Copilul disparut

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Nu stiu daca aici gasiti povestea adevarata:http://www.jurnalul.ro/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=16090&topic=33,
dar cel care a scris-o este singurul jurnalist care a ramas pe baricade, alaturi de familie, in operatiunea de cautare...

PS. Vladut a fost gasit intr-adevar, la 10 km de manastire, distanta masurata pe sosea. Pe drum drept, prin padure, sunt numai 5 KM!
Eu cred ca acest copil a murit cu zile. Pentru ca:
- numarul voluntarilor veniti sa-l caute a fost mult mai mic decit al celor care comenteaza acum cazul, in intreaga tara: cititi si editorialul lui Marius Tuca - http://www.jurnalul.ro/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=16046&mode=thread&order=0&thold=0
- politia a BIJBIIT in zona, ba chiar ripa respectiva cica fusese cercetata (de cei de la BGS)
- ?!? copilul a fost lasat nesupravegheat. E crudul adevar, parintii nu trebuie condamnati, nici judecati. Ginditi-va cit se invinovateste acum mama lui Vlad pentru tot ce s-a intimplat....

DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA PE VLAD MIHAIL TUDOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by vikinga

Uitati ca am mai gasit un articol in ziar despre Vladut. Asta mai ales pt fetele care au acces la informatii mai mult pe net:
http://www.expres.ro/investigatii/?news_id=169860&PHPSESSID=f39757fc4d8b31bdce1275d37a0e16c3

am citit... inca nu stiu, nu ma convinge... in alta parte am citit ca unii din cei care l-au gasit au declarat ca le-a murit in brate... Dumnezeu stie...

la multi ani, vikinga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

quote:
Originally posted by adrianangi

Nu stiu daca aici gasiti povestea adevarata:http://www.jurnalul.ro/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=16090&topic=33,
dar cel care a scris-o este singurul jurnalist care a ramas pe baricade, alaturi de familie, in operatiunea de cautare...

PS. Vladut a fost gasit intr-adevar, la 10 km de manastire, distanta masurata pe sosea. Pe drum drept, prin padure, sunt numai 5 KM!
Eu cred ca acest copil a murit cu zile. Pentru ca:
- numarul voluntarilor veniti sa-l caute a fost mult mai mic decit al celor care comenteaza acum cazul, in intreaga tara: cititi si editorialul lui Marius Tuca - http://www.jurnalul.ro/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=16046&mode=thread&order=0&thold=0
- politia a BIJBIIT in zona, ba chiar ripa respectiva cica fusese cercetata (de cei de la BGS)
- ?!? copilul a fost lasat nesupravegheat. E crudul adevar, parintii nu trebuie condamnati, nici judecati. Ginditi-va cit se invinovateste acum mama lui Vlad pentru tot ce s-a intimplat....

DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA PE VLAD MIHAIL TUDOR!

"Nu exista dragoste.Exista doar dovezi de dragoste" Jean Cocteau

Trist si foarte adevarat ceea ce a scris Dl. Marius Tuca in editorial.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviujuristul spune:

Nu inteleg de ce v-ati suparat pe mine.Pentru-ca spun adevarul?
De ce invinovatiti autoritatile?
De ce mama copilului invinovateste autoritatile?
Cine trebuia sa aiba grija de copil?Politistul de la coltul strazii sau PARINTII?
Mai oameni buni ,eu nu inteleg cand se va trezi natiunea asta ,a noastra. Toata lumea tot asteapta sa faca altcineva cate ceva in locul lor.Este o nebunie totala .
Mergi in aeroport,si auzi in difuzoare -"s-a gasit un copil,cine la pierdut,sa se prezinte la dispecerat".
Te duci intr-un magazin auzi acelasi mesaj -"cine a pierdut un copil???"
Pai mai fratilor cine vreti sa aiba grija de copiii nostrii,nu noi parintii???
Nu cunva acei parinti ascund ceva si arunca "pisica in gradina altuia"??? Nu cunva incearca sa distraga atentia autoritatilor de la "adresa "lor?
Nu sunt eu in drept sa judec dar nu pot sa ma abtin cand vad ca parca sunteti "legati la ochi" sau nu vreti sa judecati obiectiv fara emotionalitati?
"Stati stramb si judecati drept".
Daca acel copil se gasea in grija deplina a MAMEI cine vroiati sa aiba grija de el ,deci cui revine responsabilitatea???
Din punct de vedere juridic si vorba colegelor mele, care sunt si ele MAME,imediat trebuiau sa se autosesizeze Autoritatea pentru Protectia Copilului si Directia cercetari penale,fara sa se mai astepte ca parintii sa se dezvinovateasca si sa arunce vina pe altii...
Cititi va rog legile privind statutul copilului si vedeti ce responsabilitati revin parintilor care au in grija copii,responsabilitatile profesorilor fata de elevi cat se afla in scoala s.a.m.d. si atunci poate nu o sa mai strigati la mine. Haideti sa vedem adevarul si sa nu fim induiosati de niste lacrimi,lacrimi care nu ar fi existat daca era putina atentie si RESPONSABILITATE,fata de familie.
Eu am o matusa care are ZECE copii.Cand eram mic mergeam la tara ,in vacanta.Mereu o vedeam cum lasa in grija bunicii doi copii mici iar pe ceilalti 8 care aveau de la 5 ani in sus ii lua cu ea la camp de dimineata pana seara, la padure si uite asa taranca (nu doamna de oras),cum era NU A PIERDUT NICI UN COPIL.Azi copiii ei sunt si doctori si avocati si muncitori dar SUNT pentru-ca nu au fost pierduti.Si tineti cont ca ea era singura ,barbatul ei muncea la combinat la Hunedoara si venea acasa odata la doua luni.
Si uite ce zile ajungem domnule,sa aiba grija politaii de copiii nostri si nu noi.
Eu nu sunt de acord cu ceea ce spuneti si nici nu aveti dreptate cand ma criticati,NOI parintii suntem datori sa facem totul pentru copii si sa nu asteptam sa ii pazeasca ALTII .
Prea ne-am invatat sa ne faca altii ceea ce trebuie sa facem iar cand este vorba de responsabilitate ne-am invatat sa ne disculpam si sa aratam cu degetul in alta parte...!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

