Copilul disparut
Raspunsuri - Pagina 13
Danutza spune:
Ce as mai putea sa spun i eu vis a vis de acesst subiect?! Imi pare nespus de rau pentru ce i s-a intamplat acestui copilas.Poate asa a vrut Dumnezeu sa se intample....Cine stie? In orice caz e o tragedie.
Cred ca nu imi gasesc acum cuvintele...sunt bulversata de aceasta intamplare tragica.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Danutza &
Raina
CristinaT spune:
E bine ca mai au un copil???? Nu cred ! Dimpotriva, e cum nu se poate mai rau; pentru ca parintii trebuie sa traiasca in continuare normal pentru cel de-al doilea copil!!! Eu nu as mai vrea sa traiesc, nu as fi putut pleca de acolo ...
Aseara mi-era frig ... si vreau sa zic ca fara sa-mi dau seama m-am gandit la Vladut cum ma pot plange eu de frig, cand am mancat si sunt intr-un oras....
Ingrozitor... imi pare tare rau!
quote:
Originally posted by motanik
Vikinga, cred ca ai dreptate si cred ca toti ne punem aceleasi intrebari dar ce se mai poate face acum? Eu am zis, in mijlocul tragediei, bine ca parintii astia mai au un copil ca daca era singurul....
Eu nu sunt mama dar mi-e greu sa cred ca vreodata ceva sau cineva ar putea fi mai presus de copilul meu. Am zis, o repet, mama a declarat ca l-a scapata de sub ochi numai 5 minute maxim. Cat de departe se putea aventura copilul in acest timp? Si cand se vedea singur nu striga dupa mama lui? Si mama nu striga dupa el?
Doamne ai grija de acel ingeras ce a venit la tine.
Andra
4 ani - februarie 2004
http://community.webshots.com/user/cristinat7
Emirac40 spune:
Desnadejde si durere pentru copil,tristete si ura fata de autoritati.Cam asta ar fi.Sambata am fost la Buc. ptr. targu' de turism.Cand am auzit stirea m-a luat cu ameteala,mi-am pierdut telefonul de nervi si suparare nu stiu ce sa va mai spun.Dupa doua zile vad lucrurile cam asa:Toate autoritatile statului bat campii o saptamana apoi vin niste voluntari si in cateva ore gasesc trupul neinsufletit acolo pe unde-au cautat si ceilalti CU INCOMPETENTA ,si DISPRET fata de-o viata mica.M-am gandit ,la ceea ce-a simtit puitul acolo singur,noaptea in padure,fara,mancare si in frigul cumplit de-afara.Oare nu cumva felul cum a fost cautat l-a speriat?Iar ca toate sa fie clare in ziarul constantean Cuget,citesc astazi ca distanta de la manastire pana la locul unde-a fost gasit este de aproape 12 Km PE UN drum forestier.DE FAPT IN LINIE DREAPTA NU ERAU DECAT APROAPE 5 KM.Sunt suparat pe dresorul care-a luat cainele si apoi la inapoiere mi-a spus povestea cu calugarul si chilia si mai ales sunt suparat pe MINE caci am putut sa sper.Cred ca daca traiam in vestul salbatic oamenii ar fi fost mai constiinciosi.La fel si judecata noastra.Cu o franghie si o craca...asta merita.
Dee-Dee spune:
Cand durerea tuturor in fata mortii acestui copil nevinovat este atat de mare, cum mai pot oare unii sa faca speculatii atat de rautacioase ? (ma refer la Liviu si Vikinga) Nu credeti ca este destul de mare tragedia si durerea parintilor? Avem noi dreptul sa stam "la barfa" si sa tragem concluzia ca parintii sunt vinovati?
Chiar nu va e teama ca va aude Dumnezeu cum vorbiti prostii?
crysa spune:
LACRIMI SI FLORI PENTRU VLADUTZ SI DURERE PENTRU NOI TOTI.
NU POT SA NU MA INTREB DE CE? MI-E GREU SA MA CONFORMEZ SI SA ZIC "ASA A VRUT DUMNEZEU". DE CE AR FI VRUT DUMNEZEU CA UN COPILASH SA MOARA? PUR SI SIMPLU NU POT. CE POLITE A AVUT DE PLATIT VALDUT LA NUMAI 4 ANI? CINE-I VINOVAT? AM ADORMIT ASEARA PLINGIND PENTRU COPILUL ASTA CARE A MURIT CU ZILE. MA DOARE SUFLETUL CA SE INTIMPLA ASTFEL DE LUCRURI.
SI TOTUSI, DE CE?
laurajr spune:
De cand a disparut baietelul asta, mereu am fost intoarsa pe dos gandindu-ma la spaima lui de a fi singur, la parintii lui distrusi de un moment de neatentie ( care ni se poate intampla si noua oricand !)...
Dar vestea ca a murit singur, infometat si infrigurat m-a terminat ...D-zeu sa-l ierte si sa dea putere parintilor sa infrunte ce va urma ...si sper ca pedeapsa divina sa-i loveasca pe cei care i-au facut rau!
Anina_n spune:
Of, Doamne ! 

Dumnezeu sa-l odihneaca in pace pe Vladut iar pe parinti sa-i intareasca !
Sincere condoleante !
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !
Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm
smillaraaq spune:
"Localnicii spun ca, in urma cu 5-6 ani, in zona Manastirii Cocosu a disparut o fetita. Acum doi ani, o noua disparitie misterioasa, de data asta un adult. Nici unul nu a mai fost gasit. Procurorul general Marian Alexandru spune ca Niculitel este “o zona criminogena”, dar nu-si aduce aminte sa mai fi disparut cineva. "
http://www.evz.ro/investigatii/?news_id=169860
Domnul sa-l odihneasca pe Vladut la sanul Sau si sa-i intareasca pe parinti!
Si sper, sper din suflet ca vom afla ce a fost de fapt ... prea-s multe contradictii si necunoscute.
Anina_n spune:
Cititi aici, www.adevarulonline.ro/index.jsp?page=articol§ion_id=3&article_id=102532" target="_blank">"Recompensa de 10.000 de dolari pentru gasirea baietelului disparut in Tulcea - transformata in pret pe capul asasinului" .
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !
Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm
gianina-alina spune:
in afara de "de ce Doamne?"nu-mi vine nimic altceva in minte.DE CE ? DE CE?
si nu numai atit, dar CUM ?
eu nu ma pot gindi decit la groaza pe care a trait-o acel micut sufletel...la frigul in care a stat, fara mincare, fara apa, fara nimeni cunoscut lui....nu pot sa nu ma gindesc la ce-i trecea lui prin capsor...Doamne ce frica trebuie sa-i fi fost...
Dumnezeule mare da' de ce se intimpla asa ceva?
nu am cuvinte...
Dumnezeu sa-i aiba sufletelul mic si pur in paza lui si sa-i ajute pe parinti sa ...reziste , sa poata sa-si gaseasca linistea...
va pupacim cu drag,
Andreea si eu