Copilul disparut

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

quote:
Originally posted by Dee-Dee
Cand durerea tuturor in fata mortii acestui copil nevinovat este atat de mare, cum mai pot oare unii sa faca speculatii atat de rautacioase ? (ma refer la Liviu si Vikinga) Nu credeti ca este destul de mare tragedia si durerea parintilor? Avem noi dreptul sa stam "la barfa" si sa tragem concluzia ca parintii sunt vinovati?Chiar nu va e teama ca va aude Dumnezeu cum vorbiti prostii?mama lui Delia si Bebe
Delia si durerea mea e la fel de mare ca a voastra, tocmai din cauza asta incerc sa caut in mintea mea posibilii vinovati, pt ca acest copil a murit total nevinovat! Da am zis ca O PARTE din vina o au parintii(nu am zis ca parintii au toata vina) apoi calugarul si politia. Din intimplarea asta eu nu trag concluzia "mda asa a fost sa fie, ce sa-i faci.." eu ma ingrozesc si realizez ca nici societatea(intruchipata aici de calugar) nici politia nu te ajuta cu adevarat! Suntem exact SINGURELE sperante si cai de protejare a copiilor nostri. Da nu stiam ca era numai mama singura si pe deasupra si cu un fratiorul de 2 ani, asta mai explica ce s-a intimplat. Nu stiam pt ca tot ce stiu eu de acest caz e de aici de pe forum, si abia acum a inceput sa se scrie cite ceva in ziare.Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by Anina_n

Cititi aici, www.adevarulonline.ro/index.jsp?page=articol§ion_id=3&article_id=102532" target="_blank">"Recompensa de 10.000 de dolari pentru gasirea baietelului disparut in Tulcea - transformata in pret pe capul asasinului" .

ce aberatie de articol cu titlu sforaitor!

din articol reiese clar ca nu a fost nici un rapitor, singura chestie suspecta este ca baiatul avea hainele prea curate pentru cat a stat in padure... dar de aici pana la... e cale lunga

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vikinga
Da am zis ca O PARTE din vina o au parintii(nu am zis ca parintii au toata vina) apoi calugarul si politia.

na-tzi-o franta ca tzi-am dres-o!

acuma calugarul e de vina, ce mai!

mai fetelor, bietul calugar cine stie ce a spus si presa interpreteaza asa si pe dincolo o fi zis omul ca s-a intalnit cu un baietel in padure, dar era acela vladut?!

Mergi la inceput

Hai mai gindacelule da citi baieti mici ppot fi la plimbare prin padure asa.. Ce e vorba de scufita rosie aici? Pai si cum in mintea ta nu are parte de vina? Pai daca e pierdut un copil plinge dupa mama si tata, cred ca se vede ca are nevoie de ajutor. Pai daca vezi un accident pe autostrada nu opresti sa dai o mina de ajutor? Pai nu e o chestie de optiune, e obligatoriu sa ajuti pe cineva in asa situatie! Un copil mic care plinge singur intr-o padure nu te pune macar un pic pe ginduri ca ar avea nevoie de ajutor? Si de ce a mintit prima data politia? Pai daca ai fi citit si tu mai bine ce s-a scris mai sus ai fi vazut ca, ciini politistilor au ajuns la acea casa a calugarului. Asta inseamna ca au mirosit urma lui Vladut. Sau cum sa zic ca sa intelegi?Acum ai chef de mistouri pe tema asta si pe ceea ce zic eu.Nu e cazul. O zi buna!Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Atitudinea asta mioritica nu ne sade prea bine. Nu putem sa continuam sa spunem ca e voia lui Dumnezeu. Vinovata e mai întâi mamica pt momentul de neatentie care a dat sanse unei minti diabolice si bolnave sa comita aceasta fapta ( e adevarat ca i se poate întâmpla oricui, dar asta nu o disculpa) iar apoi sunt cei care nu si-au facut datoria cum trebuie. Traim într-o lume plina de mizerie umana, orice e posibil.

Oricum, copilul nu putea ramâne cu hainutele curate atâtea zile, e clar ca cineva la rapit.

Pt parintii acestia fiecare clipa pe care o traiesc e ca un pumnal în inima...sper sa fie destul de tari si sa reziste.

