Copilul disparut

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica-mamica spune:

Asa este . a murit ! Ingerasii sa il aiba in paza !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

A murit!!!
Acum am vazut o editie speciala a stirilor de la Protv!!Tot mai speram ca am inteles eu gresit..dar nu!

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

din pacate Antena 1 a anuntat ca copilul a murit. Se pare ca l-au gasit mort intr-o rapa langa manastire iar medicul de pe salvare crede ca era mort de aseara.

Dumnezeu sa-l ierte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana spune:

Nu pot sa cred, am vazut la Observator, acum o jumatate de ora ca traieste. Acum vad tot la Observator ca a murit. Inca nu pot sa cred, nu ma pot opri din plins. Este groaznic, nu pot crede. Ingerasii sa fie cu el si sa aiba grija de el acolo unde este. Inca nu pot crede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

dar DE CE a murit n-au spus?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Unde l-au gasit si de ce a murit? Cum a ajuns acolo? Nu se stie înca??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

se pare ca a fost gasit viu in acea rapa..si a murit in drum spre spital..asa a declarat cel care l a gasit in reportajul de la antena 1. Dumnezeu sa il aiba in pace! Acum sa ne rugam pt parintzi..si pt sufletul lui curat..care din pacate nu mai este printre noi...Dar soarele parca e mai clocotitor....a mai furat o inima..e ideea mea.ca sufletele se duc in soare...ca sa nu mai putem niciodata sa le vedem...

danna2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Nu pot sa cred!!! Chiar a murit??? Unde?? la spital?? ,Si unde l-au gasit ?! Fetele care stiti spuneti-ne si noua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

da chiar asha, fetelor, ziceti-ne si noua ce s-a intamplat exact cu bietul copilash? de ce-a murit? cum de-a ajuns in rapa aia? Dumnezeu sa-l odihneasca in pace

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

quote:
Originally posted by gabitzica

Nu pot sa cred!!! Chiar a murit??? Unde?? la spital?? ,Si unde l-au gasit ?! Fetele care stiti spuneti-ne si noua!

l au gasit intr o rapa...cica era viu si avea semnele vitale...asta zicea cel care l a gasit....la spital cand s au incercat manevrele de resuscitare nu s a mai putut face nimic...EU ERAM socata citisem pe Realitatea TV la stirile care <<curg>> jos ca l au gasit si ca e in viatza..ca e deshidratat..dar traieste...si cand am mutat pe antena 1 scria Vladut a murit! era sa mi se faca rau....

danna2002

Mergi la inceput