CRIMINALII TRAIESC PINTRE NOI! RUSINE!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Manolache spune:

Daca se insista destul de mult se poate afla de la politie care e adevarul si in ce stadiu se afla cercetarile . In Romania se rezolva multe , dar DOAR cu insistenta . Multa insistenta, cereri , audiente. Important e ca se poate afla . Bucurestiul si Politia Romana nu sunt totusi formatiuni tribale , hai sa fim seriosi. Politie trebuie sa aiba declaratii ale martorilor , trebuie sa existe un certificat de deces cu cauza mortii , etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Mda, asa cred si eu, dar in cazul asta taman politia e vinovata deci sigur se incearca musamalizarea....Si zice icradulescu ca lumea vb la colturile bloculrilor...probabil se tem si oamenii sa mai declare ceva oricui...

Andra
http://community.webshots.com/album/170190778fEpvgj

Mergi la inceput

Motanik , problema in Romania e ca suntem PREA obisnuiti sa vorbim pe la colturile blocurilor in loc sa luam o decizie , in loc sa ne asumam o raspundere sau o actiune. Daca romanii n-ar mai vorbi asa mult pe la colturi in soapta si fara simtul raspunderii , si nu ar mai tremura din toate incheieturile de frica "semnaturii" din declaratie, poate cei care incearca sa musamalizeze nu ar mai fi atat de siguri ca vor reusi. Problema e cine se incumeta sa faca lumina ? Nimeni ! nu mai bine barfim un pic cu vecinii si ne intoarcem la caldurica acasa ? Ca oricum... "statu-i de vina"

Revin la ideea exprimata anterior... daca se vrea, se poate face ceva. Presa are iarasi un rol important , dar numai cu sprijinul oamenilor care stiu ce s-a intamplat.

O intrebare pentru icradulescu : stii cumva care din vecini au dat declaratii la politie ?

La urma urmei , care sef de sectie, care a pupat multe maine pana sa ajunga acolo , isi risca pielea si functia pentru un "sectorist" din ograda lui care a omorat in bataie un copil al strazii ??? Nu-i e mai usor sa-i faca dosar penal , sa-l dea afara si sa-l dea pe mana justitiei ? Judecand locic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns icradulescu spune:

politia nu a primit nici odeclaratie fiinca nu sa intamplat nimic"un aurolac beat a murit" deci a fost politia dar culmea nimeni nu a auzit nimic!

Mergi la inceput

Vad ca deja am uitat si noi , ca si restul lumii povestea...

Pacat... si trist...

Mergi la inceput

Nu, nu am uitat povestea, dar ce putem face noi in acest caz? Am rugat ziaristii de pe forum sa ne ajute...sa ne dea idei...Si nimik. Daca facem o scrisoare semnata de multi din noi in care sa cerem adevarul in cazul mortii lui Andy...Avem dreptul, ca simpli cetateni, sa cerem sa stim ce s-a intamplat?

Andra

Mergi la inceput

Motanik , ca "simpli" cetateni avem mai multe drepturi decat s-ar crede. Personal cred ca vointa lipseste. Cel care a postat acest subiect nu ne mai da detalii, probabil nici nu mai exista detalii de dat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Salutare.
Abia acum am citit acest trist thread.
Exista cumva cineva pe forum care sa ne spuna cum putem proceda in astfel de cazuri? Trebuie neaparat sa facem ceva, e mai usor pt. cei din Ro. Dar nu stiu de unde trebuie inceput. Daca nu ai nici o relatie cu persoana respectiva ce se poate face? In plus, cu toata durerea din suflet, ceea ce am aflat aici pe forum sint zvonuri, deci ce faci cind ai o banuiala despre o crima si vrei sa-i urmaresti in justitie pe cei pe care ii banuiesti??? Vreun avocat pe forum?

Mergi la inceput

Deci ce ziceti de ideea de a produce o scrisoare cu multe semnaturi prin care sa cerem deschiderea unei anchete in cazul mortii baiatului?

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

manolache, daca te uiti cu mare atentie, icraradulescu tocmai a postat un mesaj inaintea ta, deci...

Mergi la inceput