Cine va fi presedinte din Noiembrie?
Raspunsuri - Pagina 14
cataghe spune:
quote:
Originally posted by bibyrox
Refuz discutia cu niste oameni care au un punct de vedere fata de care eu am fost deschisa, dar nu primesc acelasi lucru din partea lor.
Adica? Mi-am spus parerea exact cum ti-ai spus-o si tu. Ca nu iti convine, e alta poveste. Iar discutia cred ca o refuzi din lipsa de argumente... dar e dreptul tau.
To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!
flafi spune:
Am citit cu sufletul la gura toate paginile. La inceput m-am speriat, ca lumea nu merge la vot, ca o sa iasa nastase si psd-ul...
Acum vreau sa imi spun si eu parerea:
L-as fi votat pe Stolojan cu Basescu prim ministru, dar acum o sa-l votez pe Basescu. Urasc viata dusa sub PSD si politicile lor sociale (desi sunt asistent social), m-am saturat sa vad oamenii muncind de le ies ochii si sa vada ca nu se incadreaza la un anume ajutor pt ca au cu 200.000 mai mult venitul, ca trebuie sa se roage de guvern sa mai de o mila de un ajutor ceva. Nu stiu cati cred astea, dar eu vreu sa fiu platita corect pt munca mea si nu sa astept mila pardidului pt munca mea. Vreau ca tara asta sa depaseasca momentul comunismului si sa vada ca nu ajutoarele sociale sunt calea, ci faptul ca muncesti si esti recompensat dupa munca depusa.
Nu stiu daca Basescu va face toate astea, dar voi vota pe oricine ar fi impotriva lui Nastase.
Cat despre caini, eu am avut in fata blocului o haita de 17 caini si in spatele blocului erau fara numar. Nu stiu cate din voie stiu cum te simti cat te vezi inconjurat de o haita din asta gata sa te sfasaie. Eu stiu cum e...
In ziua in care l-am vazut pe Iliescu pe afisul lui Nastase am avut senzatia ca lumea s-a intors cu fundul in sus. Cum poate presedintele unei tari sa faca campanie electorala unui candiat?
ana-oana mi-a placut ce ai postat tu asa ca nu voi mai repeta si eu:
"2. nu ma intereseaza averea lui nastase/nu m-a preocupat niciodata gaina lui (cu atat mai putin oaule lui de la cornu), desi as fi vrut si io sa cumpar o groapa de gunoi in zambaccian cu 1000 de lei si acum sa valoreze 1 milion, sau sa fiu patroneasa la capsa, sau sa am companie de taxi, sau sa ma imbogatesc pt ca mi se cuvine, fara sa-mi storc creierii, fara nopti nedormite ca n-am de unde da salariile pt ca impozitele/taxele/spagile sunt prea mari.
3. muncesc constiincios si fac lucrurile foarte bine cap-coada.
4. sunt de acord sa le cumpere copiilor ce e mai bun, dar sa nu-i invete ca totul li se cuvine
5. NU sunt de acord cu protectia sociala la gramada. Prefer sa fie un mediu de afaceri corect PENTRU TOTI => locuri de munca, nu asistati social
6.ajutoare de caldura, telefon, compensari de medicamente, mariri de pensii, salarii, lapte, corn, vitamine NU le-a dat nastase din mosia lu' ma-sa, ci le-am dat tot noi, din salarii, din taxele si impozitele pe care le platim toti.
8. NU SUNT DE ACORD CA ILIESCU FACE CAMPANIE PSD (mi se pare ca astia ne sfideaza pe fata, au senzatia ca suntem chiar ultimii prosti), pe ca se presupune ca este si presedintele meu, cu toate ca nu l-am votat !"
Sper sa nu-mi ceri drepturi de autor!
Votez Basescu! Sau votez impotriva lui Nastase si a PSD-ului!
So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame
bibyrox spune:
O sa votez cu Nastase si am sa merg in continuare pe mana PSD-ului. Nastase este un foarte bun politician, Geoana este un mare diplomat si-n plus, nu am de gand sa fac din nou experimente cu variante "CDR". 
