Copilul disparut

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

sunt cu lacrimi in ochi, nu ma mai pot opri din plans. cred ca n-a fost o stire vreodata care sa ma fi afectat mai mult decat asta...copilasul ala era o frumusete. ma tot gandesc la ce spunea liviu...toata lumea are partea ei de vina, si e pacat ca baietelul asta dulce a trebuit sa platesca atat de scump!!! nu e drept!!!

pentru sufletelul lui curat!

Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Chiar ca e cea mai trista stire auzita la tv. Saracutul baietas! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!Sunt cutremurata si nu ma gandesc decat la ce o fi fost in mintea si sufletelul lui in toate zilele si mai ales noptile in care a stat singurel in ditamai padurea rece. Sufletelul lui e acum cu ingerasii si or sa aiba grija de el. Dumnezeu l-a vrut acolo sus.
Liviu: e usor sa arunci cu piatra.

Magda si bb Alex puisor

http://community.webshots.com/user/edyalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Liviu daca sustii ca parintii au vrut sa-si omoare copilul da-mi voie sa spun ca esti de-a dreptul cinic si nu ar tb sa aduci acuzatii asa usor

Ca e vorba si de neglijenta e drept da spuneti-mi mie cati dintre noi nu si-au scapat copilul din oki macar o secunda? Uite mie una mi s-a mai intamplat sa tresar uitandu-ma disperata in jur unde e copilul in timp ce era in spatele meu si eu nu observasem ca s-a miscat.

Doamne pazeste de asa tragedie!

*acesta este un mesaj personal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Am gasit abia astazi o stire intr-un ziar despre cazul Lui Vladut:http://www.expres.ro/investigatii/?news_id=169775&PHPSESSID=adb7621a75ffc430fe26e2035dfed587"Unchiul sau, Victor Georgescu, a declarat ca o echipa de la National Protguard Ovidius l-a gasit pe baiat intr-o ripa, in jurul orei 11.00, baiatul aflindu-se intr-o stare avansata de deshidratare. Potrivit lui Victor Georgescu, zona in care a fost localizat Vladut a fost stabilita in baza indiciilor date de mai multi clarvazatori""Medicii legisti au stabilit dupa primele examinari ale copilului ca a murit din cauza inanitiei si a deshidratarii. Purtatorul de cuvint al Ministerului Public, Simona Frolu, a declarat, ieri, ca o echipa de criminalisti verifica urmele din zona in care copilul a fost gasit. Pe de alta parte, Simona Frolu a afirmat ca medicul legist, care a examinat corpul lui Vladut Tudor imediat ce a fost gasit, nu a constatat nimic ce ar putea conduce la alta concluzie a mortii decit aceea ca micutul a murit din cauze naturale, ca urmare a lipsei hranei si apei. Totodata, procurorul de serviciu al Parchetului Tribunalului Tulcea participa, alaturi de medicii legisti, la necropsierea cadavrului baiatului. Potrivit sursei citate, luni, anchetatorii vor transmite conducerii Ministerului Public un raport complet privind imprejurarile in care micutul a decedat. Sute de politisti, jandarmi, echipe specializate in operatiuni de depistare de persoane, localnici, jurnalisti, chiar si clarvazatori l-au cautat pe Vladut timp de sase zile, neintrerupt. Familia Tudor este din Constanta si mai are un baietel de trei ani." Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

D-zeu sa-l odihneasca!!!Trist, foarte trist!!!

Eu si acum sunt cu lacrimi in ochi...Oare de ce???Bietul copilas!!!
Marina, sunt perfect de acord cu tine...nu trebuie sa judecam parintii pentru acea clipa de neatentie...oricui ni se poate intampla..<DOAMNE FERESTE!!!> Sunt destul de amariti si asa, nu cred ca mai au nevoie de reprosurile oamenilor!!D-zeu sa le dea multa putere sa treaca peste!!!

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oake spune:

Mie in toata povestea asta ceva imi da cu minus... 10-15 km e o distanta prea mica pt. a presupune ca nu a fost cercetata, dar prea mare pt. un copil sa o fi strabatut singurel...
Nu am nici un scenariu in minte pt. ca lipsesc destul de multe date din ecuatie..
Tot stau si intorc pe toate partile... daca l-a rapit cineva, pai atunci ieri cand s-a anuntat recompensa de 10.000 dolari, l-ar fi adus probabil si ar fi spus ca l-a gasit..
Ca se spune ca a murit de inanitie, deshidratare, hipotermie, etc... cum a ajuns totusi asa departe???
ELicopterul sigur a acoperit o arie mai mare de 10-15 km..
Nu stiu.. oricum imi da cu minus..
Dar nici cu pietre in parinti nu as da ca liviujuristul.. e tare usor sa faci asta... din cate spunea mama lui vladut doar vreo 3 minute l-a scapat din ochi, si el se juca la marginea lizierei... cum sa te gandesti ca se va intampla o asemenea minunatie???

Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza

http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Nu pot, nu vreau sa cred asa ceva.... nu pot....
nu pot nici macar sa ma gandesc!
SINCERE CONDOLEANTE FAMILIEI!
DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE!

4 ani - februarie 2004
http://community.webshots.com/user/cristinat7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Numai la el ma gandesc si ma pun in situatia parintilor, daca eram eu??? Cred ca as fi innebunit de tot.Oricui ni se poate intampla sa-i pierdem 1-2 minute din ochi. Sunt data peste cap, nu-mi vine sa cred si nu pot sa cred ca cineva poate sa-i faca rau unui sufletel nevinovat...nu pot sa cred ca exista asemenea "oameni".
Doamne, pazeste-ne pe noi si copilasii nostri si intareste-i tu pe parintii ingerasului!!!!!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Si eu numai la Vladut ma gindesc, cum a ajuns el acolo? Ce s-a intimplat de fapt? Eu zic ca nu putem zice numai ca asa a vrut Dumnezeu, asa a fost sa fie.. Baietelul acesta a murit cu zile si s-a chinuit mult prea mult. Inainte de ajunge in rai a trebuit sa treaca prin iad....Oricit de greu ne-ar fi sa recunoastem pt ca suntem parinti la rindul nostru, dar da e adevarat, cred eu ca si parintii au o parte de vina. E responsabilitatea noastra sa avem grija de ei. De ex a fost un caz aici cu o mama care a iesit numai pt citeva secunde din camera copilului si in timpul acesta copilul s-a catarat pe ceva si a cazut de pe geam de la etajul 4. Inafara de durerea imensa pe care mama deja o avea, da a fost pusa sub acuzatie pt ca nu si-a supravegheat copilul. Au fost cazuri la noi cind femeile inchideau cu cheia copii in casa si plecau la o vecina iar in urma casa ardea cu tot cu copii. Da un accident dar din vina parintilor au murit copii. Nu putem gindi numai din punctul de vedere al parintilor, ca si noua ni se poate intimpla, ci din punctul de vedere al copilului, al drepturilor lui de a fi protejat de catre noi. Si eu ma intreb de ce apare acea masina stationata in povestirile mamei, nu cumva ca sa fie ca o eventuala scuza a neatentiei lor pe un termen mai lung? O padura pustie, doi parinti si un gratar(poate ceva alcool si stare de somnolenta) si un copil. Putere se numeste oare daca dupa 4 zile ea renunta si pleaca acasa? Nu stiu ma intreb si eu...Eu cred ca as fi scurmat pamintul zi si noapte...Apoi acel calugar. De ce a mintit prima data politistii? Ce avea de ascuns? I-a facut ceva rau copilului sau se simtea si el vinovat ca nu l-a ajutat cum trebuie. Ce fel de om credincios esti daca minti ca sa-ti aperi pielea, sau lasi un copil de 5 ani fara ajutor? Sta departe de lume cica ca sa se roage si cind Dumnezeu ii trimite un inger pe pamint acest copil, calugarul nu e in stare sa-l protejeze. Pai ma gindesc si eu asa ca nu am de unde sa stiu ce a fost, dar un copil de 5 ani ratacit sau pierdut plinge dupa mama si tata, ii este foame si stete, ii este frica. Vede o casa, un om si-i arata acestui om starile lui, acel om ce face? Intr-o padure intinsa o minastire o casa de calugar si un copil mic plingind. Oare asa de grea a fost ecuatia pt calugar ca trebuie sa dea ajutor? Eu zic ca delasare si nesimtire si poate prostie. Si apoi politia alta parte din vina pt ca dupa cite se vede nu si-a facut destul de bine treaba! Daca ei nu l-au gasit nu inseamna ca el nu era in padure ratacind poate ca nu l-au cautat cum trebuie!Nu se leaga treba cu furatul. Pt ca atunci cum a juns mai intii singur la calugar si apoi cum de nu au fost gasite alte urme de violente. Pt ce sa-l fure? Iar 10km nu e o distanta asa de mare, evorba de un copil ratacit 6 zile!Dar in sfirsit numai Dumnezeu stie ce a fost acolo.Dumnezeu sa-l aiba in paza pe micul ingerasVikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acinorev spune:

vikinga, parca ai fi scris cu vorbele mele! ma doare sufletul pentru acest copilas care nu mai este. eu una, daca as fi in locul mamei lui nu mi-as putea ierta niciodata moartea copilului. n-as mai putea trai in pielea mea.

Mergi la inceput