----------
liviujuristu:
Mereu o vedeam cum lasa in grija bunicii doi copii mici iar pe ceilalti 8 care aveau de la 5 ani in sus ii lua cu ea la camp de dimineata pana seara, la padure si uite asa taranca (nu doamna de oras),cum era NU A PIERDUT NICI UN COPIL.
--------
Exemplul tau nu are nici o legatura cu cazul de fata. Cei 8 copii, dintre care cel putin unul avea 12-13 ani, se supravegheau unul pe altul, iar mama putea linistita sa isi vada de treaba. Iar pe cei mici ii lasa acasa, in grija altcuiva. Dupa parerea mea, singurul lucru pe care l-a gresit mama e ca a plecat singura cu doi copii mici, mezinul e clar ca necesita mai multa atentie, numai daca te gandesti ca trebuia schimbat la pampers, hranit cu lingurita, ... iar cel mare, care nu era asa mare, a profitat, sau au profitat altii, de atentia pe care o acorda mama fratelui sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mr_baz spune:

quote:
Originally posted by Marina

mey mamici detectivi hai sa nu ne certam care cine e de vina ca nu e cazul si informatiile din presa sunt contradictorii. Politia o sa-si faca datoria si o sa descopere daca e ceva de descoperit.

....
nu ca schimb subiectul dar ati vazut ca pana la urma l-au descoperit pe criminalul fetei din IAsi...fratele ei brrrrrr. Sa-i dea Dumnezeu putere si mamei aceleia care isi traieste si ea propria tragedie!

Marina

Draga mamica detectiva

E usor sa ne distantam si sa spunem...Politia rezolva.Ai sunat vreodata la apelul de urgenta la Politie sa vezi in cat timp raspunde?
E usor sa-i judecam pe parinti...insa ceva e putred la mijloc.
Nu vreau sa lansez vreo idee...insa calugari...padure.Este un pacat poate ce spun dar printre cei ce se retrag la o manastire pot fi si minti bolnave.

Imi amintesc de un caz extrem de ciudat.Intr-un orasel de provincie unde am locuit copilul unor prieteni de familie a disparut ciudat nu o data ci de doua ori. Pur si simplu in drumul de la scoala spre casa disparea.
Cautari disperate, telefoane, politie, reconstiturie...la 4 zile copilul aparea,speriat fara traume vizibile si nimeni nu putea sa spuna ce s-a intamplat.Nici el nu putea povesti.Doctori, analize, psihiatru, psiholog- NIMIC! Cert este ca copilul avea un somn agitat dupa si era extrem de speriat de orice.Nici azi nu stiu ce i s-a intamplat....
E o durere mult prea mare sa ne punem mainile in san si sa spunem Rezolva Politia!

Condoleante...cuvintele devin de prisos

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Draga Mr Baz...
Da-mi voie sa-ti spun ca nu putem blama Politia in intregime pentru acest caz. Si ceea ce facem noi e simpla fabulatie. Nu imi amintesc daca in jurnalul (reporterul lor a fost prezent acolo tot timpul) era mentionat acel calugar. A existat sau nu? suntem convinsi?
Ceea ce e drept e ca in Romania nu exista un plan de actiune in caz de urgentza. Doamne pazeste de o catastrofa ca o sa ne omoare salvatorii. Asta as acuza eu...haosul asta , lipsa unui plan clar...dispare copilu...1. vine elicoptrul X, 2.vine politia cu cainele Gigel si asa mai departe. Ca nu poti zice chiar ca lumea nu s-a implicat. Dar daca ar fi existat ceva profesionism in cautari lucrurile ar fi stat poate altfel.

Liviu,
mi-ai stors o lacrima de crocodil. Uite ca eu am 2 copii la diferentza de 1 an si 7 luni si nu ma risc sa-i mai scot pe amundoi afara in acelasi timp...deh doamna de oras, nu sunt capabila. Cat despre matusa ta sa nu-mi spui ca-i alinia pe camp si-i lasa sa joace o miutza...cat despre munca copiilor la camp sa nu discutam aspectul juridic.

*toate opiniile mele sunt personale si nu au nici o legatura cu statutul de moderator DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mr_baz spune:

Fabulam, nu fabulam- tine de libertatea omului de a se exprima atat la necaz cat si la bucurie
E vorba de o comunitate -DC care are copii, asteapta copii sau sunt in suflet copii si e normal sa ne intrebam
Padurea-rapa intr-un loc neaccesibil si greu de strabatut duce spre un cunoscator al locurilor.Cineva care cunoastea foarte bine imprejurimile....Manastire-localnici-padurari-ciobani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

tot ce se poate...nu zic ca nu...

Mergi la inceput