Cutremur in Romania, zona Vrancea
Raspunsuri - Pagina 12
Ioana75 spune:
Noi eram in pat, stinsesem lumina de 1 minut. Si am simtit cum se zguduie patul sub mine, foarte tare - deja ma pregateam sa-i zic vreo 2 lu' al meu sa nu mai dea din picioare ca vreau sa dorm
. Ne-am dat insa imediat seama. A fost stressant pentru ca a fost atit de lung .. nu se mai termina blocul din "clatinat".
Ioana
smillaraaq spune:
A fost lung, da. Daca mai dura ceva deja incepeam sa ma sperii ... nu mi-e frica de cutremure, aseara eram in baie - am dat drumul la apa si a inceput sa se zgaltaie tot si ma gandeam "vine apa cocoloase, ce naiba!"
Pe urma mi-am dat seama ca e cutremur ... a fost lung!
45 de secunde.
Ma gandeam la copilul care a murit si la familia disparuta din Mangalia si imi ziceam "oare e sfarsitul lumii?", lol
Nu mi-ar fi frica - dar cred ca mi-ar parea rau sa se termine!!
Pupici tuturor si scuze daca am vorbit prostii ... zic doar ce-am gandit :)
lorelei_19 spune:
Fetelor, eu am auzit azi la radio desper cutremur si m-am speriat de moarte! da au spus ca nu s-au inregistrat pagube materiale sau victime. Au anuntat 5.8 grade pe scara richter.
Doamne, bine ca n-a fost mai rau si ca v-ati ales numai cu spaima. Dumnezeu sa ne ocroteasca pe toti!
Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm
Anina_n spune:
In ciuda lantului muntos ce ne apara de calamitati, in general si la M-Ciuc s-a simtit destul de tare. Locuim la et. 6 intr-un bloc (de 10 et.) cu bulina rosie, ce a necesitat consolidare dupa cutremurul din '90. Blocul se legana si scartia din incheieturi, pur si simplu. A fost groaznic ! Cristina imi dormea linistita in brate. Pentru sot a fost prima data ca a simtit un cutremur mai la inaltime si cunoscand situatia blocului, speriat, ne-a facut sa ne facem bagajul si sa mergem la mama lui(alt cartier, la et.1) pentru noaptea trecuta. Acum, vrea sa ne mutam. Doamne ajuta !
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !
Paul are nevoie de noi:
lorelei_19 spune:
Nina, e ingrozitor sa traiesti cu spaima asta! mutatzi-va de urgenta! bine ca nu s-a intamplat nimik!
Paul are nevoie de noi:
carmens spune:
Eu abia acum sunt socata cand realizez ca au fost cel putin doua cutremure mari la 22,40 aproximativ si la 23,45. Eu m-am culcat pe la 22,00 , Otilia se culcase pe la 21,00. Ea care nu se trezeste noaptea a inceput pe la 23,00 sa planga iar cand am luat-o in brate in loc sa se linisteasca ma impingea cu manutele si plangea. I-am dat lapte si am linistit-o cat de cat , a adormit dar un somn foarte agitat. Acum realizez ca de fapt ea a simtit primul cutremur pe care noi nu l-am simtit. Deoarece ea era asa de agitata n-am mai putut dormi si stateam sa o veghez, atunci am simtit cel de-al doilea cutremur. Dupa ce s-a terminat Otilia s-a linistit instantaneu si a adormit profund. Bineinteles ca eu nu am mai putut dormi o buna bucata de noapte.
Oare copii au un simt mai puternic decat al nostru ?
Otilia mea are doar opt luni.
Carmen
carmens spune:
Am uitat sa va spun ca noi suntem in Piatra Neamt unde muntii intotdeauna ne-au protejat. Daca la noi s-a simtit asa de tare cred ca in Bucuresti a fost groznic. Si noi stam la etajul 5 dar avem noroc ca e un bloc relativ nou ,din '97.
Dumnezeu sa ne aiba in paza !
Carmen
oana cretu spune:
Imi pare rau ca ati trecut prin spaima produsa de cutremur, dar ma bucur ca nu sunt victime si pagube. Eu eram pe net azi noapte, si am vazut ca cei care erau pe siteul pe care ma jucam eu erau speriati. Am preferat sa sun acum la ai mei, pentru ca, si asa erau ei speriati. Sper sa nu mai auzim, desi s-au anuntat replici mai mici! Ne rugam la D-zeu, de departe pentru voi!
oana si bebitza din burtica
(30s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
cl spune:
Bine ca s-a terminat cu bine, toata lumea este bine si sper sa nu fie prea curand unul si mai mare. Noi am stat sub tocul usii. Alex s-a cam speriat saracul, spunea ca vrea sa se termine odata, iar apoi nu mai vroia sa se culce. Am citit articolul pus de Spic de Grau si nu mai stiu ce sa cred! Stiam ca zona cea mai sigura e sub tocul usii si acum vad ca nu este! Data viitore ne luam si noi bidonul de apa si ne ghemuim langa pat. ![]()
quote:
Originally posted by valentinag
Citeam,sotul meu dormea si deodata a inceput cainele vecinului sa latre,da latra nene de ma exaspera si incepe canapeaua sa se zgaltaie si se zgaltaia...
Valentina
Never say never!
Valentina, ce rasa e cainele vecinului? Ca vreau sa-mi iau si eu unul
Claudia
madelaine spune:
Ma bucur ca toata lumea este sanatoasa. Multumim lui Dumnezeu si sa ne rugam sa nu se mai repete...ca tare e rau.. Incepind cu '77 le-am apucat pe toate si stiu ce inseamna cutremur...numai cind ma gindesc mi se face groaza... Numai bine tuturor
Madelaine si cei trei muschetari