Suntem tare necajiti :(

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alibaba spune:

... pe mine ma revolta ce au putut sa faca medicii aia... cum au putut sa-i scoata la 16 ani tot aparatul producator ? asta e MACELARIE! .... puteau sa-i scoata chistul mare si sa-i faca analiza si pentru celelalte sa incerce alte tratamente .... ma intreb ce viata o sa aiba fetita aceasta mai departe ? o sa ia tratament hormonal toata viata? mi se pare ca in situatii de astea se cere acordul pacientului .... nu ii scoti organele ca asa te-ai gandit tu ca e mai bine ... sunt tare curioasa ce parere au alti medici despre treaba asta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana75 spune:

Alibaba... si pe mine m-a revoltat acest lucru, dar... tinand cont ca tatal nepotelei este dr... si a vazut ce era acolo... eu zic ca el a decis pentru ea ce si cum, asa ca... fara comentarii :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

tin pumnii si ma rog in continuare...da-ne vesti bune..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

Doamne, saraca, nici nu ma pot concentra sa scriu cat de rau imi pare.Uneori, deseori, ma intreb:''D-zeu asta chiar doarme??''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Mama unui coleg de-al meu a fost si ea depistata cu cancer la ovare (acum 10 ani ). A fost operata, i-au "scos" tot si de-atunci e foarte bine. Munceste de dimineatza pana seara si se pare ca totul e OK.
Totusi ea avea deja o familie (2 copii), dar biata fata.......Ma doare sufletul! Am sa ma rog si eu pentru ea!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutza spune:

Imi pare nespus de rau pentru aceasta tanara.Dar, cu ajutorul lui Dumnezeu va trece peste acest nefericit eveniment.Parintzii ei sa aiba puterea sa treaca peste asta, si sa se roage la Dumnezeu.
Sunt alaturi de voi.
Danutza & Raina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Doamne ajuta sa se faca bine nepotica ta.Si eu sunt revoltata ca au scos absolut totul.Stiu ca pentru multe femei,a avea proprii copii este cel mai frumos lucru posibil.Eu oricum ii doresc sa aibe o viata frumoasa de acum inainte.

LindaG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Dumnezeu sa o ajute pe fata si sa-i dea sanatate de acum incolo!!!
Imi pare nespus de rau ce i s-a intimplat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

desi un soc infiorator, se pare ca rezultatele sint foarte promitatoare - mai da-ne vesti bune! multa, multa sanatate nepotelei si mult tact parintilor care vor decide cit si cind sa-i spuna ce s-a intimplat. doamne-ajuta!

mona si lia (24.04.2004)

poze lia mica www.imagestation.com/album/?id=3434700093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">poze septembrie www.imagestation.com/album/?id=3225170093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">poze octombrie si costum dovlecel www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">povestea nasterii liei

Mergi la inceput