Copilul disparut

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Nu ma vazut poastarile de pe pagina 5.
E cumplit ce traiesc parintii copilului. Cred ca as inebuni.. nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva... Dumnezeu sa le aduca alinare in suflete. Imi dau lacrimile! Nu pot sa imi imagiez cat a suferit bietul copilas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

ce-i cu stirile astea contradictorii? ba ca traieste, ba ca e mort, ba ca a murit acuma, ba aseara?!

e ceva in neregula... vor sa ascunda ceva?!;((((((((((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

asa e cica l-au gasit intr-o rapa langa manastire, nu avea pe corp urme de violenta. Cel care l-a gasit spune ca avea puls si a murit in drum spre spital, dar medicul de pe salvare spune ca era mort si banuieste cum ca ar fi murit aseara.Oricum a spus ca au incercat tot ce se putea sa-l resusciteze dar a fost degeaba.

Mie una inca imi vine sa urlu. Daca era in rapa, langa manastire, adica aproape de locul unde s-a pierdut, ce naiba le-a luat 6 zile sa-l gaseasca daca l-au cautat pana si cu elicopterul acela cu infrarosii de detecteaza caldura. Pana la urma a murit cu zile pt ca actiunea de cautare a fost cam haotica? Ce-o fi fost in sufletelul lui 6 zile in rapa aia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Of, ce tragedie!!!!! Bietul copilas...Cat a indurat el frig si spaima in aceste sase zile. Intr-adevar, aici este numai vina celor care, cica, l-ar fi cautat. Cum sa treaca pe langa rapa aia fara sa se uite? E greu sa mai zic ca sper ca parintii sa treaca peste asta, caci imi imaginez ce este in sufletul lor. Mi se rupe sufletul.

oana si bebitza din burtica (30s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

Dumnezeu sa-l ierte!

imi vine sa-i strang de gat pe imbecilii care l-au cautat... daca baietelul nu a fost rapit si abandonat ulterior, atunci incompetentii care nu l-au gasit trebuie sanctionati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Acum am vazut stirile pe TVR 1 . L-au gasit intr-o rapa la 10 km de manastire. Medicul de la ambulanta sstine ca era rece, avea extremitatile reci, era cianotic.A spus ca asteapta raportul medico-legal pentru confirmarea cauzelor si a datei mortii. Familia este cea care sustine ca traia cand l-au gasit, dar a decedat in drum spre spital. A fost gasit de tatal copilului care il cauta impreuna cu niste prieteni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Am auzit si eu. Ce trist, ce trist...
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace !

Singur, DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Dar cum a ajuns copilul asa de departe si n-a fost vazut de nimeni?? Atâtia km, atâtia oameni in jur si nimeni nu a dat de el?? Cine e vinovat? Cine n-a facut ce trebuia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Of, tare imi pare de rau!!
Dumnezeu sa-i odihneasca sufletelul chinuit in gradina raiului

Adriana mamica lui www.earpower.com/bebe" target="_blank">Codrin(19 aprilie 2002) si a www.earpower.com/bebe/olguta" target="_blank">Olgutei(6 decembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Ce tragedie... Si ce trebuie sa fie in sufletul parintilor!
Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-i mangaie parintii.

Mergi la inceput