Copilul disparut
Raspunsuri - Pagina 6
alexandrueduard spune:
Mie mi se pare insuportabil ceea ce traiesc parintii lui Vladut. E cumplit! Si m-au impresionat f mult vorbele mamei care spunea ca Vladut nu adoarme decat cu ea, ca e dependent de ea. E groaznic !
Ma rog din suflet sa fie gasit repede si teafar ca e tare speriat mititelul.
Dumnezeu sa-i ajute pe cei care participa la cautarea baietelului si pe parintii lui .
slakje spune:
Eu nu prin nici un post TV romanesc dar din ce citesc aici mi se pare cumplit.Sa dea Dumnezeu sa-l gaseasca pe baiat teafar si nevatamat.
Imi amintesc cand eram noi micuti cum parintii ne-au invatzat ca atunci cand cineva se apropie de noi, pune mana pe noi, vrea sa ne ia,noi fiind invatati sa nu vorbim cu nimeni strain si sa nu luam nimic de la nimeni necunoscut, sa strigam cat putem de tare: AJUTOR.Asa imi voi invata si eu copiii, din pacate sunt foarte multi dezaxati pe lume, si aici in Olanda vara asta a fost un caz cu o fetitza rapida de un pedofil pe strada, de pe bicicleta au luat-o, din fericire politia s-a miscat repede si au gasit fetitza relativ repede si l-au prins si pe criminal care era dezechilibrat psihic.
Din pacate in Ro sunt multi tigani care fura copiii sa-i trimita la cersit, sper sa nu fie si cazul acestui baiat.
DOAMNE AJUTA SA-L GASEASCA TEAFAR!
descintec spune:
quote:
Originally posted by slakje
Din pacate in Ro sunt multi tigani care fura copiii sa-i trimita la cersit, sper sa nu fie si cazul acestui baiat.
DOAMNE AJUTA SA-L GASEASCA TEAFAR!
asta nu e asa..in Romania sunt putine cazurile de copii rapiti..tiganii isi folosesc la cersit proprii copii sau exploateaza copiii strazii..asta nu inseamna ca in Ro e paradisul copiilor
D.
m34 spune:
Adriana 
Totusi cred ca poza atasata la primul anunt din topic sau la umanitare ar fi mai vizibila.
aida_o spune:
quote:
Originally posted by slakje
Eu nu prin nici un post TV romanesc
slakje, vezi aici:
rtsp://encoder1.rdsnet.ro/Archive/observator/obs_seara_Vineri.rm
pe la minutul 13
Pegasis spune:
La stirile de la ora 18 (Prima Tv) au spus ca au incetat sa mai caute in padure si ca familia a marit recompensa la 10000 $.
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. "
(Enriyeu Castaldo)
Loredana spune:
Dumnezeu a avut grija de Vladut. Au aratat intr-o editie speciala a Observatorului de la ora 12.30 ca l-au gasit si l-au internat in spital. Cred ca este traumatizat, insa tot ce conteaza este ca traieste. Dumnezeu a facut o minune, a ocrotit si a avut grija de un copilas nevinovat. Dumnezeu sa aiba grija de el si de familia lui si in continuare.
sinzi_ana spune:
Si pe mine m-a emotionat!!! Traieste! Dupa 6 zile, a fost gasit in viata...asteptam vesti...
Sinzi
si David
Poze NOI-NOUTE cu David la 20luni
Rayuela spune:
mai fetelor,eu am vazut acum la stiri ca a murit !!!

Elena
si pisicutza Amelie
poze Amelie