Copilul disparut
Raspunsuri - Pagina 9
energy spune:
quote:
Originally posted by Sibylle
Dar cum a ajuns copilul asa de departe si n-a fost vazut de nimeni?? Atātia km, atātia oameni in jur si nimeni nu a dat de el?? Cine e vinovat? Cine n-a facut ce trebuia?
cum cine e vinovat???
AUTORITATZILE SUNT VINOVATE!! ELICOPTERUL SI CAINII DRESATZI TREBUIAU S-APARA DIN PRIMA ZI/NOAPTE, NU DUPA 4 ZILE. Tzara nimanui, asta e...tragedie din vina nesimtzirii unora si a indolentzei (elicoptere aveau destule si caini dresatzi se gasesc peste tot... bunavointza nu exista).
Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-i aibe-n grija pe parintzii lui.
"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
poze la http://community.webshots.com/user/energy1602
alinamoro spune:
Totusi,eu nu inteleg cum nu l-au gasit in 6 zile.Chiar daca era la 10 km de manastire tot putea sa-l gaseasca.Eu nu cred ca el facuse 10 km deja cand ei au inceput cautarile,adica a doua zi.Plus ca au avut elicoptere,caini,infrarosii....Nu pot sa cred! E tragedie pt.bietii parinti.

D-zeu sa il odihneasca pe Valdut!
Alina & Dragos
(2,5 ani)
pozici
motanik spune:
\Ne rugam pt sufletelul lui si pt familia lui sa fie tare! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, ca de iertat ce sa-i ierte unui copil?
Mare durere....
vikinga spune:
E groaznic de dureros........ Am urmarit tot ce s-a intimplat cu speranata ca totul va fi bine.Eu cred ca saracutul copil a murit cu zile.Cit de greu apasa pe suflet o asa neorocire...Dumnzeu sa il aiba in paza pe micul ingeras. E tare nedrept ce a lasat sa se intimple.Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109
ionela-roxana spune:
Nu-mi vine sa cred!
Cand am citit mesajul in care scria ca a fost gasit si ca traieste am sarit in sus de bucurie,insa acum................nu ma pot gandii decat la suferinta lui de atatea zile!
Groaznic.....cu ce putea sa greseasca un copilas atat de dulce de i sa intamplat un lucru atat de chinuitor!
Ingereii sa-l aiba in paza!INca nu pot sa cred!
A fost cautat cu caini,acestia in mod normal trebuia sa-l gaseasca,nu a plouat sa se stearga urmele!Ce so fi intamplat doar Dumnezeu stie!
Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
lilib72 spune:
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.Speram din tot sufletul sa fie gasit teafar, Dumnezeu nu a vrut sa fie asa...
roxana1974 spune:
Sunt prea multe intrebari care-si asteapta raspunsul si mai ales cum a ajuns acolo mititelul de el...imi vine sa urlu cand ma gandesc la suferinta lui saracutul, nemancat si nebaut atatea zile si acum bietii parinti care raman marcati pe viata... Doamne ai mila de ei...
Cat spune:
Cumplit!

Dumnezeu sa-l odihneasca pe ingeras!Am tot sperat sa-l gaseasca si sa se termine cu bine...Bietii parinti!![]()
Catrinel si Daria Maria
http://community.webshots.com/user/daria_maria
Sabina spune:
E inca o dovada de nepasare si incompetenta!! Mi se face parul maciuca cand imi dau seama in ce mediu traiesc copii nostri...
Saracul baietel, Dumnezeu sa-l odihneasca.Cred ca parintii sunt in pragul nebuniei.
Sabina si
Sofia Galagia
liviujuristul spune:
Deznodamant tragic,
La stirile de la ora 14,00,TVR,s-a anuntat ca a fost gasit copilul intr-o rapa la 10 km de manastire ,dar este mort.Cei de la ambulanta spun ca nu se mai putea face nimic,pentru-ca era deja mort,dar ceilalti de la fata locului spun ca mai avea suflare .Sper ca cei de la ambulanta nu au facut ca si in alte cazuri cand nu si-au dat interesul sau mai groaznic au abandonat bolnavii pe trotuar.
Se presupune ca ar fi vorba de o rapire.Oare este un zvon care sa distraga atentia organelor de cercetare de la asupra PARINTILOR.
Din punct de vedere juridic parintii se fac VINOVATI de pierderea si moartea copilului.
Ca jurist si parinte la doi copii nu le acord nici un fel de circumstante atenuante.Trebuie sa plateasca pentru neglijenta crasa de care au dat dovada.Nu exista motivatia ca ai pierdut un copil,COPILUL nu este o batista.Nu pot sa-mi explic ca parinte sa constati ca Ti-a disparut copilul.Unde ti-a fost capul?Si unde mai pui ca cei de acolo au dat disparut copilul cam tarziu...!!!astia mai pot fi numiti parinti?
La Romani este o vorba : "de copil sa ai grija ca de ochii tai sau copilul este mai presus de viata mea ".
Parinti lasati alte preocupari cand mergeti undeva ,copii sa va fie principala preocupare ,siguranta lor.