am albit instantaneu... m-a intrebat chelnerul daca vreau sa stau putzin pe terasa la aer sa-mi aduca un scaun si i-am zis ca nu-mi trebuie nik, da-mi trebuia un MIG sa-jung mai repede acas'.

"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
poze la http://community.webshots.com/user/energy1602

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ana, da, e groaznic ! A fost al 3-lea cutremur trait in acest bloc. Dar e greu cu mutatul, tocmai din aceasta cauza.
Mirela, sora mea locuieste la casa in Toplita, pe deal, si nu a simtit cutremurul.
Foarte bun articolul, Luminita ! Multumim ! Noi am stat pe pragul usii, acolo stiam ca suntem mai in siguranta. Dar vad ca trebuie stat langa ceva mare.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput