CRIMINALII TRAIESC PINTRE NOI! RUSINE!
Raspunsuri - Pagina 4
danielac spune:
mare pacat!
Dumnezeu sa-l odihneasca!
Dana si Diana-Maria
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac
ralucami spune:
Doamne Dumnezeule! Am pielea de gaina si imi tremura mainile ingrozitor! Nu este posibil asa ceva! Chiar nu mai exista dreptate?!?!??! Trebuie sa se faca ceva, trebuie ca cei vinovati sa plateasca! Intr-adevar ca si parintii lui sunt vinovati. Femeia care l-a nascut-nu pot sa ii zic mama!!- chiar nu a avut nici un gram de sentiment matern, chiar nu a interesat-o nici o clipa ce se intampla cu baiatul care i-a dat viata?? Revoltator!!!Ma gandesc ca pe zi ce trece se merge pe principiul " unii sunt mai egali decat altii". Pt ca acest baiat a fost singur pe lume si pt ca nu are parinti cu bani, relatii, influienta se incearca o musamalizare a cazului, daca nu chiar o ignorare. La urma urmei e unul de pe strada, ce ne intereseaza? Nu!!
Ma intreb daca ar fi fost vorba de copilul mai stiu eu carui om politic sau al unuia de afaceri, atunci ar fi bubuit canalele de stiri si ziarele. Dar asa! Ce barbarie! Dumnezeu sa il odihneasca in pace!!![]()
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Dena spune:
quote:
Originally posted by korinna
Ceea ce povestesti tu..este desigur foarte trist...e regretabil
Insa ma intreb cum prima ta postare e exct acest subiect incisiv??!!!Si plin de greseli..??!!!
Oricum..daca ceea ce ne spui..e real...e pacat de sufletul ala!!!
Corina mamika de 2 baietzi
http://community.webshots.com/user/korinnay
Corina , daca ai fi citit cu mai multa atentie cele cateva randuri postate de Iulian ai fi vazut ca si el este un copil al strazii si fireste ca este marcat si revoltat de acest nepermis incident si poate chiar asta l-a determinat sa isi descarce durerea aici... iar datoria noastra a societatii DC este sa sprijinim si sa contribuim cu putinul nostru si nu sa ne erijam in roluri de judecatori cinici ...
Iar greselile de care vorbesti nu sunt atat de abundente pt un copil care a crescut pe strada...
Ar fi trebuit ca inainte sa te grabesti sa postezi sa te pui o secunda in locul lui... mai cu seama ca esti mamica de doi baieti...
Fara suparare!!

Denisa si bebica din burtica - 36 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi
Dena spune:
quote:
Originally posted by Manolache
Imi pare rau de ce vad aici , si desi nu imi vine sa cred ca asa ceva se poate intampla in Ro lui 2004 , sunt constient ca e adevarat. Ce m-a intrigat cel mai tare la acest subiect foarte trist de altfel a fost prima reactie care a avut loc, cea a korinnei, care foarte "afectata" de subiect , a fost in primul rand tentata sa suspecteze. Korinna , fara vreun motiv aparte scriu si eu acum PRIMUL meu mesaj pe acest forum , pana acum am fost doar spectator, si cu tot respectul , aceasta suspiciune tipica as putea zice, romanilor , si sarcasmul care o acompaniaza intotdeauna , nu cred ca au ce cauta intr-o discutie in care subiectul e un suflet omorat.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi
Dena spune:
quote:
Originally posted by mamicaluitheo
Am urmarit acest subiect de cand l-a postat ic.
cuvintele sunt de prisos.......dar nu ma mai mira nimic ,. absolut nimic.
criminalii nu sunt pedepsiti, iar cei care fura o coaja de paine sunt ucisi.........trist, dar adevarat.
trebuie sa facem ceva, ic chiar nu a fost niciun martor, nici macar un prieten de al lui andy?
nici un alt vecin intreg la minte?
Madelaine scrie si tu cu litere mici, ca o sa credem ca tipi la noi, no offense plizz.
andreea mami lui theo si florin
iar cei care fura miliarde sunt...MILIARDARI !!
si noi vrem dreptate!! ...chiar vrem.
icradulescu spune:
m-am interesat mai amanuntit si spre surprinderea mea totul este la trecut,nici un vecin nu -si mai aminteste nimic,la politie nu este nici o inregistrare,nu se stie la ce spital a fost dus Andy.Ce am putut sa aflu:Andy a spart o boxa la subsolul unei scari de bloc,propietarii(2)l-au prins si l-au batut rau de tot.La venirea politiei a intrat in alta repriza de bataie.Venind salvarea l-a luat si l-a dus la spital unde peste o ora a murit;din spusele mamei lui Andy totul era facut praf in el(am auzit de la copiii de la bloc).Am auzit ca astazi au fost si cei de la TV si ceva Ziare dar nu au aflat nimic totusi ma bucura reactia avuta de "Jurnalul National" care a facut tot posibilul sa afle mai multe dar.................
Sper din tot sufletul ca unii dintre noi sa invatam din aceasta intamplare nefericita ca inainte sa aduci pe lume o fiinta trebuie sa iti asumi responsabilitatea pt tot restul vietii!!!!!!!!
Marina spune:
cele care l-ati cunoscut! Nu stiu daca e posibil dar nu puteti voi face o sesizare la Politie? Macar o scrisoare, un telefon, un email (daca o avea Politia asa ceva), sa li se atraga atentia ca Andy nu era totusi singur. Sau, de acord mama are vina principala dar nu puteti sa o sfatuiti sa depuna plangere, sa ceara rezultatele autopsiei, sa fie mama macar acum in al x-lea ceas?
icradulescu spune:
la politie nu exista nimic,s-a interesat Jurnalul National,mama lui nu mai este de gasit.
simi spune:
Nu-mi vine sa cred! Am si eu un baietel de 13 ani si cred c-as face moarte de om sa-l atinga cineva! Nemernicul ala care l-a batut nu trebuie lasat nepedepsit (sau nepedepsiti), dar ce ne facem cu marea cloaca numita "Politia Romana"? Cum sa omori un copil?
Doamne, am ajuns niste salbatici, nici un animal nu face ce face omul! Ce vina a avut copilasul ala ca s-a nascut intr-o familie de iresponsabili?
ghinetz spune:
cu lacrimi in ochi urmaresc tot ceea ce scrieti despre andy. si nu-mi vine sa cred ca e posibil ca acum nimeni sa nu-si mai aminteasca nimic. e vorba totusi de viata unui om, fara importanta ca traia pe strazi sau nu. "toti tac". dar noi?! nu putem oare face nimic?
OANA SI STEFAN-VLADIMIR
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"