Totusi, poate daca s-ar fi mobilizat toata lumea din prima noapte...toti vinovatii trebuie trasi la raspundere!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vikinga

Hai mai gindacelule da citi baieti mici ppot fi la plimbare prin padure asa.. Ce e vorba de scufita rosie aici? Pai si cum in mintea ta nu are parte de vina? Pai daca e pierdut un copil plinge dupa mama si tata, cred ca se vede ca are nevoie de ajutor. Pai daca vezi un accident pe autostrada nu opresti sa dai o mina de ajutor? Pai nu e o chestie de optiune, e obligatoriu sa ajuti pe cineva in asa situatie! Un copil mic care plinge singur intr-o padure nu te pune macar un pic pe ginduri ca ar avea nevoie de ajutor? Si de ce a mintit prima data politia? Pai daca ai fi citit si tu mai bine ce s-a scris mai sus ai fi vazut ca, ciini politistilor au ajuns la acea casa a calugarului. Asta inseamna ca au mirosit urma lui Vladut. Sau cum sa zic ca sa intelegi?
Acum ai chef de mistouri pe tema asta si pe ceea ce zic eu.
Nu e cazul. O zi buna!

Vikinga& bb Aldo
http://community.webshots.com/user/vikinga109

scumpa, stiu ca cainii au dat de urma calugarului, stiu asta, nu-i tin partea, doar nu sunt dementa, ce voiam sa spun este ca cine stie ce a spus bietul calugar si au interpretat jurnalistii... eu nu am tv si tot ce stiu de cazul asta stiu de pe net...

asadar: cainii dau de urma prima data, a doua oara nu - deci apare un semn de intrebare (nu e nici laie nici balaie... de ce a doua oara nu?!!)
calugarul spune ca a vazut un baietel in padure - si de aici gata! explozie. omul poate a spus ca a vazut un baietel nu neaparat singur (ca si el doar nu era intr-o ureche sa nu se ingrijoreze) - vreau sa spun ca eu n-am vorbit cu calugarul sa vad ce a vazut el exact, am auzit stirea filtrata de presa, care face din tantar armasar - o fi vazut omul un baietel, dar era acela vladut? si era singur in padure?

altfel de ce nu l-a umflat politia pana acum? ca ar fi fost evident, nu?

cred ca e doar o stire umflata si atat tot

nu stiu, ca n-am vazut la tv, ramane sa-mi spuneti voi care au fost declaratiile... sa nu exageram, da?!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sibylle
Oricum, copilul nu putea ramâne cu hainutele curate atâtea zile, e clar ca cineva la rapit.

pai de plouat n-a plouat... cat de curate erau hainutele? erau "ca scoase din cutie"??!!

nu stiu ce sa spun... in cateva zile vom afla si adevarul...

adica cineva il rapea, nu-i facea nimic (violent), nu-i dadea nici sa manace?!

parerea mea e ca politia incompetenta incearca sa scape politia e de vina, ca nu l-a gasit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Mie mi se pare dureros sa se dea vina pe parinti. fitzi siguri, asta oricum n-or sa si-o ierte niciodata. si nimic nu e mai cumplit ca atunci cand iti moare un copil, nici o durere de pe lume n-o poate egala. nu ganditi cu pacat.
Si eu am pierdut-o pe fiica-mea de cateva ori si am crezut ca innebunesc de spaima si sincera sa fiu, aproape toate mamele pe care le cunosc si-au pierdut copilul cel putzin o data, pierdut in sensul ca micutzii au disparut pentru cateva minute de langa ele. Sa arunce cu piatra cine e fara pacat.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe micutz si sa le dea putere parintilor

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

mey mamici detectivi hai sa nu ne certam care cine e de vina ca nu e cazul si informatiile din presa sunt contradictorii. Politia o sa-si faca datoria si o sa descopere daca e ceva de descoperit.

....
nu ca schimb subiectul dar ati vazut ca pana la urma l-au descoperit pe criminalul fetei din IAsi...fratele ei brrrrrr. Sa-i dea Dumnezeu putere si mamei aceleia care isi traieste si ea propria tragedie!

Mergi la inceput

Uitati ca am mai gasit un articol in ziar despre Vladut. Asta mai ales pt fetele care au acces la informatii mai mult pe net:http://www.expres.ro/investigatii/?news_id=169860&PHPSESSID=f39757fc4d8b31bdce1275d37a0e16c3E intr-adevar un mister ce s-a intimplat, dar ideea rapirii e din ce in ce mai conturata. Si ce e tragic e contradicita dintre cei ce l-au gasit care sustin ca era in viata, ca a miscat o mina, a deschis ochii, tremura chiar si medicii care sustin ca probabil era mort de vineri. Numai Dumnezeu stie ce s-a intimplat cu saracutul Vladut.Imi cer scuze, nu ar fi trebuit sa acuz parintii. E o situatie mult prea complicata si cu mult prea multe necunoscute.Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput