Cine va fi presedinte din Noiembrie?
Raspunsuri - Pagina 15
motanik spune:
Nu ma pricep la politica, dar nici nu e nevoie pt ca e destul de clar ce se intampla in romania.
Eu sunt o mare iubitoare de animale, mai ales de caini si l-am urat pe Basescu atunci cand a eutanasiat cainii din Bucuresti. Acum locuiesc in Londra. Nu am vazut nici macar un caine vagabond pe strada...NICI UNUL! Asa ca ce a facut Basescu nu a facut din ura pt animale, am inteles asta mai tarziu, ci din dorinta de a schimba Bucurestiul in ceea ce ar trebui sa fie...o capitala europeana!
In al doilea rand, sper sa nu gresesc dar in legatura cu apartamentele ANL pt tineri...e o gluma sau ce? La mine in oras aceste apartamente/garsoniere se dau Nu pe baza dosarelor cu punctele din ele cu tot, ci pe baza spagii! Care da mai mult ia apartamentul/garsoniera. Ultima suma a mers la 500 euro. Si a luat casa un cuplu fara copii, necasatoriti si fara sanse prea mari de a lua vreodata 'pe bune'.
Mi-e ciuda ca in alte tari totul e bine, oamenii nu mor de foame pe strazi sau duc lipsa de joburi.
Nu sunt de acord ca sunt joburi pe toate drumurile si ac de fapt noi suntem aia rai ca stam si asteptam minunea. In orasul in care m-am nascut am avut pe vremea lui Ceasca o fabrica de mobila, una de conserve. Acum nu mai avem nimik. De fapt, de ce sa mint? A venit un neamt care face textile...Dar restul joburilor sunt la fel: la piata la taraba, in ploaie, vant, pe 2 milioane. Daca ai pile, poate intri totusi la un magazin mai de Doamne ajuta ca vanzator. Desi ai facut o facultate...
Nu stiudaca e vina noastra sau a Guvernului. Cert e ca nimeni nu si-a dorit sa ajungem asa rau. Si daca votam to Nastase, oare nu va fi la fel? De ce sa nu incercam o schimbare? Daca ne e frica de schimbari, vai de noi din 2007 cand, pare-se, vom intra in UE...
Noi votam Basescu, by the way.
Andra
http://community.webshots.com/album/170190778fEpvgj
http://community.webshots.com/album/216599908KwgDmN
alina023 spune:
Hai sa fim seriosi! Chiar poate cineva (cu toate rotitele la locul lor) sa creada ca va fi mai bine cu Nastase la presedentie??? Ce facem, schimbam parul lupului?
Respect opinia fiecarui om dar sunt taaare curioasa sa aflu care sunt motivele pt care cineva l-ar vota pe Nastase. Pensionarii, taranii poate mai au scuze (lipsa de informare, mentalitatea, cultura comunista inradacinata etc) dar un om cat de cat informat, se presupune, cu oarecare cultura, cu un nivel de inteligenta (difera de la caz la caz
) ce motive are, dom'ne, sa-l voteze pe acest individ
ca io inebunesc cand aud asa ceva
.
Nu ne lumineaza si pe noi un PSDist
????
bibyrox spune:
Hahahaha! Cum am zis ceva de dl."Mariner" cum sariti: "pai ce imaginea conteaza?"etc etc etc. Daca nu interveneam se umpleau inca vreo 2 pagini despre cum arata Geoana in poze!
Oricum tot Nastase va iesi pentru ca din cate stiu eu, cei din zonele rurale vor vota tot cu PSD si in lipsa lui Iliescu,cu Nastase. Sunt sigura ca inca mai exista persoane din mediul rural care se uita la un buletin de vot si intreaba unde este Iliescu!
Cat despre Bucuresti...nu am inteles nici in primavara si nu o sa inteleg vreodata, cum au putut bucurestenii sa-l mai voteze pe Basescu dupa 4 ani in care nu a facut aproape nimic pentru ei. Dar striga din rasputeri ca PSD nu a facut nimic pentru ei. Asta ramane o enigma pentru mine!
Nu inteleg nici cum populatia tarii se gandeste sa voteze Alianta D.A. tinand cont ca am avea parte de aceeasi guvernare dezastruasa din 1996-2000! Singurul lucru care lipseste din peisaj este PNTCD, in rest, aceiasi oameni, aceleasi partide! Cei care nu mai sunt acum in PNTCD se regasesc in randurile Aliantei D.A.!
Si cred ca mi-am expus destul punctul de vedere in acest subiect! Ma mir cum de n-a ajuns inca la ZZ... dar... nu-l aruncati voi asa usor pe Base nu?! ![]()
"You only live once, but if you live right, once is enough!" 
Roxxy
Daca vreti sa ne cunoastem :)
Chuny spune:
Bere...mici...dosare sociale...cornul si laptele...(false) mariri de salarii...coruptie...minciuna...mineri...Ilici...Moscova...PSD...pensionari care se sinucid...foamete...saracie...libertatea presei de a nu spune nimic ("sa vadeti ce omor va dau dupa alegeri!!!")...protejarea mafiei...baronii locali...
Va rog continuati voi lista de argumente....
Rayuela spune:
quote:
Originally posted by Melaroxy
Bibyrox nu a fost deloc inspirata? De ce? Ca nu voteaza ca voi toti? Imi pare rau sa aud asta. Fiecare voteaza cu cel pe care il considera el capabil sa ne conduca tara. Nici eu nu o sa votez cu Basescu, voi vota cu Nastase. Am uitat oare ca presedintele nu poate lua decizii singurel[nl? El este imaginea tarii. Ce a facut Basescu pt tara? Cum ne poate reprezenta el? Nici macar nu stii pe cine priveste.E adevarat ca toata lumea s-a saturat de PSD dar credeti ca daca v-a veni alt partid la guvernare nu vor dori sa-si umple si mai mult sacoselele?
Mela+Vladut Alexandru
eu nu pricep,dar poate ca sint mai grea de cap
.Votezi cu Nastase si dupa o tai in Olanda?
Elena
si pisicutza Amelie
papadie spune:
http://www.orbitspace.com/host/basescu
asta e ultimul dintre Armaghedoane...ala cu nastase aparu acum vreo doi ani si s-a lasat cu crize de nervi din partea premierului:-)
sursa: ziarul Libertatea, cred ca de ieri

