Copilul disparut

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by liviujuristul
Din punct de vedere juridic parintii se fac VINOVATI de pierderea si moartea copilului.

bine ca s-a gasit si vinovatul sa doarma liviu linistit la noapte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviujuristul spune:

Nu va suparati,de ce sunt vinovate autoritatile si disculpati parintii daca mai pot fi numiti parinti???
Autoritatile ,in Romania ca si in alte state au obligatia ca de la data declararii oficial a disparitiei sa caute 5 zile,in care sa puna in miscare tehnica si personalul pregatit pentru situatii de un anumit caracter.Daca in aceste zile nu se gaseste ceea ce se cauta, din oficiu se suspenda cautarile.Aducetiva aminte de un caz international, de avionul utilitar prabusit acum 2 ani in jungla .Autoritatile au suspendat cautarile dupa 3 zile.A fost gasit avionul cu cele doua persoane,moarte, de niste aventurieri care de placere erau prin zona, explorau tinuturile si nu stiau de prabusirea avionului.
Apropo,pe toate canalele s-au aratat imagini filmate la rapa cu pricina pe timpul cautarilor,imagini filmate atat de politie cat si de cameramanii diferitelor telviziuni cat si de amatori.Atunci cum se explica aparitia copilului dupa sistarea cautarilor si CULMEA gasit chiar de unul din parinti in locul care a fost "maturat" de autoritati cat si de amatori,voluntari??? Ce ascund parintii???
CUM poti pierde un copil ca pe o "batista"?,am mai intrebat,parca.

Imi cer iertare daca am fost mai dur cu analizarea,dar nu uitati ca viata este mai,mai dura si nu te iarta.
Nu poti numi greseala pierderea unui COPIL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Bun, si mie mi se pare cusut cu ata alba cazul asta. Insa sper ca o ancheta va face lumina cāt de cāt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Am auzit si eu....saracul copil.
Si eu m-am rugat sa fie in viata si sa apara.
Doamne da sa-l gaseasca in curand!

maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Vladut a murit. Acum ma uit la stiri. L-au gasit intr-o rapa din padure, era inca in viata, spun ei, dar se pare ca trupul sau micut n-a mai rezistat.Dumnezeu sa-l ierte!

Scuze, vad ca stiati deja.

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

saracul sufletel.......saracii parinti!
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

Saracutul copilas. Ce o fi fost in sufletelul lui zilele astea? Dumnezeu sa aiba grija de el.

Gabriela (DPN 9 martie) & Laura (9 aprilie '01)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Si daca e cusuta povestea cu ata alba, tot nu se mai poate face nimik. Copilul nu mai e...Ingrozitor. Dar Liviu pe undeva are dreptate, daca a fost gasit la 10 km inseamna ca zona a fost rascolita in timpul cautarilo...sau poate copilul nu a vstat intr-un loc? Si mai umbla o teorie conform careia un caine a dus anchetatorii pana la chilia unui calugar care initial a negat orice contact, pt ca a doua oara sa spuna ca a vazut copilul, ba chiar i-a vorbit. Pai daca vezi un copil de 5 ani singur in padure tu il intrebi ce mai face???? Nu se poate asa ceva, calugarul ala trebuia sa ia copilul si sa il duca imediat la manastire sau, ma rog, undeva unde sa aiba grija de el si sa il inapoieze familiei. Cum se poate sa fim atat de neglijenti?
Si, pe de alta parte, cand a observat disparitia copilului, mama cat si cum si unde l-a cautat? Pt ca in 5 min cat de departe poate merge un copil si singur?
Oricum, sunt convinsa ca nici ea si nimeni nu a dorit sa se ajunga aici si inca o data ne rugam pt micut si pt familia lui.
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

eu cred ca a fost rapit si dus departe de locul disparitiei, cu vreo masina. altfel, nu stiu cum ar fi mers un baietel 10 km pe jos, nemincat, nebaut, pe frigul care se lasa acolo noaptea. rapitorul s-o fi speriat cind a vazut vilva din jurul cazului, si l-a "scapat" cu buna stiinta in acea ripa, pentru a diminua sansele ca baiatul sa scape si sa-l recunoasca pe rapitor.
daca baiatul ar fi fost prin padure, ciinii ar fi simtit mirosul lui, cit de cit, dar se pare ca nu au simtit nimic.

e ingrozitor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nu imi vine sa cred ca a murit!!! Asa m-am bucurat cand am aflat ca l-au gasit si este in viata...ma gandeam ca mai exista minuni...
Ce o fi in mintea parintilor acelora!!
Liviu cred ca pedeapsa cea mai mare nu este cea care ti-o aplica justitia in cazurile astea...ci faptul ca vei trai restul vietii cu cosmarul ca daca ai fi fost un pic mai atent, copilul tau ar fi trait...e o tortura...iti spun eu!!!

Sinzi si David
Poze NOI-NOUTE cu David la 20luni

Mergi la inceput