Suntem tare necajiti :(

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariaangeli_que spune:

va doresc sa aveti multa putere ca sa o ajutati pe nepotica,sa dea Dumnezeu sa nu mai rau ,cu drag,Angela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Imi pare foarte rau pentru nepotica ta, din pacate in viata intalnim si lucruri din acestea...
Voi o cunoasteti cel mai bine si hotarati cand sa ii spuneti, pentru ca pana la urma tot va afla. Dar cred ca trebuie luata incet, cu blindete. Viata nu se termina aici, trebuie sa aiba putere si vointa sa continue.
Si voi trebuie sa fiti tari ca sa fiti alaturi de ea.
Sa dea Domnul sa fie bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Ce poti sa spui...multa sanatate si tarie, sa poata indura... si voua ca sa o sustineti...

Andreea si Vlad
http://community.webshots.com/user/vladstefan2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Mariana,ii doresc si eu multa sanatate nepoate tale si ma rog ca Dumnezeu s-o vindece. In ultimul timp multe cazuri de cancer au fost rezolvate,mai ales la persoane tinere.E foarte important sa faca tratamentul cu citostatice chiar daca pe langa acest tratament mai face altul pe baza de plante.
Sa ne mai spui cum se simte.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

N-am sa inteleg niciodata de ce dragi de langa noi trebuie sa pateasca ceva, n-am sa inteleg de ce acest mod urat a naturii sa ingenuncheze omul, n-am sa inteleg de ce unui om i se pot reteza aripile cand are cea mai mare nevoie de ele. In fata unor asemenea evenimente nu mai ai nici lacrimi, nici loc unde sa plangi.
De ce Doamne, de ce?

zisacami: intuiesc prin ce ai trecut si prin ce mai treci inca.Noroc de existenta acestui forum. Asa am avut si eu unde sa-mi vars amarul.

Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Multa, tare multa sanatate si putere fetitei si parintilor.
Am o prietena de suflet al carui baietel de 10ani are cancer ganglionar si ii trimit si lui ca si mamei antioxidante. Stiu ca ajuta, nu strica sa intrebati. Stiu ca mamei, la leucemie ii foloseste sucul de morcovi, sfecla, varza, griul incoltit.
Tratamentul cu citostatice nu e dificil, numai ca pe o parte repara, dar distruge alt organ, din ce stiu eu nu exista o schema de tratament bine definita pentru citostatice.

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Ce pot sa m-ai spun?....sunt socata.....
Nu pot decat sa ma rog la bunul Dumnezeu ca tie mariana sa-ti dea putere si sanatate multa pentru ca ai nevoie iar nepoatei tale multa,multa sanatate si sa fie totul bine..
sper din tot sufletul sa va ajute Dumneaeu...am sa spun in fiecare seara o rugaciune si pentru nepotica ta..

Liana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Ii doresc multa sanatate nepoatei tale si voua tarie ca sa puteti trece peste aceasta cumpana !
( Un chist de 20 cm ?Da nu simti asa ceva mare daca se dezvolta in tine ? Intreb si eu ca ma gandesc ca poate si noi avem si habar n-avem...).Inca o data sanatate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana75 spune:

Va multumesc dragelor pentru incurajari.
A iesit rezultatul preliminar... (cel final iese Luni)... si se pare ca nu este vorba de cancer malign.
Asta mica se simte binisor, inca nu iau zis...
Luni revin cu vesti privind rezultatul final.
Acum vor lua cd-ul cu pozele chistului si se vor duce peste tot ca sa obtina tratamente pentru vindecarea completa.
Sanatate la toti, pupici dragii mei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Mariana:
Tumorile sunt de 2 feluri: maligne ( cancer ) si benigne ( nu este cancer )!
Sa stii ca niciodata CANCERUL NU DOARE, decat in faza finala de metastaza, de aceea este o boala descoperita prea tarziu, cand nu se mai poate face mare lucru! Cancerul este o boala vindecabila daca este descoperita din timp!
Faptul ca pe nepotica ta a durut-o burta este un semn bun, mai cu seama ca rezultatul preliminar pare sa fie bun! Pentru certitudine repetati analiza si la Institutul Victor Babes, deoarece sunt singurii din tara care fac teste imunohistochimice, care confirma un diagnostic corect!
Este trist ca nu va putea avea copii niciodata, dar din doua rele ... important este sa fie sanatoasa!
Mult succes!

Cami

Mergi la inceput