dyana spune:
Ce calitati, ce lucruri bune stiti despre primul ministru pe care il aduce Basescu? Intrebare la modul serios.
Si a doua intrebare: unde ar fi mai folositor Basescu? Ca Presedinte sau ca Prim Ministru?
Si ce cauta PNL-ul cu Basescu? Pacat de el.
Di
As vrea tare mult raspunsuri serioase la aceste intrebari. Fara jigniri si misto-uri, ca poate ajung sa-l votez pe Basescu. ![]()
bibyrox spune:
Si pentru ca ador sa ma repet
:
O sa votez cu Nastase si am sa merg in continuare pe mana PSD-ului. Nastase este un foarte bun politician, Geoana este un mare diplomat si-n plus, nu am de gand sa fac din nou experimente cu variante "CDR". (Astea sunt argumentele mele)
Sa visati pana cand va veni un guvern in straie de diamant, calare pe un cal inmatriculat in San Francisco si va spune: "Romania!! Go west!!!". (Iar astea sunt posibilitatile voastre!)![]()
Si gataaaaaaaa! End of discution ca am stat prea mult pe subectu' asta!![]()
O seara placuta doamnelor!
PS: Eu oricum va iubesc indiferent de, divergentele aparute!
Roxxy
alina023 spune:
Ignoranta...aroganta....prostie...lasitate...hotie...BATJOCURA la adresa unui intreg popor!
Scuzati dar nu ma pot abtine 
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by alina023
Ignoranta...aroganta....prostie...lasitate...hotie...BATJOCURA la adresa unui intreg popor!
Scuzati dar nu ma pot abtine
Cat de bine l-ai caracterizat pe dl. Traian Basescu!!! Multumesc.. ca eu nu-mi gaseam cuvintele! Dar as mai adauga si criminal de animale!Am zis "gata" dar..ce sa fac daca nu ma pot abtine?!

Roxxy

E adevarat ca toata lumea s-a saturat de PSD dar credeti ca daca v-a veni alt partid la guvernare nu vor dori sa-si umple si mai mult sacoselele?