"You only live once, but if you live right, once is enough!" 
Roxxy
Daca vreti sa ne cunoastem :)
gandacelu spune:
bey, pacat de geoana ca nu da bine in poza, ori ca nu e fotogenic, ori isi bat aia de l-au pozat joc de domnia-sa... ma uit la el de azi-dimineata si ma tot intreb: il dor dintii or what? ce are de sta asa, saracu? l-au impaiat?
am fost off-topic?
la poza de sus ma refer...
korinna spune:
Mai..eu un anu mai am incredere in nimeni.M-au dezamagit toti.Mi-e scarba efectiv sa ma duc la vot!De Nastase..bleah....nu vreau sa aud..insa nici in Basescu nu am mare incredere.
Au tot batut moneda pe casele date tinerilor.Trebuia sa iau si eu acum..si uite ca aparent fara motiv am cazut mai jos de pe locul meu ...catre o pozitie dezavantajoasa...Si uite asa in loc sa iau anul asta casa...la anul se vort reface listele..si nu mai iau never.Si cea mai mare porcarie:punctajul cel mai mare il au cei care lucreaza la stat!
Nici nu mai vreau sa aud..nici de Nastase..nici de nimeni.Nici nu merg la vot...Cred a cea mai buna optine ramane...plecarea din tara asta!
Corina mamika de 2 baietzi
http://community.webshots.com/user/korinnay
Sabina spune:
hehe...baietii cu ochi albastri arata toti la fel, indiferent de fotograf! le iese interiorul in prim plan!
Sabina si
Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
ana-oana spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
bey, pacat de geoana ca nu da bine in poza, ori ca nu e fotogenic, ori isi bat aia de l-au pozat joc de domnia-sa... ma uit la el de azi-dimineata si ma tot intreb: il dor dintii or what? ce are de sta asa, saracu? l-au impaiat?
am fost off-topic?la poza de sus ma refer...
Ai dreptateeeeee! , acum l-am vazut, parca disparuse la un mom dat.
baietii aia care se ocupa de campania lu' psd iau banii DEGEABA, toti arata in poze nefiresc iar nastase e primul in top. se vede ca vor sa dea bine acum, in perioada aasta.
n-au pic de imaginatie, basescu macar a stiut sa-si aleaga firma care sa-i faca imaginea. (macar din asta puteti sa va dati seama ca e mai dashtept)
O.

Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA
bibyrox spune:
pai de dl."Mariner" ce sa mai zicem? Asta are figura de caricatura! Imi si imaginez posibilitatea de a se duce prin strainatate (daca va iesi presedinte-Doamne fereste!) la intruniri la nivel inalt si va incepe sa rada (stiti si voi ce figura are cand rade!). Ce impresie va lasa? Parerea mea e ca locul lui ar trebui sa ramana la primaria capitalei si sa isi termine treaba pe care a inceput-o..dar vad ca dansul are alte planuri deja.
"You only live once, but if you live right, once is enough!" 
Roxxy
Daca vreti sa ne cunoastem :)
Chuny spune:
Si uite asa ne preocupam mai mult forma decāt de fond!!!
Eu īnca astept acel simpatizant PSD care sa fie capabil sa expuna argumente forte in favoarea partidului pe care il voteaza...avānd īn vedere experienta ultimilor ani e cam greu sa o faca...adica imposibil!
Eu am un singur argument al PSD-ului : "va place cum furam? Votati-ne! Veniti si voi sa furati! Se poate! Inscrieti-va in PSD si veti vedea!"
PS : ultimul meu mesaj era o gluma, evident! Am primit-o pe mail si mi-a placut. Sper ca si voua ![]()
dede spune:
Mi se pare rusinos sa caracterizam un om dupa infatisare - in plus, nu ma incalzeste cu nimic daca unul mai aratos ma fura cu zambetul fermecator pe buze. Asa ca va propun sa gasim alte motive pentru compromisurile pe care suntem nevoiti sa le facem in fata acestor alegeri.