Listeria !!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna fetelor!Sunt si io o mamica de 4 luni speriata toata sarcina de listeria care a ajuns 1/640 dar a fost totul bine si am o fetitza super sanatoasa.
Am facut tratamentul cu ampicilina pina la 8 luni,echografi toata sarcina si a fost totul ok.
Ce am vrut sa spun e sa nu va speriati daca se trateaza si se mentine sub control totul se termina cu bine.
Si ce este mai important fetitza a avut testul de listeria negativ deci fara nici un pic de listeria.Deci....curaj totul va fi bine

va pupam laureta si inisa mica

http://community.webshots.com/user/laureta1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Babygirl, bineinteles ca la titrul de 1/160 nu se face tratament deoarece nu este pozitiv.
Am citit pe un site sa nu tii mancare gatita mai mult de 24 de ore la frigider, si de asemenea sa nu tii mancarurile gatite altaturi de celelalte la frigider.

Laureta, de cate ori ai facut tratamentul cu ampicilina? A dat macar rezultat sau nu?

Crinuta si bb din burtica 31+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Crinuta, eu nu mananc decat mancare proaspat gatita...S-ar putea sa fi luat contact cu bacteria cand cumparam branza si smanatana de la o batranica de la tara. Nu mai fac asa ceva!

Va multumesc din nou tuturor! Sunteti extraordinare. M-ati ajutat mai mult decat toti doctorii pe la care am fost! Sper sa ramana deschis acest subiect si sa fie de folos la cat mai multe.

Mihai, dragul meu, iti multumesc pt idee...Uite ca a functionat! Te iubesc!

Adina / 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

buna fetelor

crinuta tratamentul l am facut toata sarcina 2 saptamani ampicilina 2 saptamani pauza si dupa aia analiza,si tot asa.
ce este bine e ca listeria nu e trecut placenta eu zic din cauza tratamentului.
fetelor aveti grija cu mancarea negatita termic si branzeturi de la tarani pastrama mici ETC ETC ETC ETC

imi cer scuze de scris da scriu cu fata in brate si cu o mana

va pupam laureta si inisa mica

Mergi la inceput

Laura Miu, mi se pare foarte intersant faptul ca ai tratat Listeria cu tratament homeopat, asa ca poate ne spui si noua la ce medic mergi, pentru a mai avea o alternativa.
Din ce vad eu nu intotdeauna ajuta Ampicilina, si e bine de stiut ca mai exista si o alternativa. Tu ai intrebat atunci daca pastilutele acelea il pot afecta pe bb?

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Laureta, pai tocmai ca am o grija exagerata. Nu mananc decat cascaval, lapte nu beau, iar in rest numai mancare gatita.
Tratamentul cu Ampicilina a fost cu tablete, si daca da ce concentratie, de 500?
Sigur nu trebuie facut tratament pentru titru 1/160?
Babygirl, ti-ai mai repetat analiza? Eu am fost ieri si astept rezultatul intr-o saptamana.

Crinuta si bb din burtica 32+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura miu spune:

Crinuta, tratmentele homeopate sunt naturale 100% si nu afecteaza sarcina nici 1%.
Eu, desi ampicilina este suportata in sarcina, am vrut sa gasesc solutii ptr problemele mele fara a lua medicamente pe parcursul sarcinii, asta cat este posibil, si inainte de a lua trat cu ampicilina am mers la medicul meu homeopat si mi-a prescris acest remediu cu PULSATILLA (7 pastile de 2x/zi) si daca nu-mi trece sa incep cu ampicilina.
Am zis dr meu homeopat ptr ca dansul m-a ajutat sa raman insarcinata, mi-a format o imunizare a corpului, am luat tratament ptr greturile din prima luna, ceaiuri ptr arsurile din perioada sarcinii si acum voi lua un remediu ptr usurarea travaliului.Deci am mare incredere si mai ales ii multumesc ptr tot ajutorul acordat si un lucru f important nu am luat nici un medicament in timpul sarcinii.

..ptr orice nelamurire te rog sa ma intrebi si te ajut cu placere, asta daca esti din Bucuresti

laura si bb 38+

quote:
Originally posted by crinuta

Laura Miu, mi se pare foarte intersant faptul ca ai tratat Listeria cu tratament homeopat, asa ca poate ne spui si noua la ce medic mergi, pentru a mai avea o alternativa.
Din ce vad eu nu intotdeauna ajuta Ampicilina, si e bine de stiut ca mai exista si o alternativa. Tu ai intrebat atunci daca pastilutele acelea il pot afecta pe bb?

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMazilu spune:

SI eu repet analizele la 6 sapt. Am titrul 1/160. Asa ca din iulie tot fac analize la Cantacuzino pt Listeria. Nu a crescut, a ramas 1/160.

Mergi la inceput

Merci mult Laura. Sper sa nu fie nevoie de nici un tratament, macar sa ramana titrul asa.

Pentru mine este un mister cum la Medsana imi iesise negativ, si apoi peste nici 2 luni sa imi iasa la alt laborator 1/160. Mi se pare cam ciudat, mai ales ca am o grija exagerata cu mancarea.

Simona, esti si tu insarcinata?

Crinuta si bb din burtica 32+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Dragele mele, sunteti minunate! Sanatate maxima tuturos, toate cele bune si ale harului!

Adina / 9+

Mergi la inceput