CRIMINALII TRAIESC PINTRE NOI! RUSINE!
Raspunsuri - Pagina 5
Marina spune:
la politie nu exista nimic referitor la moartea lui? Cum asa ca un copil nu moare la 13 ani de batranete fie si copil al strazii. Cineva ar tb sa cerceteze de ce a murit. Daca nu declarati-l disparut si tot ar tb sa inceapa sa se miste ceva (asa ar tb in teorie ...)
laurajr spune:
Va amintiti ca acum 2 ani parca in Timisoara ( nu sunt sigura de data si de locatie )o fata si 2 baieti ( adolescenti din familii bune )au silit un copil al strazii sa intre in apa si nu l-au mai lasat sa iasa ? Copilul a murit , adolescentii au fost arestati dar eliberati dupa o perioada, fata care era de origine araba a plecat cica din tara ...Dzeu sa-l ierte pe copilul ala dar ceilalti ( care sunt niste criminali, nu?) nu au patit nimic...
ada spune:
Doamne, printre ce oameni traim? Va dati seama cata rautate si violenta exista in nenorocitii astia care nu pot fi numiti de fapt oameni? Este probabil numai varful icebergului iar Andy a fost de fapt victima acestor personaje care au gasit unde sa-si descarce veninul, s-au razbunat pe el pentru toata nefericirea, frustrarile si neimplinirile lor iar a doua zi probabil ca au mai putut zambi...E deplorabil. Era asa greu sa-i dea o pedeapsa si eventual o mancare calda iar apoi sa-l duca la un centru de reeducare? A fost mai simplu sa-l ucida.
Macar acum in ceasul al 13-lea sa isi faca mea culpa, macar sa se autodenunte si sa arate ca le para rau, dar ei cred probabil ca au avut dreptate! Vorba lui Ralucami, daca era odrasla mai stiu eu cui, ar fi vuit ziarele. Trebuie sa se faca ceva iar nemernicii acestia sa infunde puscaria. Din pacate asta nu-l mai ajuta pe Andy dar poate vom reflecta noi sa invatam sa respectam o viata.
Mi se rupe sufletul.
Dumnezeu sa-l odihneasca!
Ada si bb Andrei
oana cretu spune:
Si ziaristii de la "Jurnalul national" au renuntat? Sper ca nu, ca poate fac ei lumina...
oana si bebitza din burtica
(30s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
motanik spune:
Daca era odrasla cuiva suspus nu se intampla asa ceva.
Avea dreptate cineva cand a zis ca si din vina noastra sunt copiii astia in strada. De cate ori nu am trecut pe langa ei indiferenti? Stiu ca avem toti problemele noastre...dar acesti copiii pacatuiesc pt ca s-au nascut la locul si momentul nepotrivit....Sunt revoltata...saracul baiat...
cred ca ar trebui sa facem ceva...sa ne ajute un ziarist sa punem poze cu Andy si un articol bine scris care sa ajunga unde trebuie pt a fi demarata o ancheta...Cine ne ajuta? Adrianangi, poti??
Nu stiu ce sa mai zic...in ce lume traim? Unde ne indreptam? Am ajuns sa fim atat de rai oameni intre oameni...
Doamne, ai grija de Andy si odihneste-i sufletul de copil si fereste de asemenea tragedii!
Andra
http://community.webshots.com/album/170190778fEpvgj
ghinetz spune:
chiar nu ne-a mai ramas decat sa ne rugam pentru sufletul lui?
daca stiti ca se mai misca ceva, dati-ne de stire. nu cred ca ziaristii renunta asa usor. sau si pe ei ii intereseaza doar cazurile care le aduc cititori...?
mi-e sufletul greu cand ma gandesc ca acesti oameni ne pot fi vecini, colegi... cata rautate au putut aduna in ei de si-au revarsat-o asupra unui tanar fara aparare? si cum de ne mai pazeste Dumnezeu? ne da asa, cate o "zgaltzaiala", dar oare e de ajuns???
OANA SI STEFAN-VLADIMIR
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Anina_n spune:
Sper ca jurnalistii sa reuseasca sa scoata la iveala ce s-a intamplat si cine sunt cei care i-au luat viata lui Andy !
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !
Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm
CryssUK spune:
Dumnezeu sa il odihneasca in pace! Macar pe lumea cealalta sa aiba liniste,ca viata pe lumea asta i-a fost grea.
M-a intristat si revoltat povestea asta si cel mai tare ma doare ca nu putem face nimic, sau aproape nimic!
Ma gandeam ca ar putea fi sesizata Directia pt Protectia Copilului,vreo fundatie ''Salvati Copii'' sau chiar un for international care se ocupa de copii si de astfel de cazuri.
Dar pt asta banuiesc ca tb gasit cel putin certificatul de nastere sau BI al lui Andy.
O varianta mai pasnica , dar cu destul de mare impact asupra oamenilor ar fi sa scrieti la ziarul Formula AS detalii la www.formula-as.ro Este o pagina intitulata Scrisoare deschisa si cititorii pot scrie despre chestiuni cea de fata.Din cate stiu eu poti include si nume acolo,dar poate ar tb sa verifici intai daca nu-i incalci vreun drept domnilui criminal.Poti scrie ceva de genul D-l Grigorescu....
E f probabil ca scrisoarea sa fie publicata pt ca este un caz deosebit ,iar redactorii revistei sunt f receptivi la astfel de cazuri, chiar daca (din cate stiu eu) nu se ocupa de anchete.
Fiind un ziar de f mare circulatie, banuiesc ca ar putea sesiza intr-un mod mai taios mass media.
Cristina
icradulescu spune:
din pacate au incercat si presa si tv-ul sa afle cate ceva dar din pacate nu mai exista nici un martor(oficial)dar pe la coltul blocului se vorbeste cum s-a intamplat totul cine cum cand dar.......acum de dimineata am vazut lumanari la fiecare scara dupa ce ajung acasa vin cu detalii